COQUIS

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

coquis den er University of the Italian KitchenDet tilbyr profesjonelle kurs av matlaging, konfekt, pizza, hall og Ledelsen for å danne de beste fagfolk i bransjen. En kvalitet prosess som sikrer tilgang til arbeidsmarkedet.

coquis Det er det høyeste uttrykk i kulinariske trening, anerkjent av de største selskapene i sektoren med høyest andel elever plasseres i de beste restaurantene.

Hun opprettet på initiativ fra trojanere brødrene, l 'universitet Den har oppnådd internasjonal anerkjennelse takket være den erfaring og lidenskap av grunnleggerne og av høy kvalitet lærerstaben.

SECOND mat og vin, IS coquis blant de 10 beste matlaging skoler i verden.

coquis, University of Italian KitchenHan samarbeider med 'University of Rome Tor Vergata, Og det er stedet par excellence hvor elevene lære kunsten enogastronomy.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Italiensk

Se kurs » Se BSc'er »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

I Løpet Av Kvelden Profesjonelle Kjøkken

Campus Heltidsstudier 27 uker October 2018 Italia Roma

Lær kunsten enogastronomy, slå sin lidenskap til et yrke, engasjere seg i en verden av matlaging anskaffe all inngående kompetanse, gjennom en serie av rammestyrte og kvalifiserte studier, fordelt på teori og praksis leksjoner: kjøkkenet profesjonelt kurs coquis lærer de grunnleggende ferdighetene sannsynlig å forfølge en profesjonell kokk fra grunnen ... [+]

Lær kunsten enogastronomy, slå sin lidenskap til et yrke, engasjere seg i en verden av matlaging anskaffe all inngående kompetanse, gjennom en serie av rammestyrte og kvalifiserte studier, fordelt på teori og praksis leksjoner: kjøkkenet profesjonelt kurs coquis lærer de grunnleggende ferdighetene sannsynlig å forfølge en profesjonell kokk fra grunnen av, og deretter begynne å jobbe karriere i restaurantbransjen.

mottakere

Cookery Course Professional Night er for dem som ikke har arbeidserfaring og har lyst til å lære det grunnleggende på kjøkkenet for å umiddelbart gå inn i en profesjonell sammenheng, med et nivå av kvalifisering anerkjent av bransjen.

Tilgang til kurset er lov til et maksimalt antall på 16 deltakere, for å sikre full deltakelse i driften av alle elevene, fordelt på enkeltrom arbeidsstasjoner, fullt utstyrt med den nyeste teknologien.... [-]


I Løpet Av Kvelden Profesjonell Kringle

Campus Deltid 27 uker October 2018 Italia Roma

The Professional Pastry Course tilbyr et strukturert pedagogisk program, delt inn i teori og praksis, for å lære de ferdighetene som trengs for å arbeide i verden av bakverk. Det er en høy faglig opplæring som er nødvendig for å gå inn i yrket av konditor ... [+]

Lidenskapen for bakverk kan bli et viktig yrke!

The Professional Pastry Course tilbyr et strukturert pedagogisk program, delt inn i teori og praksis, for å lære de ferdighetene som trengs for å arbeide i verden av bakverk. Det er en høy faglig opplæring som trengs for å forfølge en konditor yrke.

mottakere

The Professional Pastry Course er for de som har lyst til å lære det grunnleggende og teknikker for bakverk til å passe inn i en profesjonell sammenheng, med et nivå av kvalifisering anerkjent av bransjen.

