Abbey School - Ciao Italy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Abbey Skole - Ciao Italia ble født fra flerkulturell erfaring og profesjonalitet av personalet på Abbey School, som har representert en utmerket senter innen språkopplæring i Torino siden 1996.

Skolen, som spesialiserer seg på undervisning i italiensk språk og kultur for utlendinger, garanterer sine studenter de høyest mulige standarder for språklæring. Institusjonen er et medlem av ASILS, den AIL og Eduitalia, og har også blitt anerkjent av CSN Lund-Sverige. Dessuten er skolen også et senter for formidling av Bildungsurlaub kurs, og siden 2012 har det pågått en Master i Undervisning italiensk som fremmedspråk og som andrespråk.

Skolens beslutning om å arbeide med bare små grupper sikrer at hver deltaker har muligheten til å utvikle og forbedre / hennes språklige ferdigheter hans. Tilgang til hvert kurs krever derfor en opptaksprøve for å danne klasser av et passende nivå for alle deltakerne.

Lessons er betrodd til kvalifiserte og dynamiske morsmål lærere som gjennom en direkte metode og bruk av et bredt utvalg av didaktiske materiale (bøker, aviser, CDer, filmopptak, musikk, etc.), hjelpe elevene til å forbedre sin kommunikative og kulturelle ferdigheter. De mange fritidsaktiviteter i regi av skolen, i samarbeid med fagfolk i området, gjør at studenten å komme i kontakt med lokalbefolkningen, og å bli kjent med den kulturelle og kunstneriske rikdom av byen og provinsen. The Abbey Cards tilbudet, dessuten privilegier til sine eiere, slik at de kan nyte ulike rabatterte tjenester (fra restauranter til gymsaler) som tilbys av deltagende bedrifter.

Lydhør overfor den økende etterspørselen etter kurs av asiatiske studenter har Abbeyschool Ciaoitaly utarbeidet programmer basert på undervisning metoder som tar hensyn til den fonetiske og syntaktisk mangfold av ikke-europeiske språk. For å hjelpe elevene, gir skolen også ansatte som er kjent med noen av de viktigste asiatiske språk.

For studenter som har en forkjærlighet for mat, kan spesielle programmer for oppdagelsen av Piemonte mat og kulinariske spesialiteter ordnes.

Steder

Torino

Address
Corso Duca degli Abruzzi, 40

10129 Torino, Piemonte, Italia