Institute of Child Education and Psychology

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

OM OSS

ICEP Europa er den pålitelig kilde for online videreutdanning og faglig utvikling for lærere og allierte fagfolk som arbeider med barn og unge. Spesialisering i psykologi og spesielle behov, er våre kurs alle utviklet og undervist av ledende utøvere på sine felt. Vårt mål som organisasjon er å hjelpe alle barn i å nå sitt fulle potensial gjennom den høyeste kvalitet kontinuerlig faglig utvikling.

Alle våre kurs er levert via brukervennlig og state of the art teknologi, som gir deg kontroll over når og hvor du velger å studere. Våre kurs har en praktisk fokus og ta opp de virkelige problemer med å møte lærere. Ved å benytte den nyeste forskningen, vi raskt spore den nyeste informasjonen inn i klasserommet. ICEP Europa er forpliktet til kvalitet i utdanning; våre dedikerte medarbeidere og nyskapende online læringsmiljø tillater oss å levere god utdanning som gjør en forskjell.

Våre Universitetsstudiene har verdensklasse undervisning, sterk akkreditering og samarbeid, og vil gi deg en spesialist kvalifisering i særskilte behov. Bygg din dybde på kompetanse, tillit og kompetanse med en av våre kurs i samarbeid med Dublin City University, University of East London og Leeds Metropolitan University.

Hvorfor velge ICEP Europa

Tenk deg å melde deg på en klasse som møter når det passer deg og passer din travle, tidspress livsstil. Tenk deg å ha tilgang ikke bare til et enormt reservoar av aktuell forskning og tenkning i ditt fagområde, men også å ha en veileder for å veilede og tilrettelegge for deg som du lære det du trenger å lære i ditt eget tempo. Nå forestille seg at dette skjer i hjemmet, kontoret, eller hvilket som helst sted med Internett-tilgang.

Velkommen til online læring. Velkommen til ICEP Europa.

ICEP Europa tilbyr fleksible nettbaserte læringsløsninger som er tilpasset for å møte de ulike individuelle behovene til de som står overfor utfordringer med å jobbe med barn og unge i dag. ICEP Europas kurs avmystifisere, men forblir trofaste, til den nyeste vitenskapen i feltet, og tilbyr praktiske og relevante løsninger. De er utviklet for alle som trenger å lære utprøvde metoder for å håndtere enkelte situasjoner i hverdagen eller hjemmesituasjon.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kontakt

Adresse, linje 1 ICEP Europe, Unit 4K Maynooth Business Campus
Kildare, Irland
HJemmeside http://www.icepe.co.uk/home