Les den offisielle beskrivelsen

Irish College of English

Kvalitet English Language School i Dublin, Irland

Voksen og Junior engelsk kurs i vakre Malahide på Dublins Coastline

Irish College of English

En prisbelønnet Quality Education Provider, Den irske College of English Language School ble etablert i 1992.

Vi Anerkjent av Department of Education å ha året eksepsjonelle engelske skoler for undervisning i engelsk som fremmedspråk. Vi er også medlemmer av MEI, et organ fremme Quality Education i Irland og gi Learner Protection.

I forkant av skolens etos er å ha våre studenter lære engelsk med en positiv student opplevelse. I 2014 ble vi hedret av Malahide Chamber of Commerce med "Service Excellence Award" for en klar demonstrasjon av gode og konsistente kundeservice og i 2016 ble vi beæret med "Organisering of the Year" -prisen. I 2015 var vi den første engelske Language School i Irland for å bli nominert til Junior Course Study Reise Global Industry Star Award. I 2016 ble vi igjen nominert til denne prisen, så vel som den engelske Language School Europa Award.

Vi har to engelskspråklige skoler i Dublin. Våre skoler er i ideelle Dublin Steder inkludert Malahide engelsk skole, Portmarnock engelske skolen og en bolig Summer engelsk Camp på Glenstal Abbey, Limerick.

As Lie Profesjonelt Run engelsk skoler, er våre kvalitets engelsk kurs kjent for sin kvalitet og fokus på progresjon tilbyr stor verdi for pengene. Vi har fulltids- og deltidskurs for voksne hele året og velkommen skoleklasser hele året, og vi er spesialister på engelskkurs for barn og unge gjennom våre Junior engelsk språk Sommerferie.

Hvorfor velger å studere i vår engelske Language School?

  • Utmerket Student Experience - prisbelønte engelske skolen i Dublin.
  • Kvalitet Språkkurs i engelsk - Anerkjente ved Institutt for utdanning og medlemmer av MEI.
  • Perfekt Kyst Dublin Steder Malahide & Portmarnock - Dublin Airport (10 min), Dublin City Centre (20 minutter).
  • Malahide - Ideell for barn og tenåringer - Malahide er en av Dublins mest velstående og Sikker Towns.
  • Positiv kundeopplevelse - Vår gode tilbakemeldinger 'Best Junior Summer Camp Erfaring i Irland ".
  • Gå til skolen - Unikt alle våre Quality vertsfamilie Overnatting er i gangavstand fra skolen.
  • Prestisjetung Boarding School - vår nye Junior Residential Program ved Glenstal Abbey.
Irish College of English

Bli med oss ​​i 2017, og oppleve en liten skole Feel og vennlig atmosfære hvor individuelle behov kan oppfylles. Vårt fokus Junior Camps i juni, juli og august 2017 tilbyr barn og ungdom mulighet til å fordype seg i språk og komme hjem med en større flyt og kjærlighet til engelsk. Dette vil hjelpe dem å oppnå sine studie mål og forbedre fremtidige karrieremuligheter. Vår ideell beliggenhet i Malahide tilbyr et trygt og vakkert kyst setting for enhver studie opphold. Vi er lett tilgjengelig fra alle Dublins turistattraksjoner gjør oss til et godt valg for en engelsk språkskole i Dublin.Den irske College of English er anerkjent av ACELS, en tjeneste for Kvalitet og Kvalifikasjoner Irland, for English Language Teaching (ELT).

Irish College of English
Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Irish College of English

Full-Time og Part-Time Kurs ... [+]

Vi tilbyr året Adult engelskkurs i vår Malahide School i Dublin, Irland. Vår English Language Colleges er Anerkjent av Institutt for utdanning og kompetanse for English Language Teaching (ELT) og vi er medlemmer av MEI tilbudet lagt Learner Protection. Vi tilbyr Full-Time engelsk kurs (15 og 20 timer per uke) og deltid Evening Språkkurs i engelsk (5 uketimer). Progresjon er vårt fokus og studentene evalueres med en plassering test ved ankomst og plasseres i riktig nivå. Vi tilbyr alle nivåer fra pre-middels til avansert, samt TIE & Cambridge forberedelseskurs. På kursavslutning, alle elever får individuell akademisk Tilbakemelding og et sertifikat av oppnåelse. Studenter som trenger en studie visum til Norge kan melde seg på et kurs, inkludert våre ett år (25 uker undervisning) Full-Time engelsk Course, og vi vil gi de nødvendige dokumenter for en visumsøknad som trengs for engelskkurs i Dublin.... [-]

Irland Dublin
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 25 uker
Campus
Les mer på norsk
Irish College of English

På den irske College of English, tilbyr vi intensive helårig engelskkurs i Dublin på vår Malahide School. Vår English Language Colleges er anerkjent av Institutt for lære ... [+]

Heltids engelsk kurs Dublin Helårlige voksen engelskkurs i Dublin - Malahide Sikker Påmelding med Learner Protection 15-25 (60 minutter) Timer Skole per uke. Generelt engelsk, One to One undervisning. Vakker og Vibrant Dublin Coastal Location - Malahide - Bare 20 minutter fra Dublin sentrum. Nivåer fra Pre-Intermediate til avansert. Kombiner et engelskkurs med Quality vertsfamilie innkvartering innen gangavstand.

På den irske College of English, tilbyr vi intensive helårig engelskkurs i Dublin på vår Malahide School. Vår English Language Colleges er anerkjent av Institutt for lærerutdanning og naturvitenskap for undervisning i engelsk som fremmedspråk. Studenter kan melde deg på kurs fra en uke til 1 år i varighet, og det er en god blanding av nasjonaliteter i alle våre programmer. Vi driver også Learner beskyttelse gjennom vårt medlemskap i MEI. Mange studenter kommer til Norge for en 2-4 ukers kurs med innkvartering hos familie å forbedre sin engelsk i en full neddykking Programme, Andre kommer for vår 1 år med oppstart å oppleve studere og bor og jobber deltid i Norge.... [-]

Irland Dublin
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
1 - 25 uker
Campus
Les mer på norsk
Irish College of English

11 - 17 åringer juli 2017 ... [+]

Glenstal Abbey er en av Irlands mest prestisjefylte private bord skoler og har gitt fremragende utdanning i nesten 100 år. Skolen har en utmerket akademisk og sportslig omdømme og tiltrekker seg studenter nasjonalt og internasjonalt. Den irske College of English er privilegert å samarbeide med Glenstal Abbey og har eksklusiv tilgang til campus og eiendom.

[-]
Irland Dublin
September 2020
Engelsk
Heltid studier
2 - 6 uker
Campus
Les mer på norsk