Direct English

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hvem vi er

Ønsker du å studere engelskspråkkurs i en av de vakreste, livligste og vennligste byene i Irland? Deretter velkommen til Direct English Ireland, som ligger i hjertet av Cork City i Sørvest Irland. På Direct English Ireland vil du motta engelskkurs av høy kvalitet fra høyt kvalifiserte engelsklærere. Fra dag ett vil du bli plassert i en klasse som passer til ditt nivå og vil få tillit til det engelske språket. Vi tilbyr engelskspråklige klasser på ni forskjellige nivåer, fra nybegynnere til avanserte, kombinert med sosiale aktiviteter / kulturelle utflukter som tar sikte på å forbedre engelskspråklige ferdigheter, samtidig som du kan oppleve hva dette fantastiske landet og byen har å tilby.

Vi er den første grenen av Direct English i Irland. Direct English er en av de ledende franchisene i ELT-industrien, Direct English er i drift i mer enn 25 land over hele verden. Våre kurs er godkjent av utdanningsdepartementet og INIS for internasjonale studenter.

Hva vi gjør

Direct English bygger din selvtillit fra første dag og er det mest effektive språksystemet for alle som ønsker å lære engelsk. Med ni nivåer å velge mellom, tilbyr Direct English flere valg enn noe annet engelskspråklig treningssystem. Vi vil oppfordre deg til å snakke engelsk fra første klasse. Ikke klasserom engelsk, men språket for virkelige situasjoner.

Vi vil også bidra til å lette flyttingen til Irland og sikre at det er en jevn og enkel prosess. Vi tilbyr assistanse i kursvalg, VISA-applikasjoner og administrasjon, helseforsikring, transport og overnatting. Vi er stolte av den personlige tjenesten vi tilbyr for hver av våre studenter, og vil gjerne hjelpe deg så godt som mulig både før og under ditt opphold i Irland.

Direkte engelske ressurser

Fra første dag lærer og praktiserer du engelskspråklige ferdigheter gjennom en unik kombinasjon av personlig studie, opplæring og samtaleklasser. Vårt kursmateriale dekker hverdagslige scenarier, slik at du lærer ekte engelsk for den virkelige verden. Hvert nivå på kurset ditt dekker et bredt spekter av læringsressurser for å holde deg interessert og motivert.

Kursmaterialet for hvert nivå inkluderer:

  • En innledende håndbok
  • En kursbok
  • En ledsagerbok
  • En PC-videoskive
  • 9 lyd-CDer
  • En multimedie-CD-ROM

Vår misjon

Læring er og bør være morsomt! Vi tror virkelig det her på Direct English. Vi tilbyr den aller beste engelskspråklæring, men gjør det på en slik måte at studentene har det gøy i prosessen. Vi er forpliktet til å utvikle alle fire språkferdigheter (lese, skrive, snakke og lytte), og også å introdusere og fremme den kulturelle og historiske arven på øya Irland.

Steder

Kork

Address
9 St Patrick's Hill, Cork, T23 KNV9
T23 KNV9 Kork, County Cork, Irland