Icelandic Film School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Icelandic Film School - IFS

Den islandske filmskolen - IFS - ble etablert 1992 og er den eneste filmskolen på Island. IFS tilbyr to års undervisning diplomstudier i fire avdelinger.

Fem grunner til hvorfor du bør velge IFS som ditt springbrett for din karriere i Film og TV-bransjen

En. Læreplanen Læreplanen er et unikt design, skapt for å ta studenten trinnvis gjennom en guidet reise der til slutt vil de oppnå ren kompetanse. Hvis du deltar fullt ut i programmet av læreplanen, garanterer vi at du vil oppgradere som en dyktig profesjonell filmskaper eller skuespiller.

  1. Individ og direktør appoach Hver student må være ansvarlig for minst fire kortfilmer gjennom hele studien. Dette gjelder også for skuespill og tekniske studenter. Å være ansvarlig innebærer at studenten kan skrive manuset, direkte og velge de rollene de ønsker å utføre. De kan også "ansette" noen andre i andre enn den de ønsker å spesialisere seg i posisjoner. Men studenten er alltid ansvarlig for den totale arbeid. Dette systemet med flere varianter sikrer at hver enkelt får en dypere forståelse og kunnskap av filmproduksjon som en kombinasjon av mange aspekter. Det trener også alle i rollen som regissør. I regissørens avdeling, er det lagt vekt meste på enkelte filmer. Målet er at hver graduate har en sterk personlig tillit og forståelse for filmproduksjon.

Tre. Lærerne

Alle lærere ved IFS arbeider fagfolk med en pedagogisk bakgrunn fra enten Europa eller USA. Politikken er at studentene skal møte så mange lærere og forelesere som mulig for å få et bredt prespective. Gjennom det toårige programmet, kan studentene forvente å møte og lære fra 30 - 50 lærere, alle eksperter på ulike felt.

  1. Praksis Hvert semester, må studentene fullføre et bestemt antall enheter mens du arbeider i filmer av andre studenter. IFS er en robust produksjon hus med opptil 100 filmer produsert hvert semester. Gjennom to år studieår skal studentene arbeide i alle typer roller i en lang rekke filmer. Dette betyr at når de oppgraderer, studenter har betydelig erfaring med filmproduksjon under varierende forhold. Denne erfaringen er svært verdifullt når nyutdannede tar sine første skritt inn i bransjen.

  2. Island er en kulturell smeltedigel-pot: En Nord-Atlanteren Island ligger mellom kontinentet i Europa og Amerika En europeisk land med en sterk påvirkning fra Nord-Amerika, er Island et moderne samfunn med en høy levestandard. Med en befolkning på bare 350.000, har islendingene klart å bygge et sterkt competitve samfunn i kunst, sport og vitenskap. Filmindustrien blomstrer og islandske spillefilmer har vært seir på alle de store internasjonale filmfestivaler. I 2015, 17 islandske filmer vunnet 102 internasjonale priser, blant annet Un Certain Regard i Cannes, 1. premie i San Sebastian og første premie fra Nordisk Råd. Komponist Jóhann Jóhannsson selv vant en Golden Globe-prisen for sin musikk!

Det er i denne "Alt er mulig" miljø som elevene delta i IFS. Island er en veldig sikker land med en exodic landskap, uforutsigbart vær og en vanvittig natteliv. Et utmerket sted å studere i!

Entre

Vi søker studenter fra hele verden. For å være kvalifisert, må studentene ha konkurrert sin high school diplom (deltar på college grad). Erfaring i filmproduksjon er ikke nødvendig, men hva som kreves er kunstnerisk kunnskap og deltakelse er viktig, så vel som kjærlighet for musikk, dans, skriving, maling etc.

IFS tar inn elever to ganger hvert år. For høstsemesteret, som starter den 20. august og vårsemesteret den 10. januar.

Det er ingen søknadsfrist, men opptaksprosessen for høstsemesteret er fra 1. februar til 1. juni, og den 1. august til 1. desember for våren.

Utvelgelsesprosessen er gjort via søknad og 1 - 3 skype intervjuer.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Diplomer »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

Kreativ teknologi

Campus Heltidsstudier 4 semestre August 2019 Island Reykjavík

Læreplanen av denne avdelingen utforsker de praktiske aspekter av filmproduksjon med spesiell vekt på foto, redigering, lyddesign og visuelle effekter. Tilleggs undervisningen gis innen produksjon design, spesialeffekter og fargekorrigering ... [+]

Læreplanen av denne avdelingen utforsker de praktiske aspekter av filmproduksjon med spesiell vekt på foto, redigering, lyddesign og visuelle effekter. Tilleggs undervisningen gis innen produksjon design, spesialeffekter og fargekorrigering.

