Les den offisielle beskrivelsen

Israels første private lovskole ligger i den livlige campusen til The College of Management, landets største private høyskole, i byen Rishon-le-Zion, 15 minutter sør for Tel Aviv.

Skolen er stolt av en læreplan som kombinerer de høyeste faglige standarder med praktiske komponenter uten sidestykke i Israel. Studentene deltar i eksternskip i selskaper som Teva, El-Al, Ness teknologier og Deloitte, og offentlige institusjoner som Knesset (Israels parlament) og statsoverensstemmeren.

Våre alumni inkluderer medlemmer av parlamentet, dommere, partnere i topprangerte advokatfirmaer i Israel og USA, juridiske rådgivere til Israels mange vellykkede høyteknologiske selskaper og eldre offentlige tjenestemenn.

111877_444444444444444.png

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Sommerkurs

COLMAN The Haim Striks School of Law

For å være en vellykket forretningsadvokat i dag må man få en dyp forståelse av den globale høyteknologiske sektoren og dens unike egenskaper. Det er en stadig økende ett ... [+]

Studer Hi-Tech Law i oppstartsnasjonen

For å være en vellykket forretningsadvokat i dag må man få en dyp forståelse av den globale høyteknologiske sektoren og dens unike egenskaper. Det er en stadig økende etterspørsel etter advokater som mester juridisk teori, samt praktisk juridisk kunnskap tilpasset behovene til høyteknologisk, clean-tech, AI (kunstig intelligens) og lignende næringer.

Hi-Tech Law Summer School på Striks School of Law tilbyr deg akkurat det, på det mest hensiktsmessige stedet - Israel. Israel ble nylig rangert som "StartUp-nasjonen", rangert som femte mest innovative land i verden av Bloomberg.com, som overgår Singapore, Sverige, USA og Japan.

... [-]
Israel Rishon LeTsiyon
July 2019
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk