Les den offisielle beskrivelsen

Flight Academy Cepu Flight Academy Cepu gjør flygeinstruksjon og Flight Training. Skolen gir en omfattende forankring i alle de som ønsker å slå sin lidenskap for flyging i en handel, som garanterer de høyeste nivåene av profesjonalitet og sikkerhet takket være en stab av kvalifiserte instruktører.

Våre kurs for å bli piloter Kursene av Academy Flight Cepu hjelpe deg å få lisensen ATPL (pilot), CPL (kommersiell pilot) og PPL (Private Pilot), utstedt av ENAC, er nødvendig for å forfølge en karriere som pilot eller selv å dyrke en lidenskap fly som en privat pilot på fritiden.

Mercado krever drivere Å være bak spakene på et fly er ikke bare en av de mest givende opplevelsene man kan ha i livet, men også en spennende mulighet til å jobbe. Ifølge nyere studier, faktisk, er det anslått at i løpet av de neste to tiårene, skyldes i flytrafikken, selskapene vil øke etterspørselen etter dyktige flytur. Les her de siste nyhetene på etterspørselen etter piloter i verden.

Hvordan få tilgang til skolen Du får tilgang til skole du trenger for å lage en oppføring sjekk, og deretter undersøkt av en rettsmedisin på et institutt for Rettsmedisinsk for Luftforsvaret.

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Italiensk

Denne skolen tilbyr også:

Sertifikat

Flight Academy - Accademia del Volo

Denne lisensen gjør at du kan starte din karriere fra å være en styrmann til å bli kaptein i flerpilot- og multi-motors fly på kommersielle flygninger. ... [+]

Denne lisensen gjør at du kan starte din karriere fra å være en styrmann til å bli kaptein i flerpilot- og multi-motors fly på kommersielle flygninger. De som allerede har en PPL (A), vil få akkreditering på 50% av sine timer fløyet (opptil 40 timer) etter en flytur test med vår skolesjef.

VARIGHET

Kurset varer 14 måneder.

OPPTAKSKRAV Aldersgrense: 18 år gammel Skaff en EU klasse 1 medisinsk sertifikat fra en EASA-godkjent Aeromedical Centre i samsvar med del MED-FCL Engelsk, matematikk og fysikk oppføring tester på ankomst Teoretiske delen 750 timer teoretisk grunnopplæring (herunder forberedende 80-timers kurs i matematikk og fysikk). 25 timer dedikert til MCC-kurs. Progresjonsprøver og avsluttende eksamener. Andre aktiviteter: guidede turer til flyplassen institusjoner, skolearbeidet, interaktive videoer, audiovisuelle presentasjoner, bibliotek konsultasjoner, datakurs, lange orienteringer og mer. Mulighet for å delta på et engelskkurs. PRAKTISK DEL 195 timer praktisk flygetrening.OVERNATTING ... [-]
Italia Perugia
Kontakt skolen
Heltid studier
14 - 14 måneder
Campus
Les mer på norsk
Flight Academy - Accademia del Volo

ATPL (H) lisens kan du fungere som kaptein eller styrmann på et helikopter som brukes for kommersielle flyginger. ... [+]

ATPL (H) lisens kan du fungere som kaptein eller styrmann på et helikopter som brukes for kommersielle flyginger.

VARIGHET

680 timer totalt.

OPPTAKSKRAV Minstealder for å få en teoretisk lisens: 16 år; 18 år for opptak til praktisk ferdighetsprøve Skaff en EU klasse 1 medisinsk sertifikat fra en EASA-godkjent Aeromedical Centre i samsvar med del MED-FCL Entry undersøkelse ved ankomst i matematikk, fysikk God kunnskap om det engelske språket Teoretiske delen 500 timer teoretisk grunnopplæring. Andre aktiviteter: guidede turer til flyplassen institusjoner, skolearbeidet, interaktive videoer, audiovisuelle presentasjoner, bibliotek konsultasjoner, datakurs, lange orienteringer og mer. Mulighet for å delta på et engelskkurs. PRAKTISK DEL 180 timer praktisk flygetrening.OVERNATTING ... [-]
Italia Perugia
Oktober 2019
Heltid studier
680 - 680 timer
Campus
Les mer på norsk
Flight Academy - Accademia del Volo

Denne lisensen tillater deg å fly som pilot kommando av singel eller multi-motors fly i, for ikke-kommersielle flyginger. ... [+]

Denne lisensen tillater deg å fly som pilot kommando av singel eller multi-motors fly i, for ikke-kommersielle flyginger.

VARIGHET:

7 uker

OPPTAKSKRAV: Aldersgrense: 17 år gammel Skaff en EU klasse 1 eller 2 legeattest fra en EASA-godkjent Aeromedical Centre i samsvar med del MED-FCL Teoretiske delen: 100 timer teoretisk grunnopplæring. PRAKTISK DEL: 45 timer praktisk flygetrening.

Alle våre kadetter vil bli gitt de nødvendige undervisningsmateriell og uniformer.

[-]
Italia Perugia
Kontakt skolen
Heltid studier
145 - 145 timer
Campus
Les mer på norsk
Flight Academy - Accademia del Volo

Denne lisensen tillater deg å fly som en fartøysjef på helikopter for ikke-kommersielle flyginger. ... [+]

Denne lisensen tillater deg å fly som en fartøysjef på helikopter for ikke-kommersielle flyginger.

VARIGHET:

150 timer totalt.

OPPTAKSKRAV: Aldersgrense: 16 år gammel Skaff en EU klasse 1 eller 2 legeattest fra en EASA-godkjent Aeromedical Centre i samsvar med del MED-FCL Teoretiske delen: 100 timer teoretisk grunnopplæring. PRAKTISK DEL: 50 timer praktisk flygetrening.

Alle våre kadetter vil bli gitt de nødvendige undervisningsmateriell og uniformer.

[-]
Italia Perugia
Oktober 2019
Heltid studier
150 - 150 timer
Campus
Les mer på norsk