eBSI Export Academy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

eBSI Export Academy er glade for å kunngjøre lanseringen av vår gratis sertifikat program "Innføring i internasjonal handel og eBusiness" som er et kort program med kurs utviklet for å gi et grunnlag kunnskap om de grunnleggende om eksport og forberede deltakerne for videre studier innen eBSI Export Academy mer avanserte programmer.

Programmet dekker følgende - Introduksjon til Eksportere - Introduksjon til International Trade - Internasjonale Betalingsmetoder - Introduksjon til eBusiness og Internet Marketing Du kan registrere deg for Introduksjon til International Trade & eBusiness program på eBSI Course Registrering Side og programmet er utviklet for at du skal kunne fullføre det over en helg hvis du ønsker det.

Ved gjennomføring av dette programmet vil du bli belønnet med et sertifikat for ferdigstillelse som du kan laste ned og skrive ut for dine poster og CV.

En ekstra fordel med dette gratis sertifikat program er at du vil da ha fullført 4 av de 42 leksjoner på ITS Accreditation Program allerede fordi vi holde kurs resultater for fremtidig bruk i hele programmet!

Føl deg fri til å dele dette kurset med dine venner, tilbakemeldinger så langt på komponent kursene har vært utmerket med nær 1000 personer som har registrert seg for denne gratis kurs så langt! Det er en flott mulighet til å prøve ut kursen metodikken før du investerer i videre studier.

Hvis du vil vite mer om eBSI Export Academy og sin avanserte handel, Trade Finance og Internet Marketing sertifikat programmer gjerne besøke http://www.ebsi.ie

Steder

Ireland Online

eBSI Export Academy

Address
eBSI Export Academy,
Partner, World Trade Centre Dublin
22-24 Newmount House, Lower Mount St.

Dublin 2 Ireland Online, Irland

Programmer

Denne skolen tilbyr også: