Les den offisielle beskrivelsen

Hvem vi er

Ønsker du å studere engelskspråkkurs i en av de vakreste, livligste og vennligste byene i Irland? Deretter velkommen til Direct English Ireland, som ligger i hjertet av Cork City i Sørvest Irland. På Direct English Ireland vil du motta engelskkurs av høy kvalitet fra høyt kvalifiserte engelsklærere. Fra dag ett vil du bli plassert i en klasse som passer til ditt nivå og vil få tillit til det engelske språket. Vi tilbyr engelskspråklige klasser på ni forskjellige nivåer, fra nybegynnere til avanserte, kombinert med sosiale aktiviteter / kulturelle utflukter som tar sikte på å forbedre engelskspråklige ferdigheter, samtidig som du kan oppleve hva dette fantastiske landet og byen har å tilby.

Vi er den første grenen av Direct English i Irland. Direct English er en av de ledende franchisene i ELT-industrien, Direct English er i drift i mer enn 25 land over hele verden. Våre kurs er godkjent av utdanningsdepartementet og INIS for internasjonale studenter.

Hva vi gjør

Direct English bygger din selvtillit fra første dag og er det mest effektive språksystemet for alle som ønsker å lære engelsk. Med ni nivåer å velge mellom, tilbyr Direct English flere valg enn noe annet engelskspråklig treningssystem. Vi vil oppfordre deg til å snakke engelsk fra første klasse. Ikke klasserom engelsk, men språket for virkelige situasjoner.

Vi vil også bidra til å lette flyttingen til Irland og sikre at det er en jevn og enkel prosess. Vi tilbyr assistanse i kursvalg, VISA-applikasjoner og administrasjon, helseforsikring, transport og overnatting. Vi er stolte av den personlige tjenesten vi tilbyr for hver av våre studenter, og vil gjerne hjelpe deg så godt som mulig både før og under ditt opphold i Irland.

Direkte engelske ressurser

Fra første dag lærer og praktiserer du engelskspråklige ferdigheter gjennom en unik kombinasjon av personlig studie, opplæring og samtaleklasser. Vårt kursmateriale dekker hverdagslige scenarier, slik at du lærer ekte engelsk for den virkelige verden. Hvert nivå på kurset ditt dekker et bredt spekter av læringsressurser for å holde deg interessert og motivert.

Kursmaterialet for hvert nivå inkluderer:

  • En innledende håndbok
  • En kursbok
  • En ledsagerbok
  • En PC-videoskive
  • 9 lyd-CDer
  • En multimedie-CD-ROM

Vår misjon

Læring er og bør være morsomt! Vi tror virkelig det her på Direct English. Vi tilbyr den aller beste engelskspråklæring, men gjør det på en slik måte at studentene har det gøy i prosessen. Vi er forpliktet til å utvikle alle fire språkferdigheter (lese, skrive, snakke og lytte), og også å introdusere og fremme den kulturelle og historiske arven på øya Irland.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Direct English

lagarbeid sosial engelsk Presentasjoner Forhandling lærings~~POS=TRUNC BULATS ... [+]

lagarbeid sosial engelsk Presentasjoner Forhandling lærings~~POS=TRUNC BULATS [-]
Irland Cork
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 - 4 uker
Campus
Les mer på norsk
Direct English

... [+]

Cambridge engelsk Gratis WiFi-tilgang Gratis WiFi-tilgang [-]
Irland Cork
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk
Direct English

... [+]

Dette kurset inkluderer en kombinasjon av engelskspråklige opplæringsprogrammer, samtaleklasser og sosiale / kulturelle aktiviteter. Ved bestått av hvert nivå vil du motta et direkte engelsk sertifikat for prestasjon.

På slutten av studieåret vil du sette en ekstern eksamen som passer til ditt nivå. Du vil motta et annet sertifikat ved vellykket gjennomføring av denne eksamenen.

