Les den offisielle beskrivelsen

DIEFFE AKADEMI: 30 ÅRS ERFARING PÅ SIDEN

I over 30 år har DIEFFE Academy med hell gitt utdanningsprogrammer til bedrifter og unge voksne som søker arbeid eller til de som allerede er ansatt, men ønsker å forfølge nye faglige muligheter. Vi er et ISO 9001 kvalitetssertifisert treningsinstitutt anerkjent av Veneto-regionen og det italienske departementet for arbeid og utdanning. DIEFFE sertifiseringer er gyldige i hele Europa og anerkjent over hele verden i henhold til EQF: European Qualification Framework.

Våre tall er det som setter oss blant de beste europeiske skolene: mer enn 2600 studenter, 60.000 treningstimer, 2 millioner treningstimer per student og 4500 partnerfirmaer.

DIEFFE akademiens hovedformål er å lære utenlandske studenter å lage mat og gi dem kunnskap om den autentiske italienske måten. Vi tror at den beste måten å lære kulinarisk kunst på er å studere i et faglig miljø hvor man skal øve med noen av de beste kokker i virksomheten. For oss er det ingen bedre måte enn den praktiske.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

DIEFFE Job's Academy

Studentene i profesjonell kurs i italiensk mat ... [+]

Kurset er designet for de som ønsker å bli profesjonelle av det italienske kjøkkenet i verden.

Å bli profesjonell av det italienske kjøkkenet betyr å lære å ansette de viktigste matlagingsteknikkene og hvordan man gjenkjenner kvaliteten på de autentiske italienske råvarene og produktene. