Les den offisielle beskrivelsen

St. Angela College, Sligo, Er en College of the National University of Ireland, Galway, en leverandør av universitetsutdanning og forskning i Nordvest-Irland. Som en høyskole i en bredere National University nettverk vi er en dynamisk, raskt voksende utdanningsinstitusjon som anerkjenner vår strategiske plassering i Sligo og nord-vest. Vi er fullt tilpasset de lokale / regionale behov og klar over vårt bidrag ikke bare til høgskoleutdanning, men til sosial og økonomisk utvikling i regionen.

Studenter ved St. Angela College, Sligo belønnes med en fantastisk høy kvalitet på Universitet utdanning med små klasser, state of the art ressurser innenfor et sterkt fellesskap miljø samtidig blitt gitt større muligheter for å bli registrerte studenter ved NUI Galway.

St. Angela College, Sligo, Er tuftet på mer enn 400 års utdanning tradisjon. Dette er en tradisjon som verdsetter både kristne idealer og faglig dyktighet. Som en høyskole i en bredere National University of Ireland nettverk er det et sterkt fellesskap miljø som er anerkjent for sin vennlige, omsorgsfull, atmosfære preget av respekt for den enkelte.

St. Angela College, SligoHar et velfortjent rykte for å levere høy kvalitet programmer på både fagvis nivåer på tvers av fagmiljø i sykepleie og helsefag, Heimkunnskap og utdanning. The College tilbyr et bredt spekter av Access, Voksenopplæring og faglig utvikling programmer.

Selv etablert som et College of Education for heimkunnskap lærere de siste årene College har utvidet langt utover den opprinnelige mandat og for tiden sin profil av akademiske studier omfatter også: Nursing & helsefag, utdanning, spesialpedagogikk, teologi, mat og Consumer Studies, Science, irsk, økonomi og samfunnsfag.

Den irske regjeringens beslutning om å nevne St. Angela College, Sligo som eneste leverandør av Heimkunnskap lærerutdanning i Norge (2003) og Department of Health godkjenning av den nye School of Nursing og helsefag har resultert i en dramatisk økning i antall studenter de siste fem årene. Nåværende antall studenter som deltar på College er ca 900.

Bestemmelsen av et slikt spekter av faglige tilbud på både fagvis nivåer kombinert med sin unike geografiske posisjon som den eneste leverandøren av Universitetet utdanning i North West har ført til en dramatisk økning i antall studenter regionalt og nasjonalt med en stadig økende interesse internasjonalt . Det er spådd at det vil være en betydelig vekst i antall studenter i løpet av de neste årene.

Modern Day Campus og miljø

I 1952 ble St. Angela College, Sligo grunnlagt av ursulinnenes Order. Det var rundt denne unike kuttet steinbygning, den vakre 19. århundre Clogherevagh hus som vår moderne campus, med utsikt over innsjøen har utviklet seg.

De siste årene har College har gjennomgått en periode med rask utvikling av infrastrukturen. Landemerket nye Aras Michael Building er hjem til velutstyrt McKeown Biblioteket og Institutt for sykepleie og helsefag innlemme state of the art kliniske fasiliteter. St. Angela studentboliger er luksus studentboliger i tilknytning til St. Angela Campus, med utsikt over Lough Gill og er tilgjengelig for studenter, besøker akademikere og internasjonale gjester. På stedet støttetjenester inkluderer et vaskeri, gym, en nærbutikk med ATM og parkeringsplass. (se www.sasr.info)

Den nye Nursing Building, bibliotek og studentboliger tydelig demonstrere College satsing på modernisering av anlegg og infrastruktur. Alle infrastruktur utviklingen reflektere ny faglig og påmelding vekst. Investeringsplaner og utvikling pågår for å gjennomføre betydelige prosjekter av bygning og modernisering i de kommende år som vil omfatte: ytterligere oppgradering av klasserom, undervisningstjenester og spesialiserte laboratorier, innendørs og utendørs sports- og fritidsanlegg.

Vi anerkjenner og er stolte av det faktum at vår College campus ligger i en av de mest naturskjønne områdene i landet, ved bredden av Lough Gill. Våre College Green Team overvåker og vedlikeholder hvordan vi samhandler med vår idylliske omgivelser som vi fortsetter å utvikle og ta i mot en økt studentmassen. Målet med Green Team er å fokusere på bevaring ressurser og øke gjenvinningen så en miljøvennlig campus kan nytes av studenter, ansatte, samfunnet og tilreisende.

Formålsparagraf

St. Angela College, Sligo, er en College of the National University of Ireland, Galway, med kurs validerte gjennom NUI Galway. Det er en katolsk College ble grunnlagt av ursulinnenes menighet i 1952. The College ligger i Co. Sligo, Irland.

Vi gir fagvis programmer for en rekke profesjonelle roller i utdanning og helsestell. Vi tilbyr også spesialiserte studieprogrammer innen områdene humaniora og samfunnsvitenskap. Vi søker å tjene behovene til den regionale, nasjonale og internasjonale samfunnet gjennom utdanning, anvendt forskning og konsulentvirksomhet.

Vår pedagogiske filosofi er å utvikle det fulle potensialet av våre studenter ved å svare på deres personlige, faglige og profesjonelle behov. Denne filosofien har som mål å styrke studentene som reflekterte elever. Vi er forpliktet til kvalitet i utdanning, til innovativ praksis og til begrepet livslang læring.

Vi fremmer en rettferdig, deltakende, inkluderende og ikke-diskriminerende samfunn miljø for ansatte og studenter. Vi opprettholde verdiene av sosial rettferdighet, likeverd, respekt for mangfold og omsorg for naturmiljøet.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway

Dette diplom programmet vil gi deltakerne en bevissthet om, og en kritisk tilnærming til et bredt spekter av historiske bevis i Nordvest-regionen. ... [+]

Dette diplom programmet vil gi deltakerne en bevissthet om, og en kritisk tilnærming til et bredt spekter av historiske bevis i Nordvest-regionen.