Eksamen : Cambridge eller Trinity College London eller TIE (eller hvis noen ønsker å sitte IELTS det kan ordnes)

Læringsutbytte

Kurset er designet for voksne som ønsker å bruke engelsk nøyaktig og flytende. Grammatikk og ordforråd blir undervist og forklart grundig, og alle fire ferdigheter til å snakke, lytte, lese og skrive utvikles systematisk. Kurset kombinerer tradisjonelle metoder for språkundervisning med en kommunikativ tilnærming.... [-]

Irland Cork
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
25 uker
Campus
Les mer på norsk
Direct English

Kurset er designet for voksne med et høyt nivå på engelsk som ønsker å bruke engelsk mer nøyaktig og flytende. Grammatikk og ordforråd blir undervist og forklart grundig ... [+]

Valg 1

Programvarighet : 25 uker Opplæringsvarighet : 15 timer per uke Kursets startdatoer : (Hver uke)

Alternativ-2

Programvarighet : 25 uker Undervisningsvarighet : 20 timer per uke Kursets startdatoer : (Hver uke)

Vi tilbyr et engelskspråklig 25 ukers kurs som tar deg gjennom nivå 7 og 8 og Business English av Direct English Language System og IELTS eksamen forberedelse.

Ved bestått av hvert nivå vil du motta et direkte engelsk sertifikat for prestasjon.

På slutten av studieåret vil du sette en ekstern eksamen. Du vil motta et annet sertifikat ved vellykket gjennomføring av denne eksamenen.

[-]
Irland Cork
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
25 uker
Campus
Les mer på norsk
Direct English

Kurset er designet for voksne som ønsker å bruke engelsk nøyaktig og flytende. Grammatikk og ordforråd blir undervist og forklart grundig, og alle fire ferdigheter til å ... [+]

(Nybegynnerkurs A1 og A2) Akademisk årsprogram

Valg 1

Programvarighet : 25 uker Opplæringsvarighet : 15 timer per uke Kursets startdatoer : (Hver uke)

Alternativ-2

Programvarighet : 25 uker Undervisningsvarighet : 20 timer per uke Kursets startdatoer : (Hver uke)

Vi tilbyr et engelskspråklig 25 ukers kurs som tar deg gjennom nivå 1, 2 og 3 i det direkte engelskspråklige systemet. Nivå 1-3 er transaksjonelle og funksjonelle faser. Du vil lære grunnleggende språk og struktur for å kunne gjøre ting du trenger å gjøre på daglig basis så snart som mulig.

Dette kurset inkluderer en kombinasjon av engelskspråklige opplæringsprogrammer, samtaleklasser og sosiale / kulturelle aktiviteter. Ved bestått av hvert nivå vil du motta et direkte engelsk sertifikat for prestasjon.... [-]

Irland Cork
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
25 uker
Campus
Les mer på norsk
Direct English

Under IELTS-programmet vil du bli undervist alt du trenger å vite for å kunne gjøre det bra i testen. Vi har designet kurset til å omfatte alle elementene i IELTS-testen ... [+]

IELTS

Det internasjonale engelskspråklige testsystemet, eller IELTS, som det er mer kjent, er et testsystem designet for å nøyaktig vurdere språkkunnskapen til kandidater som trenger å studere eller jobbe i et engelsktalende land. IELTS er ofte nødvendig for å komme inn på universitetet, i land som Australia, Canada, Irland, New Zealand, Storbritannia og USA, og det anerkjennes også av profesjonelle organer, for arbeid, innvandringsmyndigheter og andre myndigheter.

Hva er formatet til IELTS-testen?

Det er to typer IELTS-tester - Akademisk eller Generell. Her på Direct English fokuserer vi hovedsakelig på den akademiske testen, da dette er det som kreves for utdanningsformål. Testen er delt inn i fire deler - Lytting (30 minutter), Snakk (15 minutter), skriving (60 minutter) og lesing (60 minutter), og det er tatt over en to-dagers periode.... [-]

Irland Cork
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk

Welcome to Direct English Ireland