Oranim Academic College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Oranim College of Education

OM OSS

Oranim College of Education er den største og ledende akademiske kollegium av utdanning i Nord-Israel, catering til tusenvis av studenter i bachelor- og masterstudier i utdanning, undervisning sertifisering kurs, og avansert karriere trening. Mange av våre kandidater fortsette sine studier gjennom å forfølge avanserte grader og opplæring, både i Israel og i utlandet. Oranim kandidater er etterspurt i alle utdanningsrelaterte felter - i offentlige og private skoler, ulike utdanningsinstitusjoner, lokale og regionale myndigheter, nasjonale departementer, ungdomsbevegelser, ideelle organisasjoner, kunst, vitenskap og industri. Titusenvis av Oranim kandidater er involvert i utdanning i Israel.

Skolen ligger 20 minutter øst for Haifa og er oppkalt etter furutrær som vokser på stedet. Oranim College er forpliktet til faglig dyktighet, samfunnsengasjement, og fremme av høyere utdanning. Oranim skilte med et bredt spekter av programmer og grader, samt en mangfoldig studentmasse, med jødiske og arabiske studenter i alle aldre, etnisiteter, religioner og sosioøkonomisk bakgrunn.

Oranim College of Education

Hvem vi er

Historie og bakgrunn

Oranim College har en enestående rekord for prestasjon innen lærerutdanning og faglig utvikling, som spenner over de siste seksti årene. Siden de tidligste dager og en beskjeden start, har Oranim utviklet og konsekvent opprettholdt et nasjonalt rykte som en av landets ledende utdannings- opplæringsinstitusjoner.

Leadership in Education

I 1938, i pre-stat Israel, den banebrytende lærer og miljøforkjemper Yehoshua Margolin for seg å etablere et nordlige grenen av Kibbutz Seminar for undervisning, på en landlig campus nær hundrevis av kibbutzer. Området han valgte var Tivon i Nedre Galilea, nordøst for Haifa, på en majestetisk bakketopp dekket med furutrær som har utsikt over Carmel fjellkjeden. I 1951 ble Seminar Oranim offisielt stiftet og var blant de første undervisningsinstitusjoner i Israel. Målet var å trene lærere for barnehager, førskoler, grunnskoler, ungdomsarbeid, og jobber med nye innvandrere. For de første 40 årene, Oranim var en del av Kibbutz Movement og utdannet de fleste av de ansatte som undervises i Kibbutz skoler.

På midten av 1990-tallet, Oranim gjort en dramatisk overgang, da den ble formelt godkjent som en akademisk høyskole utdanning av den israelske Rådet for høyere utdanning. Det åpnet dørene for studenter fra alle samfunnslag, utvidet sin visjon og mål, etablert nye grad og sertifikat programmer, og utviklet nye baner innenfor eksisterende programmer. Siden den gang har høgskolen hjulpet profesjonalisere innen utdanning, og tilbyr faglig og profesjonell opplæring for 5000 i service og fremtidige lærere hvert år.

Oranim dag

De siste årene har interessen for høgskolen vokst, som flere unge voksne velger utdanning som sitt yrke, og ser verdien av å tjene en akademisk grad og motta profesjonell opplæring. Det er unike programmer og spesialiserte pedagogiske spor som skiller Oranim fra andre lære høgskoler, og fra alle andre akademiske institusjoner. Høgskolen tiltrekker seg studenter fra et bredt geografisk område; med utvidelse av Trans-Israel Highway, er campus mer tilgjengelig for lærere og studenter fra sentrum av landet, inkludert Jerusalem og metropolitan Tel Aviv, og Sør. I dag Oranim Academic College of Education er den ledende høyskole utdanning i Nord-Israel, catering til tusenvis av studenter i bachelor- og masterstudier, undervisning sertifisering kurs, og avansert karriere trening. Mange av våre kandidater fortsette sine studier gjennom å forfølge avanserte grader og opplæring, både i Israel og i utlandet.

