Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Engelsk språk Irland - En MEI akkreditert skole i solfylte Sørøst-Irland. Vi er klare til å dele vår kvalitet engelsk timer, Vår kultur og vår omsorg og oppmerksomhet i en fantastisk landlig innstilling med noen by-lignende distraksjoner - hvis du leter etter noen!

Med fjell, strålende landskap og elver daler alt i nærheten, County Carlow Er verdt å oppdage og utforske. Mot et vakkert landskap vil besøkende til Carlow i Irlands solfylte sør-øst avdekke en flott ferieopplevelse, spennende utendørs eventyr, tradisjonelt landlig liv, levende shopping og en rik kulturarv.

Grunnlagt i 2000 av lærere og foreldre, Ruth & Terry Coffey; Engelsk språk Irland (ELI) er Språkundervisning i verdensklasse Supplert av 300 hundre lokale vertsfamilier Dedikert til å hjelpe hver elev til å nå sitt fulle potensial gjennom immersiv læring og en veiledende vei til høyere utdanningsinstitusjoner.

ELI Universitetet Oppgradere instruktører skape en personlig læreropplevelse som involverer studenter i aktive læringsmetoder som forbedrer selvtillit, selvtillit, evne til å tenke kritisk og uttrykke seg kreativt.

Vår lidenskap er å levere en bedre lærings- og kulturopplevelse for en levetid med følelse av irsk varme, vennlighet og moro.

Alle lærere er universitetsstuderende kvalifisert til å undervise i engelsk som fremmedspråk. Mange har lært i utlandet og bringer et bredt spekter av faglige og livserfaringer til klasserommet. Deres fokus er på kvalitet læring i en personlig, avslappet og vennlig atmosfære.

Undervisningsmetodikk

ELI-opplæring er fokusert på læringsbehov og spesifikke kurs er tilpasset. Klasser er utviklet for å utvikle gode kommunikasjonsevner gjennom en kombinasjon av interaktive og strukturelle tilnærminger. Vi er stolte av vår kommunikative metode for undervisning.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

English Language Ireland

På vår generelle engelsk kurs, skal du snakke mye! Klassene er gode for studenter og fagfolk. Du har 20 timer hver uke for å fokusere på dine behov. Forbedre ditt nivå, f ... [+]

På vår generelle engelsk kurs, skal du snakke mye! Klassene er gode for studenter og fagfolk. Du har 15 timer hver uke for å fokusere på dine behov. Forbedre ditt nivå, få nye internasjonale venner og nyt gratis forfriskninger i morgenferien. Våre små grupper garanterer personlig oppmerksomhet for alle våre elever. Så kom og trene engelsk i Carlow, en fantastisk irsk by i Irlands gamle øst.

HVA KAN DU FORVENTE?

Klasser fokusert på flyt, ordforråd og gruppearbeid 15 timer undervisning hver uke Start kurset ditt på hvilken som helst dag du vil! Gratis Wi-Fi + Tilgang til selvtillit GRATIS kursmaterialer Løpende støtte og tilbakemelding fra lærerne dine Vennlig og hjelpsom hjelp med å bo i Irland Deltid ... [-]
Irland Carlow
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 25 uker
Campus
Les mer på norsk
Location address
The Schoolhouse,
46 Idrone Park,
O'Brien Road

Carlow, Fylke Carlow, IE
Social Media