Hibernia College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hibernia College , er en etablert leder innen banebrytende ny utdanningsteknologi og omfavner endring i den stadig utviklende verden av utdanning.

Hibernia College grunnlagt av Sean Rowland PhD ved årsskiftet, og følger en ambisiøs og fremtidsrettet strategi for å spille en ledende rolle i fremtidens utdanning. Dr. Rowland samlet sine kolleger fra bedriftens, utdanning og teknologi samfunn for å skape Hibernia College , en akkreditert nettbasert utdanningsinstitusjon.

Vi tror at våre programmer skal måles ikke bare på grunn av deres faglige rigor, men i deres effektivitet ved å hjelpe våre studenter til å møte de utfordringene de møter hver dag i sitt faglige liv.

Etter 18 år kan vi være stolte av vårt fremragende fakultet, med et dedikert team med mer enn 350 fakultet / fakultet. Utestående på sine felt og i bransjen, inkluderer de fakultet fra Harvard, Royal College of Surgeons i Irland, Trinity College Dublin Drug Safety Research Unit, IE Business School, Madrid og andre fremtredende institusjoner.

Hibernia College har utviklet en modell av nettbasert utdanning som er vellykket fordi den er dedikert til å hjelpe fagfolk til å møte deres nåværende arbeidsprosjekter og ved å kontinuerlig bygge på samspillet mellom studenter og fakultet.

Vi utdanner fagfolk rundt om i verden som ønsker tilgang til den aller beste onlineutdanningen som er tilgjengelig.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Videoer

Hibernia College explainer video

Hibernia College Gaeltacht Experience

Kontakt

Hibernia College

Adresse, linje 1 Hibernia College Dublin Block B, The Merrion Centre, Merrion Road, Dublin 4.
Dublin, County Dublin, Irland
HJemmeside http://hiberniacollege.com/lp/hibernia-college/
Telefon +353 1 661 0168