Tilgang til kurset tillates et maksimalt antall på 16 deltakere, for å sikre full deltakelse i driften av alle elevene, delt inn i individuelle arbeidsstasjoner fullt utstyrt med den nyeste teknologien... [-]


Profesjonell Kurs For Pizza (rund, Spade Og Pan)

Campus Heltidsstudier 5 uker October 2018 Italia Roma

Kurset er utviklet for å trene Pizzaioli fagfolk med kompetanse på komplett kontroll av en pizzeria.Le tusenvis av ledige jobber i Italia i området, gjør dette yrket umiddelbart spendable i arbeidsmarkedet. Treningen gjør at du kan kjøpe all den kunnskap, praktiske ferdigheter og de små hemmeligheter må forberede en god pizza fra valg av ... [+]

Kurset er utviklet for å trene Pizzaioli fagfolk med kompetanse på komplett kontroll av en pizzeria.Le tusenvis av ledige jobber i Italia i området, gjør dette yrket umiddelbart spendable i arbeidsmarkedet. Treningen gjør at du kan kjøpe all den kunnskap, praktiske ferdigheter og de små hemmeligheter må forberede en god pizza fra valg av deigen ingrediensene, fra behandling til matlaging. Læring reglene om mattrygghet og økonomisk styring av en pizzeria fullføre teoretisk og praktisk opplæring av kurset.

mottakere

Kurset er rettet mot alle de som, til tross for ikke å ha noen spesiell opplæring, ønsker å forfølge dette yrket. Tilgang er tillatt til maksimalt 16 deltakere for å sikre full involvering av alle elevene i de praktiske faser av leksjonene.... [-]


Under Profesjonelle Kjøkken

Campus Heltidsstudier 10 uker October 2018 Italia Roma

Cookery Course Profesjonelle coquis er en sti av Higher Education nyttig å skaffe seg all den kunnskapen som trengs for å starte en karriere som kokk. Studiet, velformulerte og kvalifisert, sørger for inndeling i teoretisk og praktisk undervisning, for å sikre forsvarlig opplæring av studenter ... [+]

Cookery Course Profesjonelle coquis er en sti av Higher Education nyttig å skaffe seg all den kunnskapen som trengs for å starte en karriere som kokk. Studiet, velformulerte og kvalifisert, sørger for inndeling i teoretisk og praktisk undervisning, for å sikre forsvarlig opplæring av studenter.

På slutten av den pedagogiske virksomheten, vil hver student støtte til eksamen og en gang passert, vil bli inkludert i den eksklusive "Finn coquis Work" krets. Krets hvor de viktigste selskapene i italiensk og romersk måltid, velge sin kjøkkenpersonalet.

mottakere

Den griller Kurset er beregnet for høyt motiverte unge mennesker, som er ute etter en solid formasjon for å komme inn i arbeidslivet, og er åpent også for de som ønsker å skifte jobb for å følge sin lidenskap og slå den inn i et yrke. Tilgang til kurset er lov til maksimalt 16 deltakere for å sikre full involvering av driftsfasene til alle elevene, fordelt på de enkelte arbeidsstasjonene fullt utstyrt med den nyeste teknologien.... [-]


Under Profesjonell Kringle

Campus Heltidsstudier 8 uker October 2018 Italia Roma

Lidenskapen for bakverk kan bli et viktig yrke! The Professional Pastry Course tilbyr et strukturert pedagogisk program, delt inn i teori og praksis, for å lære de ferdighetene som trengs for å arbeide i verden av bakverk. Det er en høy faglig opplæring som er nødvendig for å gå inn i yrket av konditor ... [+]

Lidenskapen for bakverk kan bli et viktig yrke! The Professional Pastry Course tilbyr et strukturert pedagogisk program, delt inn i teori og praksis, for å lære de ferdighetene som trengs for å arbeide i verden av bakverk. Det er en høy faglig opplæring som trengs for å forfølge en konditor yrke.

mottakere

The Professional Pastry Course er for de som har lyst til å lære det grunnleggende og teknikker for bakverk til å passe inn i en profesjonell sammenheng, med et nivå av kvalifisering anerkjent av bransjen. Tilgang til kurset tillates et maksimalt antall på 16 deltakere, for å sikre full deltakelse i driften av alle elevene, delt inn i individuelle arbeidsstasjoner fullt utstyrt med den nyeste teknologien.... [-]