Limerick City College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Limerick City College

Limerick City College er en uavhengig institusjon for lokale og internasjonale studenter. Studenter som fullfører sine studier ved Limerick City College kan gå videre til høyere studier i irske, britiske og amerikanske universiteter eller sikre vellykkede karrierer i en rekke felt. Samt opprettholde høy faglig standard og levere kvalitet undervisning, er Limerick City College kjent for sin raskt svar på utdanning og opplæring utviklingen i det globale markedet.

Etableringen av College i det siste året har vært veldig spennende, og en ideell, sentral beliggenhet i byen med state-of-the-art fasiliteter, sikrer at våre studenter har en romslig og allsidig læringsmiljø.

Limerick City College ligger innenfor et moderne anlegg som huser biblioteket og læring ressurssenter, en ti terminal internett laboratorium og state-of-the-art klasserom. Det finnes en rekke fritidsfasiliteter innen gangavstand samt kafeer og på campus forfriskninger og felles fasiliteter.

Alle kursene følger kravene i den aktuelle irske og britiske undersøkelser og føre til utdanning fra profesjonelle organer eller grader tildelt av respektive universiteter. Hvert kurs har blitt nøye utvalgt for sin relevans for næringsliv og for sin internasjonale anerkjennelse som bevis på faglig kompetanse.

Studenten fokus er en som er en virkelig irsk perspektiv og vi ser frem til innbydende studenter fra alle deler av verden som sikrer et mangfoldig fagmiljø.

Studenter inn i College nyte hvert praktisk incitament til å lykkes. Limerick City College er bemannet av lærere av høyeste kvalitet, og alle elevene har tilgang til et imponerende utvalg av spesialist læremidler, audiovisuelt utstyr og moderne datatjenester. Forelesere er valgt ikke bare for sine tekniske ferdigheter, men også for sin evne til å formidle sin kunnskap til andre. De er underholdende og vennlig, og gjør alltid sitt beste for å sikre at kurset er så hyggelig som mulig. I en slik progressiv miljø oppdage elevene en ny interesse for læring, og nye butikker for sitt naturlige potensial.

The College er stolte av å presentere sine fasiliteter og å kunngjøre at alle klasserom har uavhengig kontrollert oppvarming og air-condition komplett med tavler og digitale projektorer (som er knyttet til høgskolens datanett), et datarom utstyrt med den nyeste flatskjerm-teknologi , et omfattende bibliotek med lesesal utstyrt med dataterminaler for elektronisk læring, internett og Wifi, student tjenester offiser og student fellesrom.

Steder