Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Bifröst universitet

Bifröst universitet ble grunnlagt i Reykjavík i 1918 etter modell av Ruskin College. I 1955 ble skolen flyttet 110km nord for hovedstaden. Bifröst universitet er bare Liberal Arts universitet i landet. Det ble akkreditert som universitet i 1988, først bare i forretninger, etterhvert som tilbyr grader i Law 2002 og i Social Science siden 2005.

Bifröst universitet er en privat, selvstyrt, non-profit institusjon, som mottar rundt 40% av inntektene fra den islandske staten, 40% fra skolepenger og 20% ​​fra andre kilder. Alumni fra inkluderer mange prominente gründere og ledere i islandsk næringsliv og politikk, inkludert statsminister i landet.

Bifröst universitet tilbyr også ett års pre-universitetsnivå forberedende studium for studenter som mangler fullstendig universitets studiekompetanse, samt ulike livslang læring programmer inkludert vellykkede programmer for administrasjon av detaljhandel, for turisme og en for personer som jobber i kommunene. Mange studentene tilbringer ett eller flere ord i utlandet ved samarbeidende universiteter i Amerika, Asia og på kontinentet.

Bifröst universitet er et aktivt medlem av den islandske og internasjonale forskningsmiljøer og stolt for å rekruttere lærere med bred forskning profiler i samfunnsvitenskapene. Universitetet arrangerer mange uavhengige forskningssentre, for eksempel Senter for europaforskning, Centre for Retail Studies and Research Centre of Cultural Management. Bifröst har ført mange forskningsprosjekter finansiert av den islandske Forskningsrådet i tillegg til prosjekter finansiert av EU rammeprogram. Bifröst har også deltatt i mange faglige nettverk av kostnadene og ERASMUS programmer, samt Nordlig Periferi-programmet.

Bifröst University Teaching Regler

Det er universitetets policy å tilby fremragende utdanning, som gjør elevene til å tilegne seg omfattende kunnskap i sitt fagområde, forbedrer deres Toleranse, og styrker sin kreativitet. Stress er lagt på å fremme studentenes evne til å vedta og utøve faglige arbeidsmetoder, å anvende teorier og begreper i oppgaveløsninger, og styrke deres evne til å løse praktiske utfordringer. På denne måten Universitetet tar sikte på å gi studentene best mulig forberedelse til å delta i demokratiske samfunn og økonomi, eller for videre studier. Bifröst Universitetet oppfyller de krav som stilles for studier innen fagområdene der universitetet har blitt akkreditert.

Hvorfor velge Bifröst University?

Små campus universitet med en forpliktelse til faglig innovasjon

Fremragende lærere, personlig oppmerksomhet og hyppige oppdrag

Gode ​​studie og læringsfasiliteter

Garantert on-campus boliger for alle studenter

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Sommerkurs

Bifröst University

Sommerskolen ligger i Bifrs naturlige paradis ... [+]

Programmet Sommerskolen 2020

Sommerskolen ligger i det naturlige paradiset til Bifröst Village på Vest-Island, rett mellom en vulkan og en isbreer. Studentene er innkvartert i komfortable enkeltrom og dobbeltrom på programmets vakre campus ved bredden av innsjøen Hreðarvatn.

Det tre ukers programmet (8 studiepoeng) gir høyt lederskapsstudier med vekt på bærekraft.

Sommerskolen finner sted fra 18. juli til 8. august 2020.

Sommerskolen gir studentene lederopplæring og forbereder dem på utfordringene som fremtidige ledere møter.

Her kan du se noen attester fra studenter: href = "https://www.bifrost.is/english/study-at-bifrost/summer-school-in-iceland/testimonials/... [-]

Island Borgarnes
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 uker
Campus
Les mer på norsk

International Summer School in Iceland

International Students at Bifröst University

Open Day 2016

Bifrost University (Háskólinn á Bifröst)
Address
Bifröst, 311
Borgarnes, Island
Nettsted
Telefon
+354 433 3000