Berlitz Roma

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Den fascinerende historien om Berlitz språkskole begynner i 1878 i staten Rhode Island (USA) fra en innovativ og revolusjonerende ide om grunnleggeren Maximilian D. Berlitz . På bare ti år ekspanderer den til Europa , og kommer også til, den første fasen av den etterfølgende utviklingen på italiensk territorium. Blant hans mest prestisjefylte lærere husker vi den store forfatteren James Joyce , som lærte rett i Trieste-kontoret. blant sine studenter husker vi den store forfatteren.

Verdensomspennende utvidelse

I første halvdel av 50-tallet ble det åpnet en rekke kontorer over hele verden, og i løpet av 60-tallet begynte Berlitz språkskole å lære også i Asia, hvor det blir mer enn hundre skoler! Blant hans mest prestisjefylte lærere husker vi den store forfatteren James Joyce, tildelt den italienske grenen av Trieste.

Total Immersion®

Med sin unike metode vant Total Immersion® "E" -prisen i 1964, oppfattet av president Kennedy for å oppmuntre eksport av tjenester. Det er førstespråkskolen å vinne den.

Innovative metoder for å undervise språk

  • I 1970 implementerte Berlitz bruk av multimedia, for eksempel lydbånd, for å lette og gjøre språkopplæringen mer effektiv.
  • I 1996 inngår barn i Berlitz-studiene: en spesifikk metode, integrert med kreative aktiviteter som sang, tegning og spill, er utviklet for å lette barns læring.
  • I 2004, med det økende spredningen av internett og webressurser, opprettes nettbaserte kurs.

Steder

Roma

Address
Berlitz Roma Prati,
Via Fabio Massimo, 95

00192 Roma, Lazio, Italia

Roma

Address
Berlitz Roma Tuscolana,
Via Tuscolana, 713

00174 Roma, Lazio, Italia

Roma

Address
Berlitz Roma Eur,
Viale Pasteur, 77

00144 Roma, Lazio, Italia