Arsutoria School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

ARSUTORIA Skole - Excellence siden 1947

ARSUTORIA School har vært organisering sko og vesker konstruksjon og mønster gjør kurs siden 1947, kurs globalt anerkjent som de beste til å bli motedesignere, i stand til å kombinere design talent med teknisk kunnskap om sko og vesker modeller.

ARSUTORIA er verdens ledende skolen for mote trening, med fokus på sko og vesker lage mønster og design. Unikhet ARSUTORIA kurs er gitt av sine lærere, høyt spesialiserte fagfolk designere og mønster beslutningstakere, med mange års erfaring innen sko, og dens ARSUTORIA metoden, som tillater elevene å lære raskt og enkelt de beste teknikker for å realisere sko og vesker modeller og prototyper.

ARSUTORIA Institute inneholder også en sovesal for studentene og et utvalg rom: det eneste designskole i sentrum av Milano, italiensk mote kapital, i stand til å realisere skoen protoypes helt in-house.

HISTORIE

Arsutoria

Adriano Lunati ARSSUTORIA

Ars Sutoria School har vært å arrangere kurs innen sko og vesker siden 1947. På den tiden kurs ble arrangert bare i Italia, og de var ment å trene fottøy mønster skaperne av fabrikkene ligger i området i Milano. I 1965 flyttet skolen klassene til bygningen der vi fortsatt organisere våre kurs.

Adriano Lunati ble født 27 april 1924 ved Castel San Pietro di Camino i Piemonte. Hans skomaker far bestemte seg for å gjøre ham studere ved Salesian skolen, hvor han fikk en diplom lære skoproduksjon handel. På slutten av andre verdenskrig arbeidet han i en av fottøy fabrikker i Casale som en kutter til, i 1948, møtte han Giuseppe Muggiani, grunnlegger av Ars Sutoria Redaksjonell Group og skole, og flyttet til Milan som lærer. Etter at han trente generasjoner og generasjoner av nå renowed mønster beslutningstakere og for 53 år han designet og laget en uberegnelig antall sko.

KURS EMISJON

Kurs i Milano

Klasser i Milan er fortsatt vår viktigste aktivitet.

Profil og bakgrunn av studentene har endret seg gjennom årene: Vi holder på trening mønster beslutningstakere og tekniske utviklere, men nå en signifikant del av våre studenter har et design bakgrunn og noen av dem - vanligvis andre eller tredje generasjon av enterpreneurs - har bedriftsøkonomi grader .

Grunner til å velge våre kurs er:

 • Vi har fortsatt fokus på den tekniske utviklingen av sko og vesker som er en grunnleggende bakgrunn for de som jobber i dette felt
 • Kursene er kort sikt (maksimalt 15 uker), full tidkrevende
 • Miljøet er internasjonalt og språket som snakkes er engelsk
 • Studenter trenger ikke en spesiell bakgrunn for å følge undervisningen selv om kursene er mestere nivå
 • Foreløpig har vi studenter som kommer fra Italia, USA, Tyskland, Spania, Hong Kong og Kina, India ...

Internasjonale kurs

I de siste 5 årene har vi utviklet trening klasser i forskjellige land, vanligvis med støtte fra lokale institusjoner. For tiden er vi organiserer kurs i:

 • Boston og New York i USA
 • Leon i Mexico
 • KINA
 • India
 • Thailand
 • Japan
 • Singapore
 • Colombia

Intern opplæring

I løpet av de siste fem årene har vi også organisert i huset klasser for internasjonalt anerkjente selskaper som Bata, Nine West, Brown Shoe, Timberland, Deckers, Nike, New Balance, Aldo, LVMH. I huset klasser er fullt tilpasset, og de har blitt utviklet sammen med kundene.

Steder

Milan

Address
Via Ippolito Nievo 33,
20145 Milan, Lombardia, Italia