Les den offisielle beskrivelsen

Vi er med rette stolte av våre lærere og resultatene de har oppnådd tidligere, noe som har gjort det mulig for dem å følge videre studier på universiteter i inn-og utland. I tillegg til dette har mange utviklet seg til Institutt for teknologi og andre høyskoler i videreutdanning gjennom høyere utdanningslinker og Cork Colleges Progression-linker. Jeg oppfordrer deg til å kontakte høgskolen for å få mer detaljert informasjon om hvilket kurs du er interessert i.

Velg med omhu og husk at vi står til rådighet for å tilby ytterligere råd. Dette er din nye begynnelse - din reise. Ved å velge Kinsale College har du tatt det første viktige skrittet.

Liz Moynihan - direktør

College Fasiliteter

Kinsale College fortsetter å vokse og forbedre for å imøtekomme behovene til sine studenter; høgskolen fasiliteter reflekterer denne veksten.
Høgskolen har et spesialbygd anlegg for å imøtekomme studenter involvert i drama i form av det imponerende amfiteateret. De profesjonelle kokekursene trener i et profesjonelt kjøkken og en 16-seterestaurant. Høgskolen / Permaculture-studentene har tilgang til markedshagen, to poly-tunneler og universitetsstedet for dyrking av urter, grønnsaker, frukt, nøtter og blomster. Studentene som er involvert i teknologi trening, bruker Apple Mac-datamaskiner og oppdatert programvare.
Kunststuderne nyter mørkeklokkeanlegget og tilgang til The Mill i Kinsale for sin utstilling på slutten av året. Alle studenter har tilgang til et overvåket datarom for studier og oppgaveskriving, datamaskinrommet har utskriftsfasiliteter samt gratis internett. Det er også gratis parkeringsplasser for studenter på hovedcampus i Kinsale. Alle studentene i college trives med et variert og livlig samfunnsliv i Kinsale, som har mange puber, nattklubber og live musikksteder.

College Beliggenhet

Kinsale College har en misunnelsesverdig beliggenhet i fiske- og turistbyen Kinsale, 25 km fra Cork City. Plasseringen er kjent nasjonalt og internasjonalt for sine restauranter, markeder og utendørsaktiviteter.
Plasseringen har påvirket veksten og utviklingen av noen av høgskolens hjørnesteinsbaner - Friluftsliv, Bærekraftig hagebruk (Permaculture) og Professional Cooking. For internasjonale studenter, er det verdt å nevne at Kinsale ligger ca 20 km fra Cork International Airport og ligger også innen lett pendle på Ringaskiddy Ferry Port. En vanlig buss opererer nå fra Cork City til Kinsale, noe som gjør den mer tilgjengelig enn noen gang før de som reiser til college. Leiebolig er tilgjengelig i landsbyen for studieåret, og hus / rom er ofte annonsert på kollegiums oppslagstavle.

kommunikasjon

Kommunikasjon er en obligatorisk modul på de fleste nivå 5 kurs og noen nivå 6 kurs. Det er en kjernevitenskap som er nyttig og viktig i alle aspekter av liv og arbeid.
Etter gjennomføring av denne modulen har studentene forbedret nøkkelferdighetene til å snakke, lytte, lese og skrive, samt ikke-verbal og visuell kommunikasjon. Bedrift og kreativ skriving, gruppedeltakelse, intervju og presentasjonsferdigheter er alle dekket. Kommunikasjonsteknologi har stor innvirkning på våre liv, og studentene vil lære om de viktigste problemene som påvirker dem.
Informasjonsinnsamling som forskningsmessige ferdigheter vil bli dekket og til slutt vil studentene utvikle sin tillit til å formidle og tolke mening effektivt i å snakke og skrive.
Modulen læres på en livlig, kreativ og interaktiv måte, og aktiv studentdeltakelse og klassebidrag oppmuntres.

Arbeidserfaring / arbeidspraksis

  • Arbeidserfaring: Studentene vil søke om og tilbringe minst ti dager på arbeidserfaring i en plassering relatert til studiet. Noen av de beste læring foregår i løpet av denne opplevelsen, som gir muligheten for virkelige praktiske aktiviteter og oppgaver. Studentene holder journal over sine aktiviteter og reflekterer over deres prestasjoner. Planlegging og forberedelse inkluderer produksjon av dokumenter som en gjeldende CV, søknadsbrev, en ferdighetsrevisjon, en karriereplan og en analyse av bransjen / sektoren som studeres. Arbeidsrelatert lovgivning vil bli dekket for å sikre at studentene forstår deres rettigheter og ansvar. Arbeidsplassen veileder vil fullføre et vurderingsskjema basert på studentens ytelse.
  • Arbeidspraksis: Studenter som driver denne modulen vil søke om og tilbringe minst 40 dager i en organisasjon relatert til studiet. De vil holde oversikt over deres daglige aktiviteter og vurdere og reflektere over deres resultater.
Forskningen vil bli gjennomført i en organisasjon, dens struktur, funksjoner, politikk etc. Arbeidsrelatert lovgivning vil bli dekket for å sikre at studentene forstår deres rettigheter og ansvar. Arbeidsgiverens arbeidsgiver vil fullføre et vurderingsskjema basert på studentens ytelse.

