St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

St. Angela College, Sligo, Er en College of the National University of Ireland, Galway, en leverandør av universitetsutdanning og forskning i Nordvest-Irland. Som en høyskole i en bredere National University nettverk vi er en dynamisk, raskt voksende utdanningsinstitusjon som anerkjenner vår strategiske plassering i Sligo og nord-vest. Vi er fullt tilpasset de lokale / regionale behov og klar over vårt bidrag ikke bare til høgskoleutdanning, men til sosial og økonomisk utvikling i regionen.

Studenter ved St. Angela College, Sligo belønnes med en fantastisk høy kvalitet på Universitet utdanning med små klasser, state of the art ressurser innenfor et sterkt fellesskap miljø samtidig blitt gitt større muligheter for å bli registrerte studenter ved NUI Galway.

St. Angela College, Sligo, Er tuftet på mer enn 400 års utdanning tradisjon. Dette er en tradisjon som verdsetter både kristne idealer og faglig dyktighet. Som en høyskole i en bredere National University of Ireland nettverk er det et sterkt fellesskap miljø som er anerkjent for sin vennlige, omsorgsfull, atmosfære preget av respekt for den enkelte.

St. Angela College, SligoHar et velfortjent rykte for å levere høy kvalitet programmer på både fagvis nivåer på tvers av fagmiljø i sykepleie og helsefag, Heimkunnskap og utdanning. The College tilbyr et bredt spekter av Access, Voksenopplæring og faglig utvikling programmer.

Selv etablert som et College of Education for heimkunnskap lærere de siste årene College har utvidet langt utover den opprinnelige mandat og for tiden sin profil av akademiske studier omfatter også: Nursing & helsefag, utdanning, spesialpedagogikk, teologi, mat og Consumer Studies, Science, irsk, økonomi og samfunnsfag.

Den irske regjeringens beslutning om å nevne St. Angela College, Sligo som eneste leverandør av Heimkunnskap lærerutdanning i Norge (2003) og Department of Health godkjenning av den nye School of Nursing og helsefag har resultert i en dramatisk økning i antall studenter de siste fem årene. Nåværende antall studenter som deltar på College er ca 900.

Bestemmelsen av et slikt spekter av faglige tilbud på både fagvis nivåer kombinert med sin unike geografiske posisjon som den eneste leverandøren av Universitetet utdanning i North West har ført til en dramatisk økning i antall studenter regionalt og nasjonalt med en stadig økende interesse internasjonalt . Det er spådd at det vil være en betydelig vekst i antall studenter i løpet av de neste årene.

Modern Day Campus og miljø

I 1952 ble St. Angela College, Sligo grunnlagt av ursulinnenes Order. Det var rundt denne unike kuttet steinbygning, den vakre 19. århundre Clogherevagh hus som vår moderne campus, med utsikt over innsjøen har utviklet seg.

De siste årene har College har gjennomgått en periode med rask utvikling av infrastrukturen. Landemerket nye Aras Michael Building er hjem til velutstyrt McKeown Biblioteket og Institutt for sykepleie og helsefag innlemme state of the art kliniske fasiliteter. St. Angela studentboliger er luksus studentboliger i tilknytning til St. Angela Campus, med utsikt over Lough Gill og er tilgjengelig for studenter, besøker akademikere og internasjonale gjester. På stedet støttetjenester inkluderer et vaskeri, gym, en nærbutikk med ATM og parkeringsplass. (se www.sasr.info)

Den nye Nursing Building, bibliotek og studentboliger tydelig demonstrere College satsing på modernisering av anlegg og infrastruktur. Alle infrastruktur utviklingen reflektere ny faglig og påmelding vekst. Investeringsplaner og utvikling pågår for å gjennomføre betydelige prosjekter av bygning og modernisering i de kommende år som vil omfatte: ytterligere oppgradering av klasserom, undervisningstjenester og spesialiserte laboratorier, innendørs og utendørs sports- og fritidsanlegg.

Vi anerkjenner og er stolte av det faktum at vår College campus ligger i en av de mest naturskjønne områdene i landet, ved bredden av Lough Gill. Våre College Green Team overvåker og vedlikeholder hvordan vi samhandler med vår idylliske omgivelser som vi fortsetter å utvikle og ta i mot en økt studentmassen. Målet med Green Team er å fokusere på bevaring ressurser og øke gjenvinningen så en miljøvennlig campus kan nytes av studenter, ansatte, samfunnet og tilreisende.

Formålsparagraf

St. Angela College, Sligo, er en College of the National University of Ireland, Galway, med kurs validerte gjennom NUI Galway. Det er en katolsk College ble grunnlagt av ursulinnenes menighet i 1952. The College ligger i Co. Sligo, Irland.

Vi gir fagvis programmer for en rekke profesjonelle roller i utdanning og helsestell. Vi tilbyr også spesialiserte studieprogrammer innen områdene humaniora og samfunnsvitenskap. Vi søker å tjene behovene til den regionale, nasjonale og internasjonale samfunnet gjennom utdanning, anvendt forskning og konsulentvirksomhet.

Vår pedagogiske filosofi er å utvikle det fulle potensialet av våre studenter ved å svare på deres personlige, faglige og profesjonelle behov. Denne filosofien har som mål å styrke studentene som reflekterte elever. Vi er forpliktet til kvalitet i utdanning, til innovativ praksis og til begrepet livslang læring.

Vi fremmer en rettferdig, deltakende, inkluderende og ikke-diskriminerende samfunn miljø for ansatte og studenter. Vi opprettholde verdiene av sosial rettferdighet, likeverd, respekt for mangfold og omsorg for naturmiljøet.

Steder

Sligo

St. Angela's College Lough Gill Sligo

Address
St. Angela's College,
Lough Gill
Sligo

F91 C634 Sligo, County Sligo, Irland
Telefon
+353 71 914 3580