Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Bifröst universitet

Bifröst universitet ble grunnlagt i Reykjavík i 1918 etter modell av Ruskin College. I 1955 ble skolen flyttet 110km nord for hovedstaden. Bifröst universitet er bare Liberal Arts universitet i landet. Det ble akkreditert som universitet i 1988, først bare i forretninger, etterhvert som tilbyr grader i Law 2002 og i Social Science siden 2005.

Bifröst universitet er en privat, selvstyrt, non-profit institusjon, som mottar rundt 40% av inntektene fra den islandske staten, 40% fra skolepenger og 20% ​​fra andre kilder. Alumni fra inkluderer mange prominente gründere og ledere i islandsk næringsliv og politikk, inkludert statsminister i landet.

Bifröst universitet tilbyr også ett års pre-universitetsnivå forberedende studium for studenter som mangler fullstendig universitets studiekompetanse, samt ulike livslang læring programmer inkludert vellykkede programmer for administrasjon av detaljhandel, for turisme og en for personer som jobber i kommunene. Mange studentene tilbringer ett eller flere ord i utlandet ved samarbeidende universiteter i Amerika, Asia og på kontinentet.

Bifröst universitet er et aktivt medlem av den islandske og internasjonale forskningsmiljøer og stolt for å rekruttere lærere med bred forskning profiler i samfunnsvitenskapene. Universitetet arrangerer mange uavhengige forskningssentre, for eksempel Senter for europaforskning, Centre for Retail Studies and Research Centre of Cultural Management. Bifröst har ført mange forskningsprosjekter finansiert av den islandske Forskningsrådet i tillegg til prosjekter finansiert av EU rammeprogram. Bifröst har også deltatt i mange faglige nettverk av kostnadene og ERASMUS programmer, samt Nordlig Periferi-programmet.

Bifröst University Teaching Regler

Det er universitetets policy å tilby fremragende utdanning, som gjør elevene til å tilegne seg omfattende kunnskap i sitt fagområde, forbedrer deres Toleranse, og styrker sin kreativitet. Stress er lagt på å fremme studentenes evne til å vedta og utøve faglige arbeidsmetoder, å anvende teorier og begreper i oppgaveløsninger, og styrke deres evne til å løse praktiske utfordringer. På denne måten Universitetet tar sikte på å gi studentene best mulig forberedelse til å delta i demokratiske samfunn og økonomi, eller for videre studier. Bifröst Universitetet oppfyller de krav som stilles for studier innen fagområdene der universitetet har blitt akkreditert.

Hvorfor velge Bifröst University?

Små campus universitet med en forpliktelse til faglig innovasjon

Fremragende lærere, personlig oppmerksomhet og hyppige oppdrag

Gode ​​studie og læringsfasiliteter

Garantert on-campus boliger for alle studenter

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Sommerkurs

Bifröst University

Dette programmet vil finne sted fra 29. juni til 13. juli 2019. 29. juni vil en orienteringssesjon gitt av programkoordinatoren introdusere deltakerne til programmet og p ... [+]

The Entrepreneurial Woman of the 21st CenturyBifröst University Island29. juni - 13. juliProgramoversikt

Dette programmet vil finne sted fra 29. juni til 13. juli 2019. 29. juni vil en orienteringssesjon gitt av programkoordinatoren introdusere deltakerne til programmet og på campus. Velkomstmiddagen finner sted kvelden 29. juni.

Universitetet organiserer en busshenting fra Reykjavik til Bifröst 28. juni kl 18.00, så deltakere anbefales å bestille sine flybillett for ankomst i Island 27. juni eller 28. juni.

Deltakerne blir bedt om å bestille flybilletten fra Island etter 14.00 den 14. juli. Flyplasstransporten kommer til flyplassen om kl 12.00 den 14. juli.

TemaerForbedre din innflytelse: en veiledning til offentlige talerForstå og overvinne Imposter SyndromeBedriftskultur og nettverkKjønnens likestillingKreativ tenkingInnovasjon og entreprenørskapMarkedsføring og digital kommunikasjonForretningsplanleggingapplikasjon... [-]
Island Borgarnes
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Bifröst University

Målet med dette kurset er å øke generell bevissthet om kjønnsforskjellen og forstyrrelser som kvinner møter når man klatrer bedriftens stige og gi deltakerne effektive ve ... [+]

Ledelse og likestilling i det 21. århundreBifröst University Island29. juni - 20. juli

Det er et velkjent faktum at kvinner er underrepresenterte i topplederrollen, for eksempel i næringsliv, politikk og akademia, felt som derved gir en stor ressurs for lederskapspotensial. Manglende mangfold i forhold til kjønn, rase, religion og andre aspekter er derfor et hav av tapte muligheter og et generelt tap med hensyn til økonomisk vekst og generell samfunnsmessig velferd. Kjernen i dette kurset dreier seg om lederskap og lederskapsteorier i forhold til kjønn.

I den internasjonale politiske debatten blir Island betraktet som et utmerket eksempel på suksess når det gjelder likestilling, ofte betraktet som likestillingsparadiset, og vil bli diskutert spesielt i forhold til andre land og deler av verden. Forskning har vist at selskaper og institusjoner som er inkluderende når det gjelder ledelse og styring, overgår andre som ikke demonstrerer det samme mangfoldet. Videre er det en sammenheng mellom likestilling og nivået på samfunnsmessig velferd.... [-]

Island Borgarnes
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 uker
Campus
Les mer på norsk
Bifröst University

Sommerskolen ligger i Bifrs naturlige paradis ... [+]

Summer School 2019 Program

Sommerskolen ligger i det naturlige paradiset til Bifröst Village på Vest-Island, rett mellom en vulkan og en isbreer. Studentene er innkvartert i komfortable enkeltrom og dobbeltrom på programmets vakre campus ved bredden av innsjøen Hreðarvatn.

Det tre ukers programmet (8 studiepoeng) gir høyt lederskapsstudier med vekt på bærekraft.

Sommerskolen vil finne sted fra 13. juli til 3. august 2019.

Sommerskolen gir studentene lederopplæring og forbereder dem på utfordringene som fremtidige ledere møter.

Her kan du se noen vitnemål fra studenter: https://www.bifrost.is/english/international/summer-school-in-iceland/testimonials/... [-]

Island Borgarnes
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 uker
Campus
Les mer på norsk

International Summer School in Iceland

International Students at Bifröst University

Open Day 2016

Bifrost University (Háskólinn á Bifröst)
Address
Bifröst, 311
Borgarnes, Island
Nettsted
Telefon
+354 433 3000