IUBH Killarney Campus

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Fabelaktig natur møter verdensklasse gjestfrihet

Et spektakulært naturlandskap, historiske bygninger og den berømte irske livsstilen - Killarney har mange forskjellige fasetter. En av de mest pittoreske byene i Sørvest-Irland og topp turistmål for irske og utenlandske besøkende, har byen et svært imponerende tilbud på hotell, spa, samt et mangfoldig utvalg av puber og restauranter. Ved siden av arrangementer og festivaler hele året, serverer Killarney som "basecamp" for alle slags utendørsaktiviteter i Killarney National Park, og er en inngang til Irlands berømte naturskjønne stasjon, Ring of Kerry. Lev og studer i en unik atmosfære ved foten av Macgillycuddy's Reeks, den høyeste fjellkjeden i Irland!

Killarney som irsk turisme hotspot

Turisme er uten tvil den største industrien i Killarney. Med unntak av Dublin er det flere hotellsenger i Killarney enn i noen annen irsk by. Killarney nasjonalpark med Irlands høyeste fjell, fascinerende innsjøer, skoger og Torc fossen er bare noen av de mange attraksjonene rundt. Killarney markerer også starten på den velkjente Kerry Way, en 214 km lang vandringstur, som tar deg gjennom Irlands fineste natur. Lettere spaserturer er skogsstiene rundt Ross Castle eller den fire timers løkken rundt Lake Muckross. Vårt hotell- og restaurantstyringsprogram samsvarer dermed perfekt med det sterke turist- og gjestfrihetsfokuset i regionen.

Infrastruktur og IT i Killarney
Den toppmoderne IT-infrastrukturen på hele campus er en selvfølge for oss - fra WiFi til et Campus Administration Resource Environment.
Campus WiFi
På våre campus i Killarney kan studentene få tilgang til intranettet og internett via WiFi. Bibliotekskatalogen er tilgjengelig på og utenfor campus og gir tilgang til omfattende forskningsdatabaser.
Campusadministrasjon Ressursmiljø (CARE)
Hver student har egen regning i Campus Administration Resource Environment (CARE). Dette campusstyringssystemet støtter effektivt og komfortabelt alle prosesser i våre campuslokasjoner, for eksempel innmelding, tidsplaner, avtaler, eksameninnskrivning, nedlasting av forelesningsmateriale og mye mer.
IUBH E-postadresse
Alle studentene får en IUBH e-postadresse, for å støtte kommunikasjonen mellom fakultetet og studentene.
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Programmer
Tiden er det ingen programmer for å vise

Vennligst avgrense søket ovenfor, sjekk ut våre populære kategoriene nedenfor eller utføre et søkeord.


... or simply by choosing your degree:

Videoer

Killarney: Fabulous scenery meets world class hospitality | Gintare | IUBH Campus Studies

Killarney: Fabulous scenery meets world class hospitality | Serge | IUBH Campus Studies

Killarney: Fabulous scenery meets world class hospitality | Szabina | IUBH Campus Studies

Killarney: Fabulous scenery meets world class hospitality | Ganesh | IUBH Campus Studies