Les den offisielle beskrivelsen

Den fascinerende historien om Berlitz språkskole begynner i 1878 i staten Rhode Island (USA) fra en innovativ og revolusjonerende ide om grunnleggeren Maximilian D. Berlitz . På bare ti år ekspanderer den til Europa , og kommer også til, den første fasen av den etterfølgende utviklingen på italiensk territorium. Blant hans mest prestisjefylte lærere husker vi den store forfatteren James Joyce , som lærte rett i Trieste-kontoret. blant sine studenter husker vi den store forfatteren.

Verdensomspennende utvidelse

I første halvdel av 50-tallet ble det åpnet en rekke kontorer over hele verden, og i løpet av 60-tallet begynte Berlitz språkskole å lære også i Asia, hvor det blir mer enn hundre skoler! Blant hans mest prestisjefylte lærere husker vi den store forfatteren James Joyce, tildelt den italienske grenen av Trieste.

Total Immersion®

Med sin unike metode vant Total Immersion® "E" -prisen i 1964, oppfattet av president Kennedy for å oppmuntre eksport av tjenester. Det er førstespråkskolen å vinne den.

Innovative metoder for å undervise språk

  • I 1970 implementerte Berlitz bruk av multimedia, for eksempel lydbånd, for å lette og gjøre språkopplæringen mer effektiv.
  • I 1996 inngår barn i Berlitz-studiene: en spesifikk metode, integrert med kreative aktiviteter som sang, tegning og spill, er utviklet for å lette barns læring.
  • I 2004, med det økende spredningen av internett og webressurser, opprettes nettbaserte kurs.
Programmer gitt i:
  • Italiensk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Berlitz Roma

Express-programmet er et intensivt individuelt kurs som lar deg lære eller forbedre et språk på bare tre uker. Du vil alltid ha garanti for Berlitz® Metoden, kvalifiserte ... [+]

Express-programmet er et intensivt individuelt kurs som lar deg lære eller forbedre et språk på bare tre uker. Du vil alltid ha garanti for Berlitz® Metoden, kvalifiserte morsmålslærere og en høy kvalitetstjeneste.

Leksjoner vil bli planlagt i henhold til tilgjengeligheten din: En intensiv tilnærming letter læringen og maksimerer resultatene.

FordeleneRask og effektiv språkopplæring med Berlitz®-metodenKvalifiserte morsmål lærere til din disposisjonTilgjengelig for alle språklige nivåer og for alle språkMaksimal programmeringsfleksibilitetFullføring av et Berlitz-nivå

En av de mest effektive metodene for å lære et språk er det av total nedsenking. Under leksjonen snakker studenten minst 50% av tiden på det nye språket.... [-]

Italia Roma
Oktober 2019
Italiensk
Deltid
3 år
Campus
Les mer på norsk
Berlitz Roma

Lær engelsk, fransk, tysk, spansk, italiensk eller noe annet språk i et hyggelig miljø med andre deltakere og den berømte Berlitz-metoden. Kursene i små Berlitz-grupper k ... [+]

Lær engelsk, fransk, tysk, spansk, italiensk eller noe annet språk i et hyggelig miljø med andre deltakere og den berømte Berlitz-metoden. Kursene i små Berlitz-grupper kombinerer fordelene ved individuelle og gruppekurs.

Semi-private kurs består av 2-4 deltakere med samme språklige nivå og samme læringsmål. Antall leksjoner er proporsjonalt med antall deltakere, og planleggingen av leksjonene er avtalt på forhånd.

Kurset er tilgjengelig for alle språklige nivåer.

FordeleneRask og effektiv læring med Berlitz Metode garantiProfesjonelle og erfarne morsmål lærereFokus på samtalen: grammatikk læres også indirekteProgressiv berikelse av ordforrådLav pris

Hemmeligheten bak suksessen til våre kurs og Berlitz®-metoden er kvaliteten og oppmerksomheten vi legger til dine læringsbehov og mål. Våre semi-private kurs tillater:... [-]

Italia Roma
Oktober 2019
Italiensk
Deltid
Campus
Les mer på norsk