Les den offisielle beskrivelsen

Tel-Hai College tilbyr akademiske bachelor og høyere utdanning programmer som er på nivå med de ledende universitetene i landet og tiltrekker talentfulle studenter og forskere til den nordlige periferien.

Introduksjon

Tel-Hai College , inspirert av grunnleggernes ånd av banebrytende ekspertise og entreprenørskap, er en voksende leder av høyere utdanning og vitenskapelig etterforskning i Israels nordlige Galilea.

Tel-Hai , med sin unike Galilea-karakter, ligger i hjertet av spektakulær natur, og er blitt et knutepunkt som tiltrekker seg fantastiske forskere og talentfulle unge voksne fra hele Israel og rundt om i verden. Tel-Hai beliggenhet, ved siden av de ulike økosystemene til Hula-dalen, landbruksfeltet og fuglemigreringsruter langs dalen av Great Rift, sprer de frontlinjesamfunn som er spredt langs Israels flyktige nordlige grenser, sitt oppdrag å utforske og generere regionens ressurser til å skape akademi og vitenskap av global betydning. Helt anerkjent som en uavhengig akademisk institusjon i 1996, er Tel-Hai sine hovedfagområder innen disiplin Helse, Miljø og Bioteknologi. Mye av akademiens faglige bredde og vitenskapelige utholdenhet stammer fra strategisk tilknytning til MIGAL - Galilea Research Institute i Kiryat Shemona. Tel-Hai er det eneste universitetet i Israel som har et tilknyttet forskningsinstitutt.

Oppdrag

Kollegiet utnytter områdets mangfoldige naturressurser for å skape god akademi og nyskapende vitenskapelig etterforskning, noe som gir vekst i lokalene i Galilea. Tel-Hai tegner talentfulle studenter og fremragende fakultet fra Israel og verden, og utnytter sin akademiske aktivitet for den strategiske og økonomiske utviklingen av Galilea.

Syn

Høgskolen vil fungere som den akademiske og vitenskapelige leder av Galilea, forpliktet til faglig fortreffelighet, innovasjon og pionerånden til grunnleggerne.

verdier

Tel-Hai utvikler og opprettholder en kultur av samarbeid, kritisk diskurs, nysgjerrighet, mens du stadig søker etter ny kunnskap og innsikt. Høyskoleadministrasjon opprettholder den akademiske friheten og ytringsfriheten til alle individer i sin midte.

114155_MaLi20171225-0872.jpg

114162_Galileegoesglobal-advertisment.jpg

Virtuell omvisning - Tel-Hai College

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Tel-Hai College

Dette kurset tar sikte på å introdusere og gjennomgå hovedtemaer relatert til aviær parasitologi, migrasjon og avlsbiologi. Det vil finne sted i Hula-dalen i Israel, et i ... [+]

Oversikt

Tel-Hai College er glade for å invitere deg til et seks-dagers intensivt feltkurs som vil finne sted i en stor trekkflyving

Kursdatoer: 3-8 november 2019Sted: Tel-Hai College og Hula Research CenterSøknadsfrist: 23. august 2019Varslingsdato for godkjenning: 30. august 2019Kursregistrering åpen: 30. august 2019Kursregistrering stengt: 6. september 2019Søknad om reisetilskudd på grunn: 6. september 2019Varsel om reisetilskudd: 13. september 2019Studiepoeng fra Tel Hai: 3 akademiske studiepoeng

Studentene kan få studiepoeng underlagt hjemmets institusjonsgodkjenning.

Fakultet

Dr. Amanda Hund, Institutt for økologi, evolusjon og atferd, University of Minnesota, Minnesota, USA.... [-]

Israel Kfar Giladi
November 2019
Engelsk
Heltid studier
6 dager
Campus
Les mer på norsk

Sommerkurs

Tel-Hai College

Tel-Hai College og MIGAL-Galilee Research Institute tilbyr et unikt verksted innen bioinformatikk. Deltakerne vil få praktisk erfaring i NGS analyse og teori, statistiske ... [+]

Workshop Mål

Tel-Hai College og MIGAL - Galilea Research Institute tilbyr et unikt verksted innen bioinformatikk. Deltakerne vil få praktisk erfaring i NGS analyse og teori, statistiske og analytiske tilnærminger og praktisk praksis ved hjelp av en rekke verktøy.

5-dagers workshop vil inneholde følgende emner:

Dag 1

Introduksjon til neste generasjons sekvenseringsdataanalyse, Linux-kommandolinje

Dag 2

Rengjøring og trimning av rå data, introduksjon til justeringsalgoritmer og verktøy

Dag 3

Transkriptom og genomassamling, Ekspresjonsprofilering og statistikk

Dag 4

Gene annotasjon

Dag 5

Genom-brede foreningskartlegging, variantoppringning og behandling, fylogenetisk analyse og inferenser... [-]

Israel Kfar Giladi
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
5 dager
Campus
Les mer på norsk
Tel-Hai Academic College
Address
road 9977, Upper Galilee, Israel
1220800 Kfar Giladi, North District, Israel
Nettsted
Telefon
+972 4 8181785