English Language Ireland

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Engelsk språk Irland - En MEI akkreditert skole i solfylte Sørøst-Irland. Vi er klare til å dele vår kvalitet engelsk timer, Vår kultur og vår omsorg og oppmerksomhet i en fantastisk landlig innstilling med noen by-lignende distraksjoner - hvis du leter etter noen!

Med fjell, strålende landskap og elver daler alt i nærheten, County Carlow Er verdt å oppdage og utforske. Mot et vakkert landskap vil besøkende til Carlow i Irlands solfylte sør-øst avdekke en flott ferieopplevelse, spennende utendørs eventyr, tradisjonelt landlig liv, levende shopping og en rik kulturarv.

Grunnlagt i 2000 av lærere og foreldre, Ruth & Terry Coffey; Engelsk språk Irland (ELI) er Språkundervisning i verdensklasse Supplert av 300 hundre lokale vertsfamilier Dedikert til å hjelpe hver elev til å nå sitt fulle potensial gjennom immersiv læring og en veiledende vei til høyere utdanningsinstitusjoner.

ELI Universitetet Oppgradere instruktører skape en personlig læreropplevelse som involverer studenter i aktive læringsmetoder som forbedrer selvtillit, selvtillit, evne til å tenke kritisk og uttrykke seg kreativt.

Vår lidenskap er å levere en bedre lærings- og kulturopplevelse for en levetid med følelse av irsk varme, vennlighet og moro.

Alle lærere er universitetsstuderende kvalifisert til å undervise i engelsk som fremmedspråk. Mange har lært i utlandet og bringer et bredt spekter av faglige og livserfaringer til klasserommet. Deres fokus er på kvalitet læring i en personlig, avslappet og vennlig atmosfære.

Undervisningsmetodikk

ELI-opplæring er fokusert på læringsbehov og spesifikke kurs er tilpasset. Klasser er utviklet for å utvikle gode kommunikasjonsevner gjennom en kombinasjon av interaktive og strukturelle tilnærminger. Vi er stolte av vår kommunikative metode for undervisning.

Steder

Carlow

Address
The Schoolhouse,
46 Idrone Park,
O'Brien Road

Carlow, Fylke Carlow, Irland