Oranim misjon

Oranim oppgave er å fremme fortreffelighet i utdanning, ved å trene de beste lærerne, rådgivere og pedagogiske ledere for formelle og uformelle undervisningsmiljøer. Våre kandidater undervise i videregående skoler, grunnskoler, barnehager, kostskoler og uformelle samfunnet innstillinger, bidrar til å utdanne unge mennesker til å bli ansvarlige og produktive voksne. Vårt mål er å utdanne lærere til å ta ut det fulle potensialet i hver enkelt elev og for å hjelpe dem å bli mer aktive og entusiastiske, sterkere elever. Vi bestreber oss på å forberede våre kandidater for en stadig skiftende, multi-kulturelle verden, ved å lære verdien av å leve sammen, toleranse og respekt for ulike ideer og forestillinger.

Oranim College of Education

Vision Erklæring

Professor Yaarah Bar-On, president

The Spirit of Oranim

Oranim Academic College of Education er hjem for folk som ser utdanning som sin misjon. Det er et fellesskap av tenkere og praktikere som arbeider flittig innen utdanning, bygge Israel som en rettferdig, egalitært og rettferdig samfunn - i ånden av Israels uavhengighetserklæringen. Grunnlagt (1951) på en grønn bakketopp i nord, er Oranim en leder for sosial endring.

En institusjon for høyere utdanning, gir Oranim College bachelor- og mastergrader til lærere i et bredt spekter av fagområder og disipliner, fra humaniora og samfunnsvitenskapene til de fysiske og naturvitenskap. Den Oranim erfaring er en av krevende studier og disiplin. Høgskolen har et rykte for kompetanse innen utdanning, for evnen til å svare på hva som skjer i feltet, og for å insistere på at praksis informere teori. Oranim tror på inkluderende opplæring og omfavner mangfold, kreativitet og ansvar.

En følelse av oppdrag

Oranim oppgave er å forme det israelske samfunnet, og for å forbedre kvaliteten på livet i Israel ved å trene lærere som er ledende i sine lokalsamfunn. Oranim tilbyr lærere veiledning og støtte gjennom et bredt nettverk av forbindelser mellom lokalsamfunn. Oranim bestreber seg på å være et nasjonalt og internasjonalt senter for kunnskap, forespørsel, og diskusjon, utvikle innovative pedagogiske ideer og metoder. Gjennom dialog og løpende gjensidig forhold, søker Oranim å styrke følelse av sammenheng mellom de ulike kulturer i Israel, og mellom Israel og den jødiske verden, så vel som i verden for øvrig.

mål

  1. Programmer og trening: Utvikle innovative og undervisningsformer og ferdigheter; oppdatering lærerutdanningene basert på synergi mellom ulike disipliner; oppmuntre til kreativitet, nysgjerrighet og selvstendig læring; integrere kunnskap, følelser og verdier.
  2. Fakultet: Nourishing høy kvalitet fakultet, både profesjonelt og faglig, enestående i sin intellektuelle fortreffelighet, kritisk tenkning og sosial handling; oppmuntre en forskningskultur; og fremme internasjonale relasjoner og samarbeid.
  3. Studenter: Stille høye standarder og klare kriterier for å fremme og evaluere studenter; å skape et støttende fellesskap og miljø.
  4. Advanced Studies: Fremme videreutdanning for lærere i hele sin karriere; utvikle programmer for internasjonale studenter i utdanning, det israelske samfunnet, og jødisk kultur.
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Summer courses »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Sommerkurs

Fra Risiko Til Robusthet Gjennom Utdanning

Campus Heltidsstudier 2 - 4 uker July 2019 Israel Haifa

Risiko og Resilience gjennom utdanning er en Graduate Summer Program for internasjonale og lokale studenter tilbys av Oranim Academic College of Education, Israel. Gjennomført på engelsk, er programmet et samarbeid med det internasjonale Schooland Fakultet for Graduate Studies. [+]

Om programmet

Risiko og Resilience gjennom utdanning er en Graduate Summer Program for internasjonale og lokale studenter tilbys av Oranim Academic College of Education, Israel. Gjennomført på engelsk, er programmet et samarbeid med International School og Fakultet for Graduate Studies.

Lærere er viktige sosiale agenter i å fremme resiliens for utsatte barn og unge. Dette programmet gir høgare utdanning og spesialisering for studenter og fagfolk i de områdene av risiko og fremme av elastisitet gjennom utdanning. Studentene får forståelse for og kompetanse i det brede spekteret av risiko og resiliens prosesser sammen med oppkjøpet av intervensjonsverktøy og pedagogikk utviklet for å muliggjøre nye elastisitet. ... [-]


Videoer

Oranim College of Education