Kinsale College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Vi er med rette stolte av våre lærere og resultatene de har oppnådd tidligere, noe som har gjort det mulig for dem å følge videre studier på universiteter i inn-og utland. I tillegg til dette har mange utviklet seg til Institutt for teknologi og andre høyskoler i videreutdanning gjennom høyere utdanningslinker og Cork Colleges Progression-linker. Jeg oppfordrer deg til å kontakte høgskolen for å få mer detaljert informasjon om hvilket kurs du er interessert i.

Velg med omhu og husk at vi står til rådighet for å tilby ytterligere råd. Dette er din nye begynnelse - din reise. Ved å velge Kinsale College har du tatt det første viktige skrittet.

Liz Moynihan - direktør

College Fasiliteter

Kinsale College fortsetter å vokse og forbedre for å imøtekomme behovene til sine studenter; høgskolen fasiliteter reflekterer denne veksten.
Høgskolen har et spesialbygd anlegg for å imøtekomme studenter involvert i drama i form av det imponerende amfiteateret. De profesjonelle kokekursene trener i et profesjonelt kjøkken og en 16-seterestaurant. Høgskolen / Permaculture-studentene har tilgang til markedshagen, to poly-tunneler og universitetsstedet for dyrking av urter, grønnsaker, frukt, nøtter og blomster. Studentene som er involvert i teknologi trening, bruker Apple Mac-datamaskiner og oppdatert programvare.
Kunststuderne nyter mørkeklokkeanlegget og tilgang til The Mill i Kinsale for sin utstilling på slutten av året. Alle studenter har tilgang til et overvåket datarom for studier og oppgaveskriving, datamaskinrommet har utskriftsfasiliteter samt gratis internett. Det er også gratis parkeringsplasser for studenter på hovedcampus i Kinsale. Alle studentene i college trives med et variert og livlig samfunnsliv i Kinsale, som har mange puber, nattklubber og live musikksteder.

College Beliggenhet

Kinsale College har en misunnelsesverdig beliggenhet i fiske- og turistbyen Kinsale, 25 km fra Cork City. Plasseringen er kjent nasjonalt og internasjonalt for sine restauranter, markeder og utendørsaktiviteter.
Plasseringen har påvirket veksten og utviklingen av noen av høgskolens hjørnesteinsbaner - Friluftsliv, Bærekraftig hagebruk (Permaculture) og Professional Cooking. For internasjonale studenter, er det verdt å nevne at Kinsale ligger ca 20 km fra Cork International Airport og ligger også innen lett pendle på Ringaskiddy Ferry Port. En vanlig buss opererer nå fra Cork City til Kinsale, noe som gjør den mer tilgjengelig enn noen gang før de som reiser til college. Leiebolig er tilgjengelig i landsbyen for studieåret, og hus / rom er ofte annonsert på kollegiums oppslagstavle.

kommunikasjon

Kommunikasjon er en obligatorisk modul på de fleste nivå 5 kurs og noen nivå 6 kurs. Det er en kjernevitenskap som er nyttig og viktig i alle aspekter av liv og arbeid.
Etter gjennomføring av denne modulen har studentene forbedret nøkkelferdighetene til å snakke, lytte, lese og skrive, samt ikke-verbal og visuell kommunikasjon. Bedrift og kreativ skriving, gruppedeltakelse, intervju og presentasjonsferdigheter er alle dekket. Kommunikasjonsteknologi har stor innvirkning på våre liv, og studentene vil lære om de viktigste problemene som påvirker dem.
Informasjonsinnsamling som forskningsmessige ferdigheter vil bli dekket og til slutt vil studentene utvikle sin tillit til å formidle og tolke mening effektivt i å snakke og skrive.
Modulen læres på en livlig, kreativ og interaktiv måte, og aktiv studentdeltakelse og klassebidrag oppmuntres.

Arbeidserfaring / arbeidspraksis

  • Arbeidserfaring: Studentene vil søke om og tilbringe minst ti dager på arbeidserfaring i en plassering relatert til studiet. Noen av de beste læring foregår i løpet av denne opplevelsen, som gir muligheten for virkelige praktiske aktiviteter og oppgaver. Studentene holder journal over sine aktiviteter og reflekterer over deres prestasjoner. Planlegging og forberedelse inkluderer produksjon av dokumenter som en gjeldende CV, søknadsbrev, en ferdighetsrevisjon, en karriereplan og en analyse av bransjen / sektoren som studeres. Arbeidsrelatert lovgivning vil bli dekket for å sikre at studentene forstår deres rettigheter og ansvar. Arbeidsplassen veileder vil fullføre et vurderingsskjema basert på studentens ytelse.
  • Arbeidspraksis: Studenter som driver denne modulen vil søke om og tilbringe minst 40 dager i en organisasjon relatert til studiet. De vil holde oversikt over deres daglige aktiviteter og vurdere og reflektere over deres resultater.
Forskningen vil bli gjennomført i en organisasjon, dens struktur, funksjoner, politikk etc. Arbeidsrelatert lovgivning vil bli dekket for å sikre at studentene forstår deres rettigheter og ansvar. Arbeidsgiverens arbeidsgiver vil fullføre et vurderingsskjema basert på studentens ytelse.

Internasjonale studenter

Kinsale College tar imot søkere fra alle deler av verden. Vi verdsetter det kulturelle mangfoldet og rikdommen som internasjonale studenter tar med på høgskolen. Denne siden tar sikte på å hjelpe internasjonale studenter som ønsker å studere på høgskolen.

Steder

Kinsale

Address
Bandon Rd
Kinsale

Kinsale, County Cork, Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss