Read the Official Description

om skolen

Cork English World, Irlands Cambridge prisvinnende skole, tilbyr kurs som er utformet for å gi studentene de språkkunnskapene som trengs for å kommunisere effektivt og trygt på engelsk. Våre kurs gir også studentene de ferdighetene og strategiene som er nødvendige for å lære engelsk utenfor klasserommet.

Cork English World spesialiserer seg på engelsk Språkkurs og In-Service Lærerutdanning for lærere av engelsk som morsmål. Våre metoder er basert på over 30 års kombinert kompetanse og erfaring.

Å være ledende innen språklærerutdanning, må CEW være i forkant av språklæringsmetodikken. CEW har en kjernepersonell på 8 personer under ledelse av Majellia Sheehan & Mireille Kingston. Vår track record er bevist, hver gang vi får de ønskede resultatene.

På Cork English World vil du snakke engelsk i minst 20 timer per uke ... flyt på engelsk er ikke lenger fiksjon!

Cork English World tilbyr engelskundervisning på minst 6 nivåer, fra Elementary (A1) til Advanced (C1), med maksimalt 12 studenter per klasse.

Uttalelser

"Takk veldig mye for dette kurset. Jeg hadde en flott tid her på skolen og i Cork generelt. Jeg er veldig glad for at jeg valgte denne skolen. Jeg ønsket å forbedre engelsken min og jeg har definitivt gjort det og fått mye mer også. "(Ekaterina, Russland)

"Takk så mye for alt. Jeg hadde en flott tid i CEW. Alle er veldig hyggelige og vennlige "(Maiko, Japan)

"Jeg vil absolutt anbefale CEW! Det var ikke bare informativ for meg, men veldig morsomt. Jeg hadde en veldig morsom tid, ser alltid frem til å komme hit om morgenen "

(Romina, Tyskland)

Programs taught in:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Cork English World

Academic / Work & Study er et program som tilbys av Cork English World for studenter som ønsker å oppnå et høyt engelsknivå for å jobbe eller studere i et engelsktale ... [+]

Programoversikt

Academic / Work & Study er et program som tilbys av Cork English World for studenter som ønsker å oppnå et høyt engelsknivå for å jobbe eller studere i et engelsktalende miljø. IELTS, FCE eller CAE er en integrert del av programmet.

Studentene deltar i 15 timer i uken i 25 uker.

Kurset består av:

12 - 13 uker av general engelsk 10 - 12 uker med IELTS / FCE / CAE eksamen forberedelse

Rutetabell:

09.00 - 12.15 mandag til fredag

ELLER

12,45 - 16,00 mandag til fredag ​​- Kampanjepris tilgjengelig

Studenter med gyldig visum vil få lov til å jobbe 40 timer i uken bare i løpet av juni, juli august og september og fra 15. desember til 15. januar. På alle andre tider vil studentene være begrenset til å jobbe 20 timer i uken.... [-]

Irland Cork
September 2019
Heltid studier
25 uker
Campus
Les mer på norsk
Cork English World

Generelle engelskkurs er tilgjengelig hele året og er multinasjonale. Kursene er på 15, 20 eller 24 timer i uken (60 minutters leksjoner). Studentene kan registrere seg f ... [+]

Programoversikt

Generelle engelskkurs er tilgjengelig hele året og er multinasjonale. Kursene er på 15, 20 eller 24 timer i uken (60 minutters leksjoner). Studentene kan registrere seg for et antall uker med et opphold på minst 1 uke.

På din første undervisningstid vil du gjøre en kort muntlig plasseringstest for å vurdere nivået på muntlig engelsk og blir deretter tildelt den aktuelle klassen. CEW vil sende deg en e-post før du ankommer for å vurdere grammatikk og skriveferdigheter.

Kurs

Kursene holdes på alle nivåer fra Elementary (A1) til Advanced (C1).

A1: Jeg kan spørre og svare på enkle spørsmål, snakke om tall, mengder, pris og tid, og hva jeg liker. A2: Jeg kan gi mening om noe kjent, gi hjelp, beskrive mine hobbyer, venner og andre mennesker, og hvor jeg bor. B1: Jeg kan gi grunner til mine meninger, gi råd og snakke lett om kjente emner som familie og studier. B2: Jeg kan gi en forberedt presentasjon eller snakk, sette poenget mitt overbevisende, kommunisere med rimelig nøyaktighet og korrigere mine feil. C1: Jeg kan gi en detaljert presentasjon om et område av mine studier, abstrakte emner og snakke om mange emner flytende og naturlig C2: Jeg kan uttrykke meg naturlig og uanstrengt på de fleste emner, følge og gi presentasjoner, og håndtere komplekse opplysninger og transaksjoner. ... [-]
Irland Cork
Åpen påmelding
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk