Les den offisielle beskrivelsen

Verdens ledende SENTER FOR TRENING på italiensk mat

ALMA - The International School of italienske kjøkken er vert i den storslåtte Ducal Palace of Colorno, som ligger i en vakker hage i italiensk stil. Skolen ligger 10 km fra Parma, hjertet av italiensk mat dalen, og deles ut av UNESCO som Creative City of Gastronomy, der også EFSA - European Food Safety Authority ligger.

Dette enestående historisk sted er utstyrt med de nyeste undervisning og kokemuligheter. Det dekker over 7.000 mq med: et konferanserom og en agora rom med kjøkken, 7 opplæring klasserom, 4 demo klasserom, 2 konditorier laboratorier og en Sommellerie rom fullt utstyrt med A / V-system, en 17. århundre vinkjeller, en sensorisk analyse lab , en R & D kjøkken, ett bibliotek med 13.000 kulinariske bøker, aviser og dVD-samlinger, et sentralt kjøkken, en restaurant sitteplasser 180 gjester og en fine Dining Restaurant sitteplasser 40 gjester.
Siden 2004 har ALMA utdannet i dette stedet kokker, konditorer, vinkelnere og F & B ledere fra hele verden med opplæringsprogrammer som utføres på det høyeste nivået av de mest premierte lærere.

ALMA dekan er Maestro Gualtiero Marchesi, den mest autoritative italiensk kokk og matlaging lærer over hele verden. Videre samarbeider skolen med mer enn 700 av de mest kjente italienske restauranter å plassere praksisplasser for ALMA studenter, også avhengig av høy kvalifisert pedagogisk personale.

I det siste året etterspørselen etter ALMA høy utdanning kurs har betydelig hevet, slik at i dag ALMA vert ca 2.000 studenter per år (mellom faglige programmer og skredder -laget kurs) og en ytterligere økning er forventet for 2017.
En av årsakene til denne suksessen er ALMA Alumni er på høy sysselsetting. Ut fra statistikk, 90% av t hem finne en jobb innen 6 måneder etter sitt diplom og ALMA hjelper dem å få tilgang til sysselsetting takket være ALMAlink, en egen portal www.almalink.it tillater restauranter, hotell og selskaper storhusholdning komme i kontakt med ALMA nyutdannede.

ALMA UNDERVISNING TILBUD

SPRÅK: Italiensk

 • Videregående kurs av italiensk mat
 • Videregående kurs av kringle
 • CUISINE TEKNIKKER KURS
 • Pastry TEKNIKKER KURS
 • ASSISTERENDE RESTAURANT & BAR MANAGER
 • MASTER SOMMELIER ALMA-AIS
 • F & B manager KURS

Språk: Engelsk

 • INTERNATIONAL PROGRAM av italiensk mat
 • INTERNATIONAL PROGRAM FOR Modern Pastry
 • INTERNATIONAL KURS vin
 • Felles programmer med partnerskoler

ALMA INTERNATIONAL NETWORK

ALMA har et sterkt internasjonalt yrke, og dette er grunnen til at det har utviklet et sterkt nettverk med de beste kulinariske skoler over hele verden. I samarbeid med partnerskoler arrangerer ALMA spesielle italiensk matlagingskurs og trener utenlandske kokker til å bli ambassadører for italiensk mat og italienske produkter i sitt hjemland.

 1. International Culinary Center - New York (USA)
 2. Il Cuoco - Italiensk kulinarisk institutt - Seoul (Sør-Korea)
 3. George Brown College Chef School - Toronto (Canada)
 4. ITHQ (Institut de Tourisme et d'Hôtellerie du Quebec) - Montréal (Canada)
 5. Cessa Universidad - Mexico by (Mexico)
 6. Ecole d'Art Culinaire de Miyagi - Sendai (Japan)
 7. VTC - Yrkesopplæringsråd - Hong Kong (Kina)
 8. Westminster Kingsway College - London (Storbritannia)
 9. Senac - Centro Universitário - São Paulo (Brasil)
 10. MSA - kulinarisk kunstakademi - Istanbul (Tyrkia)
 11. NSI - Nord-Sydney Inshttp: //www.bic-lj.si/en/titute - Sydney (Australia)
 12. Prue Leith Chef Academy - Centurion, Johannesburg (Sør-Afrika)
 13. KDU University College - Kuala Lumpur (Malaysia)
 14. Mausi Sebes - Buenos Aires (Argentina)
 15. BIC Vocational Ljubljana College - Ljubljana (Slovenia)
 16. Hungkuang University, Taichung (Taiwan)
 17. AIMS Institute - Bangalore (India)
 18. Kul In - Sisak (Kroatia)
 19. Turisme College of Zhejiang - Hangzhou (Kina)
 20. Sveitsisk utdannelsesgruppe - Montreux (Sveits)

ALMA PARTNERS

Noen av skolens hovedpartnere er Parma Chamber of Commerce, majoritetsaksjonær, sammen med Provincia di Parma, som satte lokaler med Colorno Castle. Øvrige partnere er: Unione INDUSTRIALI og Ascom Parma, Cariparma Crédit Agricole, FIPE flere Fellesskap for beskyttelse av Typiske mat og vin (Parmigiano-Reggiano, Lambrusco di Modena, Olio Toscano, Prosciutto di Parma, Vini Reggiani, Salumi Tipici Piacentini, Vini DOC Colli Piacentini, Vini Colli di Parma, Produttori di Aceto Balsamico, Vini Colli Bolognesi), APACOOP, ASSICA, Confcooperative Emilia-Romagna, Istituto Nazionale Espresso Italiano, Federalimentare, Assolatte og Federdoc.