Deltakerne skal utvikle en rekke ferdigheter som vil gjøre deg i stand til å spore familien din historie, lære om lore, liv og mytologi i regionen, og stimulere deg i temaer av lokal historie og arkeologi. Programmet vil introdusere deltakerne til et bredt utvalg av primærkilder og andre materialer, som brukes i forskning folklore, slektsforskning, lokal historie og arkeologi. Studentene vil bli utsatt for en rekke nyskapende undervisning og læringsstrategier, inkludert feltarbeid og erfaring, som alle er levert av eksperter innenfor fagområdene. Kurset består av 6 moduler - 3 per år. Det er ingen skriftlig eksamen som alle moduler er vurdert enten av oppdraget / lite prosjekt etc Det er seks moduler som tilbys innen vitnemålet struktur. Studentene er nødvendig for å fullføre 3 moduler hvert år.... [-]

Irland Sligo
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk

Forkurs

St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway

Dette programmet er egnet for søkere som har fullført videregående opplæring i hjemlandet. The Diploma i Foundation Studies (Pre-tredje nivå) gir faglig forberedelse for ... [+]

Dette programmet er egnet for søkere som har fullført videregående opplæring i hjemlandet. De Diploma i Foundation Studies (Pre-Tredje nivå) gir faglig forberedelse for første året lavere oppføring og sørger for at deltakerne oppfyller minstekravet engelske språket kravet for deres valgte studium. Programmet kombinerer akademiske studier, intensiv engelsk forberedelse, studere ferdigheter og kulturell orientering.

Kjernemodul:

Engelsk for vitenskapelige formål (EAP)

Valg Akademiske moduler:

Det er to veier:

Science & Engineering (fysikk, kjemi, biologi, Basic og Advanced Mathematics) Business & Humanities (økonomi, matematikk, filosofi, sosiologi, politikk) Hva er Opptakskrav? ... [-]
Irland Sligo
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk

Kurs

St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway

Målet med EAP / EGP vil utvikle elevenes selvtillit og copetence i å bruke engelsk i et akademisk miljø for lavere og høyere studier eller for sin egen prestasjon. Basert ... [+]

Kursene i akademisk eller generell engelsk har som mål å hjelpe og forberede utenlandske studenter oppnå det nødvendige nivået i engelsk for undervisning på tredje nivå utdanning i irske universiteter og høgskoler. Tidsrammen for kurset vil variere avhengig av ditt nivå av engelsk og det nødvendige nivået for din faglige kurs. Kurset kan tas 4-25 ukers varighet. Du vil bli bedt om å fullføre en nivåtest og sende en fersk internasjonal engelsk test score for å vurdere ditt nivå av engelsk. Dette vil hjelpe oss med å fastslå hvor mange uker du vil være behov for å delta for å oppnå det nivået som kreves for fremtidige akademiske studier eller standard du trenger.

... [-]
Irland Sligo
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
4 - 25 uker
Campus
Les mer på norsk
St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway

The Post Graduate Certificate i TEFL er et deltidsstudium, ettårig kurs som gir et solid fundament i undervisningen avgjørende nødvendig for å undervise i engelsk som fre ... [+]

Hva er Post Graduate Certificate i TEFL?

Den TEFL kurs er en deltid, ettårig kurs som tar deg gjennom alle de grunnleggende om å undervise engelsk som fremmedspråk. Kurset gir et solid fundament i undervisningsnødvendigheter som kreves for å undervise i engelsk som fremmedspråk med selvtillit.

Hva jobbmuligheter finnes etter endt kurs?

Kvalifiseringen er Universitetet videreutdanning post graduate sertifikat på nivå 9 - akkreditert av National University of Ireland, Galway. Dette kurset gjør at nyutdannede til å søke stillinger i Norge og utlandet som lærere i engelsk som fremmedspråk.

Hva er kurset innhold og struktur?

Studentene vil få en timeplan og kursinnhold oppsummering på den første dagen. Klasserom baserte læringsøkter i form av forelesninger, diskusjoner og mikro-undervisning vil bli holdt en helg per måned (fredag ​​kveld og lørdag) gjennom hele studieåret. Studentene vil også være nødvendig å gjennomføre veiledet praksis.... [-]

Irland Sligo
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
1 år
Campus
Les mer på norsk

Sommerkurs

St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway

Denne sommeren St. Angela College tilbyr deg en unik mulighet til å foreta en engelsk nedsenking program i de vakre omgivelsene i County Sligo i Nordvest-Irland. ... [+]

Denne sommeren St. Angela College tilbyr deg en unik mulighet til å foreta en engelsk nedsenking program i de vakre omgivelsene i County Sligo i Nordvest-Irland.

Sligo er en pulserende kystby med mange kulturelle begivenheter i familien hele sommeren. Studentene vil få mulighet til å bli virkelig midt i et miljø som er trygt og vennlig for alle aldre.

Gutter og jenter i alderen 11-16 vil forbedre sin engelsk og oppleve Irlands utrolige strender og landskap gjennom aktiviteter og utendørs ekstremsport.

Lær å surfe langs Wild Atlantic Way, fottur Irlands vakre fjell og stand-up paddle bord langs naturskjønne innsjøer.

Programmet vil kjøre for de 4 hele uker i juli. Barn kan bli med for 2, 3 eller 4 uker for å sikre den beste muligheten til å utvikle sine engelskkunnskaper.... [-]

Irland Sligo
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 - 4 uker
Campus
Les mer på norsk