Read the Official Description

Den ICTCM er en Akupunktur college basert i Dublin, Irland og gir deltid profesjonelle Akupunktur kurs og TCM opplæring i sin egen høyskole og kliniske lokaler nær 3Arena (Point Depot) i Dublin 3.

Våre hovedfags programmer inkluderer en Master of kinesisk medisin Degree, doktorgrad i kinesisk medisin og post-graduate sertifikat og diplom kurs i Akupunktur, kinesisk urtemedisin og medisinsk Qigong.

Den ICTCM tilbyr nå en unik mulighet til å studere Akupunktur TCM i Irland, og etter bare 5 år deltid (de fleste som er ferdig i Irland), får en internasjonalt anerkjent mastergrad i kinesisk medisin gitt av Guangzhou University of Chinese Medicine ( GUCM) og anerkjent av den kinesiske Department of Education.

Vi er fortsatt imot søknader for 2016 for:

Lisensiatavhandlinger i Akupunktur TCM - deltid lavere nivå Akupunktur TCM opplæring (oktober 2016). Dette gir full opplæring i akupunktur - inkludert Clinical Training, som brukes i systemet i tradisjonell kinesisk medisin.

Vi er nå imot søknader for 2017 for:

Mastergrad i kinesisk medisin (Høst 2017) Doktorgrad i kinesisk medisin (Høst 2017)

Søknadsprosedyrer og søknadsskjema er tilgjengelig for nedlasting på nettet.

Chinese Tilknytning

The College har hatt en formell tilknytning til Guangzhou University of Chinese Medicine (GUCM) siden 2002. GUCM dratt et besøk professorat på ICTCM direktør Tom Shanahan i 2004. Når han først introdusert Akupunktur TCM til Irland i 1980, hadde svært få mennesker har hørt om akupunktur, TCM eller kinesisk urtemedisin. I dag, mange mennesker aktivt velger alternativ medisin enten som et supplement til vestlig medisinsk behandling eller som et middel til å behandle sykdommer som ikke har respondert godt til andre former for medisin.

Akupunktur og TCM er i forkant av slike alternative tilnærminger til helse og sykdom, og fokuserer som de gjør, ikke bare på behandling og herding nåværende sykdom, men også på sykdomsforebygging og helseforbedring.

Prof Shanahan har skrevet en rekke korte artikler om akupunktur / TCM i alle dets fasetter, og vi har nå lansert den første artikkelen i serien på denne nettsiden.

Kvalifiserte utøvere av akupunktur og TCM i Irland Nyutdannede av ICTCM er automatisk kvalifisert for medlemskap i PRTCM, Professional Register for tradisjonell kinesisk medisin.

Grunnlagt i 1983, er den PRTCM den første og eldste faglig organ som representerer og regulere yrket av akupunktur og TCM i Irland - inkludert Akupunktur, kinesisk urtemedisin og medisinsk Qigong.

The Register opprettholder en elektronisk katalog av kvalifiserte utøvere av Akupunktur TCM, urtemedisin og medisinsk Qigong, og gir informasjon om tradisjonell kinesisk medisin på sin hjemmeside.

Programs taught in:
Engelsk
Irish College of Traditional Chinese Medicine
Address
ICTCM House, Merchants Road Dublin 3
Dublin, County Dublin, Irland
Nettsted
Telefon
+353 1 855 9000