Institute of Child Education and Psychology

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til online læring. Velkommen til ICEP Europe .

ICEP Europe er den pålitelige kilden til online videreutdanning og faglig utvikling for lærere og allierte fagfolk som arbeider med barn og unge. Spesialister i psykologi og spesielle behov, våre kurs er utviklet og undervist av ledende utøvere på sine fagområder. Vårt mål som en organisasjon er å hjelpe alle barn til å nå sitt fulle potensiale gjennom den høyeste kvaliteten på den videre faglige utviklingen.

Alle våre kurs er levert via brukervennlig og toppmoderne teknologi, og gir deg kontroll over når og hvor du velger å studere. Våre kurs har et praktisk fokus og løser de virkelige problemene som utfordrer lærere. Ved å utnytte den nyeste forskningen, sporer vi den siste informasjonen i klasserommet. ICEP Europe er forpliktet til dyktighet i utdanning; Vårt dedikerte personale og innovative online læringsmiljø gir oss mulighet til å levere kvalitetsutdanning som gjør en forskjell.

Våre Universitetskurser har undervisning i verdensklasse, sterk akkreditering og samarbeid, og vil gi deg en spesialkompetanse i spesielle opplæringsbehov. Bygg din dybde av kompetanse, din selvtillit og kompetanse med et av våre kurs i samarbeid med Dublin City University, University of East London og Leeds Beckett University.

Tenk deg å skrive inn i en klasse som møtes når den passer til din tidsplan og passer til din travle, tidspressede livsstil. Tenk deg å ha tilgang til ikke bare et stort reservoar av nåværende forskning og tenkning i fagområdet, men også å ha en veileder til å veilede og legge til rette for deg som du lærer hva du trenger å lære i ditt eget tempo. Forestill deg at dette skjer i ditt hjem, kontor eller et hvilket som helst sted med internettilgang.

ICEP Europe tilbyr fleksible online læringsløsninger som er tilpasset de ulike individuelle behovene til de som står overfor utfordringene med å jobbe med barn og unge i dag. ICEP Europe kurs demystifiserer, men forblir trofast, til den nyeste vitenskapen i feltet og tilbyr praktiske og relevante løsninger. De er utviklet for alle som trenger å lære velprøvde metoder for å håndtere individuelle situasjoner i arbeidsdagen eller hjemme situasjonen.

Steder

Kildare

Address
ICEP Europe, Unit 4K

Maynooth Business Campus

Kildare, Fylke Kildare, Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: