Les den offisielle beskrivelsen

La oss lage din fremtid, sammen

Vi er Korketrekker, et internship leverandør og en bedrift oppstart skole alt sammen til én. Vi tror på å hjelpe folk gjøre det bedre, både i sine personlige og profesjonelle liv. Fortsette å lære, bli sulten.

Korketrekker er en innovativ leverandør av praksisplasser og forretningsoppstartsprogrammer plassert over hele verden. Vi er basert i den pulserende byen Exeter, UK, og vårt fokus er klart. Vi ønsker å skape de beste muligheter for personlig og faglig utvikling i markedet.

Entreprenørskap & Business Development Training

Våre praksisplasser er unike - vi er den eneste internship for å tilby opplæring i næringsutvikling gratis sammen med hver program vi kjører. Treningen og pensum er unik for Corkscrew og dekker den siste utviklingen i markedsføring, business og entreprenørskap. Opplæringen vil alltid bli undervist av fagfolk, slik at du kan være sikker på kvalitet.

En Trusted leverandør av Internship Erfaringer

Vi sender hundrevis av studenter i året på internship plasseringer over hele verden. Noen bli med å få kontakter, utvide sin CV, utvikle språkkunnskaper, tjene university kreditt, utforske en ny kultur, få klarhet eller å ha en opplevelse som vil bo hos dem for livet. Uansett hva du leter etter, vil du finne noe som er rimelig, pålitelig og en utrolig, verdig opplevelse.

Vi vet at våre internship-programmer er det beste du kan finne. Og vi ønsker å bevise det for deg.

Vi presenterer * Corkscrew Thinking

"Korketrekker Thinking er kjernen i alt vi gjør. Det er problemløsning kreativt, undervisning selv nye ferdigheter og lede andre til å skape forandring - viktige ting som bare ikke er lært noe annet. TOM kratt / CORKSCREW medstifter

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Corkscrew Startup School

Bli med på en unik 28 Dag Hybrid Oppstart Internship og utvikle din kreativitet, initiativ og lederegenskaper ved å lære om business oppstart på en av byens mest innovati ... [+]

Bli med på en unik 28 Dag Hybrid Oppstart Internship og utvikle din kreativitet, initiativ og lederegenskaper ved å lære om business oppstart på en av byens mest innovative cowork mellomrom.

Investere i fremtiden

Lær en gründer tankesett og bli ultra-arbeidsfør. Reise til Dublin

Bli medlem av Facebook og Google i en av Europas mest entreprenørielle hovedsteder.

Hybrid Internship

En blanding av utenlandsopphold og arbeidserfaring i en oppstartsmiljøet.

Hybrid 'Oppstart' Internship

Vi mener Internship programmer bør være mer enn bare arbeidserfaring, det er derfor vi har utviklet vår unike hybrid Oppstart Internship å fokusere på å utvikle nøkkel arbeidsevne ferdigheter gjennom en verden av startups. Vårt innovative programmet blander arbeidserfaring på en av de mest entreprenørielle cowork mellomrom i Dublin med praktisk opplæring i hvordan å lage en gjennomførbar forretningsidé og ta det til markedet med minimal risiko og investeringer. Med personlige mentorer, hands-on opplæring og gode tilbakemeldinger du kan stole på at vi leverer et program som er perfekt for deg.... [-]

Irland Dublin
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
28 dager
Campus
Les mer på norsk