Keilir Academy in Iceland

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Keilir Aviation Academy

Om Keilir Aviation Academy

Velkommen til Keilir Aviation Academy - den ledende flytrening organisasjon på Island. Hvis du noen gang drømt om å bli en profesjonell pilot, fly ingeniør, kabinansatte eller flygeleder, er Keilir Aviation Academy her for å hjelpe deg å oppnå dette målet. Vi tar sikte på å levere høyeste kvalitet opplæring til konkurransedyktige priser - som tilbyr stor verdi for våre studenter. Våre kandidater kommer fra hele verden, og som student ved Keilir Aviation Academy, vil du bli en del av et internasjonalt treningsmiljø. Etter eksamen fra en av våre programmer har du oppnådd holdning, profesjonalitet og ferdigheter som kreves for en vellykket luftfart karriere.

Nedenfor er noen av våre milepæler:

Keilir Aviation Academy
  • 2008 - Stiftet.
<li>2012 - Mer enn 40 internasjonale studenter.</li> <li>2014 - F&oslash;rste flyskole p&aring; Island for &aring; tilby integrerte pilot trening.</li> <li>2014-7 fly og en full motion Redbird MCX simulator.</li> <li>2016 - MCC kurs p&aring; full-motion Boeing 757-simulator.</li> <li>2016 - Fleet utvides til totalt 10 Diamond fly.</li>

Keilir Aviation Academy på Island, som ble grunnlagt i 2008, og tilbyr profesjonell pilot opplæring og en rekke studieprogrammer fra innenfor flyindustrien. Med erfarne medarbeidere, et inspirerende flying miljø og state-of-the-art flyet vi gir det ideelle stedet å hoppe-start luftfart karriere. Vi er en godkjent ATO i samsvar med europeiske EASA regelverk, og våre studenter oppgradere med EASA lisenser.

At Keilir Aviation Academy du er nær uberørt natur og Reykjavik, Islands hovedstad - en by som er kjent for sitt pulserende kulturelle og sosiale scene. Når du er i Island vil du aldri være langt fra noen av de mest spennende og unike steder i verden - uansett om du flyr eller nyter en fridag.

Keilir Aviation Academy

Vår beliggenhet på Keflavik International Airport gir mange muligheter for ekskursjoner og besøk til bedrifter som opererer i de umiddelbare omgivelsene. Tidligere studenter har besøkt Boeing og Airbus-fly etter perioder med sidevind testing samt militære fly patruljerer islandsk luftrom. Island er ideell for ulike flyprodusenter å gjennomføre testflyginger på grunn av sin unike utfordringer som de høye vindhastigheter. Gjennom kurset seminarer holdes - ledet av gjesteforelesere fra ulike sektorer i luftfartsindustrien.

Om Helseakademiet

Keilir Health Academy er en av fire skoler i Keilir. Målet er å gi fremragende utdanning innen helse, coaching og guiding. Den islandske navnet på skolen er "Ithrotta Academia Keilis", forkortet IAK.

Keilir Health Academy tilbyr eksepsjonelle programmer i personlig trening, styrke og condition og et eventyr guide utdanning i samarbeid med Thompson River University i Canada. Det gir også årlig rekke workshops og etterutdanningskurs for fagfolk i idrett, helse og fitness industrien.

Keilir Gruppe

Fem programmer tilbys på Keilir Health Academy:

  • IAK Personal Trainer (IAK einkaþjálfari) - undervist på islandsk
  • IAK Styrke og Conditioning Coach (IAK styrktarþjálfari) - undervist på islandsk og engelsk
  • Nordic Personlig Trening Sertifisering - undervist online på engelsk
  • Adventure Guide Studies (Adventure Sports sertifisering) i samarbeid med Thompson Rinvers University i Canada - foregår fullstendig på engelsk
  • School of Podiatry
Keilir Gruppe Helse

Den IAK Personal Training Program er laget for å oppgradere personlige trenere er utstyrt med omfattende kunnskap om klienten omsorg, bevegelse analyse, målsetting, program design og anvendt styrketrening for den generelle befolkningen.