Leie skoler utstyr tilbyr et bredt spekter av profesjonelt utstyr fra de største navnene i bransjen (Arri, Matthews, Canon, Kinoflo etc). Student begynne å gjøre seg kjent med Canons digitale speilreflekskameraer og 3-punkts belysning. Som de utvikler sine ferdigheter som filmskapere, deres utstyrslister blir mer komplekse, gjør vårt utstyr manageren sitt beste for å svare på behovene til studenten, anskaffe utstyr vi i dag ikke holder fra våre andre utleie av utstyr; Kukl, Luxor og MediaRental.... [-]


Manus / regi

Campus Heltidsstudier 4 semestre August 2019 Island Reykjavík

Denne avdelingen tilbyr en allsidig og kreativ studium innen skrive og regissere for skjermen. Du vil lære ulike metoder for å utvikle dine ideer og skrive manus til spillefilmer, kortfilmer, TV og andre visuelle medier. Du vil også motta omfattende opplæring i regi dine egne skript, så vel som de av andre ... [+]

Denne avdelingen tilbyr en allsidig og kreativ studium innen skrive og regissere for skjermen. Du vil lære ulike metoder for å utvikle dine ideer og skrive manus til spillefilmer, kortfilmer, TV og andre visuelle medier. Du vil også motta omfattende opplæring i regi dine egne skript, så vel som andres.

Læreplanen legger det nødvendige grunnlaget for å bli forfatter innen filmproduksjon. Avgangsstudentene fra instituttet motta et diplom med tittelen "Filmskaper - Med Special Konsentrasjon i skrive og regissere". Med denne opplæring og kunnskap våre studenter er forberedt for jobber med film produksjonsselskaper, fjernsynsselskaper, reklamebyråer og forlag, blant andre.

... [-]

Regi / produksjon

Campus Heltidsstudier 4 semestre August 2019 Island Reykjavík

Denne avdelingen tilbyr et variert, utfordrende pensum i regi og produksjon for film, fjernsyn og andre medier. I løpet av to års studier vil du utforske de viktigste roller og funksjoner av begge yrker gjennom en rekke praktiske øvelser, inkludert kortfilmer, reklamefilmer, musikkvideoer, dokumentarer og ulike TV-formater. Du vil også få opplæring i screenwriting ... [+]

Denne avdelingen tilbyr et variert, utfordrende pensum i regi og produksjon for film, fjernsyn og andre medier. I løpet av to års studier vil du utforske de viktigste roller og funksjoner av begge yrker gjennom en rekke praktiske øvelser, inkludert kortfilmer, reklamefilmer, musikkvideoer, dokumentarer og ulike TV-formater. Du vil også få opplæring i manusskriving, film grammatikk, regi av skuespillere, samt i utstyr og tekniske aspekter som brukes i moderne filmproduksjon.

Målet med læreplanen er å gi studentene en solid forståelse av de grunnleggende av filmproduksjon og de ferdigheter som kreves i å lage visuelle fortellinger. Du vil lære hvordan å bryte ned et script, iscenesette det for kameraet, og kommunisere med og blokkere skuespillere. Du vil lære hva som er involvert i produksjon for film og fjernsyn og om innholdet og strukturen i begge næringer. Du vil lære hvordan et filmsett er kjørt, og viktigheten av samarbeid, disiplin og profesjonelle arbeidsmetoder. Samtidig vil vi oppfordre deg all den stund å ta risiko, være kreativ og utvikle din unike stemme som en historieforteller.... [-]


Skuespill

Campus Heltidsstudier 4 semestre August 2019 Island Reykjavík

Denne avdelingen lærer de grunnleggende teknikker og metoder for å handle for scene og skjerm. Vi oppfordrer våre studenter til å utforske sin individuell kreativitet og har et særskilt fokus på dans, fysisk uttrykk og sang ... [+]

Denne avdelingen lærer de grunnleggende teknikker og metoder for å handle for scene og skjerm. Vi oppfordrer våre studenter til å utforske sin individuell kreativitet og har et særskilt fokus på dans, fysisk uttrykk og sang.

Våre læreplanen gir et solid grunnlag for enten en skuespillerkarriere i film, fjernsyn eller på scenen, eller fortsetter et drama eller filmproduksjon grad andre steder. I motsetning til mange drama og skuespiller programmer vi legger vekt på å opptre for kameraet, noe som gir våre studenter mulighet til å lære det grunnleggende av filmproduksjon også siden de fungerer på mange filmprosjekter i løpet av studietiden.

Vårt program tilbyr utfordrende faglig opplæring av høyeste standard i skuespillerkunsten. Du vil øve håndverket av skuespill og lære det grunnleggende av filmproduksjon ved å jobbe i team med studenter fra andre avdelinger i skolen. Dette samarbeidet går side om side med de fungerende studier gjennom alle fire semestre. Våre instruktører er skuespillere, regissører, sangere, dansere og filmskapere som kommer fra en rekke ulike bakgrunner og erfaringer.... [-]


Videoer

Believe in Adventure

Icelandic Film School