Flight Academy - Accademia del Volo

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Flight Academy Cepu Flight Academy Cepu gjør flygeinstruksjon og Flight Training. Skolen gir en omfattende forankring i alle de som ønsker å slå sin lidenskap for flyging i en handel, som garanterer de høyeste nivåene av profesjonalitet og sikkerhet takket være en stab av kvalifiserte instruktører.

Våre kurs for å bli piloter Kursene av Academy Flight Cepu hjelpe deg å få lisensen ATPL (pilot), CPL (kommersiell pilot) og PPL (Private Pilot), utstedt av ENAC, er nødvendig for å forfølge en karriere som pilot eller selv å dyrke en lidenskap fly som en privat pilot på fritiden.

Mercado krever drivere Å være bak spakene på et fly er ikke bare en av de mest givende opplevelsene man kan ha i livet, men også en spennende mulighet til å jobbe. Ifølge nyere studier, faktisk, er det anslått at i løpet av de neste to tiårene, skyldes i flytrafikken, selskapene vil øke etterspørselen etter dyktige flytur. Les her de siste nyhetene på etterspørselen etter piloter i verden.

Hvordan få tilgang til skolen Du får tilgang til skole du trenger for å lage en oppføring sjekk, og deretter undersøkt av en rettsmedisin på et institutt for Rettsmedisinsk for Luftforsvaret.

Steder

Perugia

Address
Perugia, Umbria, Italia