Internasjonale studenter

Kinsale College tar imot søkere fra alle deler av verden. Vi verdsetter det kulturelle mangfoldet og rikdommen som internasjonale studenter tar med på høgskolen. Denne siden tar sikte på å hjelpe internasjonale studenter som ønsker å studere på høgskolen.
Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Kinsale College

Denne heltidsprisen fører til et QQI nivå 5-sertifikat etter ett år. Kurset er strukturert for å gi studentene høy standard på opplæring og vurdering som fører til anerkj ... [+]

Barneomsorg og utdanning

Denne heltidsprisen fører til et QQI nivå 5-sertifikat etter ett år. Kurset er strukturert for å gi studentene høy standard på opplæring og vurdering som fører til anerkjent kvalifikasjon for de som ønsker å jobbe i barnehageområdet på en rekke områder som; arbeider med barnet i barnehage, barnehage eller med et barn med et bestemt behov.

Om kurset

Denne heltidsprisen fører til et QQI nivå 5-sertifikat etter ett år. Kurset er strukturert for å gi studentene høy standard på opplæring og vurdering som fører til anerkjent kvalifikasjon for de som ønsker å jobbe i barnehageområdet på en rekke områder som; arbeider med barnet i barnehage, barnehage eller med et barn med et bestemt behov. Kurset er også designet for de som har til hensikt å forfølge videreopplæring i barnehageområdet i institutter for teknologi og i universiteter. Studentene bruker fire dager i uken i høyskolebasert opplæring og 120 timers arbeidserfaring. Arbeidserfaringen overvåkes slik at studenten får pågående konstruktiv tilbakemelding. Utdannet fra dette kurset vil være kvalifisert til å jobbe uavhengig med barn, i en barnehage eller barneskole.... [-]

Irland Kinsale
Kontakt skolen
Engelsk
1 år
Campus
Les mer på norsk
Kinsale College

Bærekraftig Hagebruk / Permaculture er et vitenskapsbasert kurs som tilbyr en praktisk og bred læringserfaring i et unikt og blomstrende høyskoleområde. Kinsale har en st ... [+]

Bærekraftig Hagebruk / Permakultur

Bærekraftig Hagebruk / Permaculture er et vitenskapsbasert kurs som tilbyr en praktisk og bred læringserfaring i et unikt og blomstrende høyskoleområde. Kinsale har en sterk tradisjon for mat og oppdrett, samt gir et nær-idyllisk miljø for å utforske økologi og det naturlige miljøet. Kurset er en blanding av klasserombaserte samtaler, praktiske aktiviteter, besøk på stedet, masterklasser fra en rekke besøksspesialister og gruppeprosjektarbeid.

Om kurset

Bærekraftig Hagebruk / Permaculture er et vitenskapsbasert kurs som tilbyr en praktisk og bred læringserfaring i et unikt og blomstrende høyskoleområde. Kinsale har en sterk tradisjon for mat og oppdrett, samt gir et nær-idyllisk miljø for å utforske økologi og det naturlige miljøet. Kurset er en blanding av klasserombaserte samtaler, praktiske aktiviteter, besøk på stedet, masterklasser fra en rekke besøksspesialister og gruppeprosjektarbeid. De praktiske aspektene av kurset inkluderer:... [-]

Irland Kinsale
Kontakt skolen
Engelsk
1 år
Campus
Les mer på norsk
Kinsale College

Dette kurset er designet for studenter, der engelsk ikke er deres morsmål. Vi fokuserer på effektiv kommunikasjon og inkluderer omfattende arbeid med grammatikk, vokabula ... [+]

Lær engelsk i Kinsale

Dette kurset er designet for studenter, der engelsk ikke er deres morsmål. Vi fokuserer på effektiv kommunikasjon og inkluderer omfattende arbeid med grammatikk, vokabular, uttale og ferdigheter med å lytte, snakke, lese og skrive.

Nytt ordforråd spiller en stor rolle i dette kurset, og våre ekspertlærere sørger for at du er forberedt på arbeid eller fremmer din utdanning, da du bedre kan bruke engelsk mer nøyaktig, effektivt og med mer tillit.

Vi gleder oss over alle nasjonaliteter til vårt enormt varierte college campus for å forbedre engelsk!

Om kurset

Dette kurset er designet for studenter fra utlandet som ønsker å forbedre sine engelske ferdigheter i å snakke, skrive, lytte og lese. Studentene vil forbedre sin grammatikk, vokabular og uttale. Motta veiledning om bruk av å snakke i hverdagssituasjoner og forbedre muntlig og skriftlig flyt gjennom å uttrykke deg selv i små gruppediskusjoner. Ideell for studenter som ønsker å få sysselsetting eller fremskritt til videreutdanning og tredje nivå i Irland.... [-]

Irland Kinsale
Kontakt skolen
Engelsk
1 år
Campus
Les mer på norsk
Kinsale College

Nivå 5 Multimedieproduksjonskurs gir grunnlag i verktøy og teknikker som brukes til å jobbe på tvers av en rekke sektorer. Fra interaktive medier, video produksjon, lydpr ... [+]

Multimedia Produksjon

Nivå 5 Multimedieproduksjonskurs gir grunnlag i verktøy og teknikker som brukes til å jobbe på tvers av en rekke sektorer. Fra interaktive medier, video produksjon, lydproduksjon og grafisk design ferdigheter, har kandidater fra Multimedia Production kurset flere muligheter enn noen gang før.

Om kurset

Nivå 5 Multimedieproduksjonskurs gir grunnlag i verktøy og teknikker som brukes til å jobbe på tvers av en rekke sektorer. Fra nettsteder, reklame, bildebehandling eller animasjon har kandidater fra Multimedia Production-kurset flere muligheter enn noen gang før.

De fleste arbeidet på kurset er praktisk heller enn teoribasert, derfor får studentene mulighet til å produsere varierte og betydelige porteføljer.... [-]

Irland Kinsale
Kontakt skolen
Engelsk
1 år
Campus
Les mer på norsk