Corkscrew Startup School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

La oss lage din fremtid, sammen

Vi er Korketrekker, et internship leverandør og en bedrift oppstart skole alt sammen til én. Vi tror på å hjelpe folk gjøre det bedre, både i sine personlige og profesjonelle liv. Fortsette å lære, bli sulten.

Korketrekker er en innovativ leverandør av praksisplasser og forretningsoppstartsprogrammer plassert over hele verden. Vi er basert i den pulserende byen Exeter, UK, og vårt fokus er klart. Vi ønsker å skape de beste muligheter for personlig og faglig utvikling i markedet.

Entreprenørskap & Business Development Training

Våre praksisplasser er unike - vi er den eneste internship for å tilby opplæring i næringsutvikling gratis sammen med hver program vi kjører. Treningen og pensum er unik for Corkscrew og dekker den siste utviklingen i markedsføring, business og entreprenørskap. Opplæringen vil alltid bli undervist av fagfolk, slik at du kan være sikker på kvalitet.

En Trusted leverandør av Internship Erfaringer

Vi sender hundrevis av studenter i året på internship plasseringer over hele verden. Noen bli med å få kontakter, utvide sin CV, utvikle språkkunnskaper, tjene university kreditt, utforske en ny kultur, få klarhet eller å ha en opplevelse som vil bo hos dem for livet. Uansett hva du leter etter, vil du finne noe som er rimelig, pålitelig og en utrolig, verdig opplevelse.

Vi vet at våre internship-programmer er det beste du kan finne. Og vi ønsker å bevise det for deg.

Vi presenterer * Corkscrew Thinking

"Korketrekker Thinking er kjernen i alt vi gjør. Det er problemløsning kreativt, undervisning selv nye ferdigheter og lede andre til å skape forandring - viktige ting som bare ikke er lært noe annet. TOM kratt / CORKSCREW medstifter

Steder

Dublin

Irish Education Partners

Address
Irish Education Partners
Carmody House,
Deverell Place,

Dublin 1 Dublin, County Dublin, Irland
Telefon
+353 1 549 9561