Den IAK Styrke og Conditioning programmet er en unik program nyutdannede trenere med sterk forankring i ytelsestesting og bevegelse analyse, målsetting, program design og anvendt styrketrening for styrke trenere. Kurset gjelder teori til praksis og er egnet for ambisiøse trenere som ønsker å spesialisere seg i menneskelig ytelse for profesjonelle idrettsutøvere.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Icelandic

Se Sertifikater » Se kurs » Se Online Sertifikater »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Aircraft Engineering

Campus Heltidsstudier Deltid 5 semestre August 2019 Island Reykjavík + 1 fler

Det europeiske flysikkerhetsbyrået (EASA) regulerer all luftfart aktivitet i Europa. Ingeniører er lisensiert på samme måte som piloter og flygeledere. [+]

Aircraft Engineering

Det europeiske flysikkerhetsbyrået (EASA) regulerer all luftfart aktivitet i Europa. Ingeniører er lisensiert på samme måte som piloter og flygeledere. En ingeniør som har alle rettigheter, kan sertifisere arbeid, som har blitt utført på et fly, og returnere det til himmelen. Air Service Training Ltd. i Perth Skottland i samarbeid med Keilir Aviation Academy har satt opp en lokal felt kontor på Keilir beliggenhet i Ásbrú i Reykjanesbær hvor kurs for sertifisert Aircraft Engineering foregår. AST er godkjent av UKCAA (Storbritannia Luftfartstilsynet).

Dette er en 5 semester akkreditert program for Aircraft Engineering'Approved IR Part 66 Kategori B'som er både teoretisk og praktisk kurs inkludert læretid for Aircraft Engineers. Kurset følger både læreplanen utgitt av EASA i henhold til europeisk utgivelse av sertifikater og AST, som er faglig ansvarlig for gjennomføringen og kvaliteten på hvert kurs. De som oppgraderer fra AST erverve full del 66 lisens.... [-]


Integrert profesjonell pilot program (IPPP)

Campus Heltidsstudier 18 - 18 måneder May 2019 Island Reykjavík

Integrated Professional Pilot Program er laget for studenter med ingen eller begrenset erfaring. Det er en svært strukturert og helhetlig program som fokuserer på målet om å bli en styrmann med et flyselskap som Icelandair, Scandinavian Airlines, norsk eller Ryanair. [+]

integrert profesjonell pilot program (PPP)

Integrated Professional Pilot Program ved Keilir Aviation Academy er beregnet for studenter med ingen eller begrenset erfaring. Det er en svært strukturert og helhetlig program som fokuserer på målet om å bli en styrmann med et flyselskap som Icelandair, Scandinavian Airlines, norsk eller Ryanair. Varigheten av programmet er ca 18 måneder og krever en høy grad av disiplin og motivasjon. Ved ferdigstillelse kan du være sikker på å ha fått de ferdigheter og holdninger som kreves for å lykkes som en fremtidig trafikkflyger.

Integrated Professional Pilot Program består av både teoretisk og praktisk opplæring, designet for å hjelpe deg å nå dine drømmer yrke innen kortest mulig tid. Flygetreningen består av fem faser med teoretisk opplæring som finner sted samtidig, og i mellom, perioder med flytrening. Nyutdannede av Integrated Professional Pilot Program ved Keilir Aviation Academy vil ha fått verdifull erfaring med å operere moderne fly inn og ut av krevende flyplassene i henhold utfordrende værforhold. Den siste delen av treningen vil bli gjennomført i en Boeing 757 full motion simulator. Fokuset er å forberede deg for den daglige driften i et flyselskap, noe som gjør overgangen til et multi-crew pilot miljø enklere.... [-]


Sertifikat

Adventure Program Guide

Campus Heltidsstudier Deltid 8 måneder August 2019 Island Reykjavík + 1 fler

Adventure Guide Studies er en åtte måneders universitetsprogram på Island fokuserer ekstremsport og eventyr industrien med omfattende tid på feltaktivitetskurs og komprimert og modulærisert klasseromskurs instruksjon. [+]

Adventure Program Guide

Oversikt

Thompson Rivers University i Canada tilbyr - i samarbeid med Keilir Health Academy på Island - en åtte måneder unniversity program for Adventure Guides.

The Adventure Sport Certificate programmet er en introduksjon til ekstremsport og eventyr industrien med omfattende tid på feltaktivitetskurs og komprimert og modulærisert klasseromskurs instruksjon. Dette er det ideelle programmet for entry-level eventyr elever og studenter som ønsker å utforske sin karriere interesse for eventyr-relaterte felt.

The Adventure Sport Certificate er en 60-kreditt (åtte måneder) intensiv utdanning bygger på lokal og internasjonal kompetanse innen feltet og bruke den unike og tilgjengelig natur og miljø på Island som en praktisk klasse rom.... [-]


Kontakt
Besøksadresse
Grænásbraut 910
IS-235 Reykjanesbær
Iceland

Reykjavík, IS