Cork English Academy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Lær engelsk i Cork City, Irland

Vi er en uavhengig engelsk språkskole ligger i hjertet av Cork City i den sørlige delen av Irland. Grunnlagt for å tjene behovene til dem som første språk ikke er engelsk, er vårt mål å gi god opplæring i engelsk language.Cork City tilbyr en vennlig miljø som gir våre studenter muligheten til å bruke det engelske språket med morsmål og praksis med hverandre andre mens få en større forståelse av irsk liv og kultur.

Anerkjent av ACELS, en tjeneste for Kvalitet og Kvalifikasjoner Irland, for engelskundervisning vi tilbyr et utmerket utvalg av høy kvalitet kurs som passer dine behov. Vi er også medlem av Marketing engelsk i Irland (MEI), en forening som representerer bare de beste engelskspråklige skoler i Irland.

Engelsk Språkkurs Uansett årsak til å ville forbedre ditt nåværende nivå i engelsk har vi et engelsk språkkurs for deg. Vi tar sikte på å hjelpe våre studenter til å lykkes i sine engelsk språklæring ved å overgå deres forventninger og levere verdi i alt vi gjør. Vi tilbyr et utvalg av kvalitetsprogrammer i det engelske språket til våre internasjonale studenter inkludert:

Generelle engelskkurs Business engelsk Cambridge eksamen forberedelse kurser IELTS eksamen forberedelse kurs Akademisk årsstudium

English Language i Cork Vi ønsker å sikre at din tid i Cork er så hyggelig og produktivt som mulig. Du vil dra nytte av kompetanse og entusiasme av vårt team av trenere og støttepersonell.

I tillegg til å gi deg den beste i engelsk språkopplæring, kan vi tilby et variert og interessant sosial aktivitet Programme for å gi deg muligheten til å praktisere dine engelskkunnskaper i det virkelige situations.The Social Program oppfordrer studenter til å oppdage de vakreste stedene av interesse i Cork city. Vi organiserer halvdagsturer og heldagsturer til noen av de mest besøkte og berømte steder i Cork City og Irland.

Vi tilbyr nøye utvalgt Overnatting alternativer på steder i nærheten av skolen. Vi tilbyr delt leilighet overnatting i sentrum bare noen minutters gange til school.We tilbyr også vertsfamilie innkvartering og vår student tilbakemelding skryte av de mest innbydende og vennlig familie rundt.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til vår engelsk språkskole og til Cork.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Courses in General English

Campus Heltidsstudier 1 - 50 uker Åpen påmelding Irland Cork

[+]

Kursene er utviklet for å gi deg de ferdighetene i engelsk å bo, arbeide, studere og reise i et engelskspråklig miljø.

Før du starter kurset på Cork engelsk Academy vil du fullføre en engelsk nivå test vil hjelpe oss til å bestemme din startnivået og sørge for at du velger den mest hensiktsmessige kurs.

Lærebøker, arbeidsbøker og supplerende materiell, inkludert autentiske materialer som avisartikler aviser, DVDer, internett, bøker og andre medier er utnyttet av læreren å møte språk behovene til alle personene i klassen.

Du kan starte programmet hver mandag innenfor de gitte datoene unntatt skole og helligdager hvor skolen er stengt.

[-]

Kontakt
Besøksadresse
Clarkes Bridge House, Hanover Street
Cork, County Cork, IE