ALMA undertegnet også protokollavtaler med det italienske ministeriet for utdanning, universitet og forskning (MIUR), og med det italienske instituttet for utenrikshandel (ICE). Det har også inngått avtaler og samarbeid med SDA Bocconi i Milano og Parma University. ALMA er akkreditert i Emilia Romagna-regionen utdanningssystemet og er ISO 9001-2008 sertifisert.

I 2011 inngikk det en samarbeidsavtale med EXPO 2015 for en rekke utdannings- og forfremmelsesaktiviteter under EXPO under temaet "Feeding the planet - Energy for life", som også vil involvere sitt internasjonale nettverk.

Programmer gitt i:
Engelsk
Italiensk

Denne skolen tilbyr også:

Sertifikat

ALMA - The International School of Italian Cuisine

Et 1-ukers program adressert til internasjonale studenter på utkikk etter en første kulinarisk kunstopplevelse med en lidenskap for italiensk mat og ønsker å berike sin t ... [+]

En smak av Italia er ALMAs første kortkurs:

Et 1-ukers program adressert til internasjonale studenter på utkikk etter en første kulinarisk kunstopplevelse med en lidenskap for italiensk mat og ønsker å berike sin tur til Italia, inkludert en annen måte å utforske landet og oppdage excellence av italiensk gastronomi i en helt ny vei.

Kurset, etter "ALMA Metoden", kombinerer akademiske leksjoner, direkte erfaring med produkter og råvarer, teknikk og prosesser, kunnskap og praksis i italienske tradisjonelle oppskrifter og inkluderer fokus på pasta, viner og bakverk samt en forelesning på historien om italiensk mat og en smaksprøve. Derfor representerer den den beste muligheten for de studentene som reiser til Italia for å oppdage hemmelighetene til det italienske kjøkkenet og å ha en første tilnærming til matematikkutdanningen.... [-]

Italia Parma
July 2019
Heltid studier
1 uke
Campus
Les mer på norsk
ALMA - The International School of Italian Cuisine

Programmet tar sikte på å lære det grunnleggende italiensk moderne Pastry i sine regionale variasjoner med teori, demonstrasjoner og trening klasser. Oppdag autentiske tr ... [+]

Programmet tar sikte på å lære det grunnleggende italiensk moderne Pastry i sine regionale variasjoner med teori, demonstrasjoner og trening klasser.

Tilbringe to måneder på ALMA Campus nær Parma, bare erklært Creative City for Gastronomi, og lære autentisk italiensk bakverk fra anerkjente kokker. Deretter fullføre denne livstidserfaring med en tre måneders utplassering i deigen i en restaurant, hotell struktur eller bakverk lab i en i en av de 20 italienske regionene.

Oppdag autentiske tradisjon for Italian Pastry og få Professional Certificate of Italian Pastry Chef.

Adressering til:

Internasjonale studenter som tar sikte på å bli en profesjonell italienske Moderne Pastry Krav til opptak:... [-]

Italia Parma
October 2019
Heltid studier
5 måneder
Campus
Les mer på norsk
ALMA - The International School of Italian Cuisine

Det italienske kulinariske programmet er et ettårig kurs, organisert i to utdanningsenheter. Det er det perfekte kurset hvis du er på utkikk etter en virkelig full nedsen ... [+]

Det nye italienske kulinariske programmet, organisert i to utdanningsenheter, er det perfekte kurset hvis du er på utkikk etter en virkelig full nedsenkning i italiensk mat og en komplett studieopplevelse for å bli en profesjonell kokk av italiensk mat.

Det italienske kulinariske programmet er et langsiktig / etårig kurs: Fra utgangspunktet går det opp til det avanserte nivået og tilbyr en fullstendig og profesjonell italiensk mat

Utformet for å tilby en opplevelse av det italienske kjøkkenet, vil de kunne delta i opplærings- og demonstrasjonslærer, samt reise over Italia sammen med ALMA-lærere og besøke de viktigste italienske matkvaliteter, mat... [-]

Italia Parma
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Alma S.R.L. Scuola Internazionale Di Cucina Italiana
Address
ALMA - La Scuola Internazionale di Cucina Italiana Piazza Garibaldi, 26 Colorno
43052 Parma, Emilia-Romagna, Italia
Nettsted
Telefon
+39 0521 525211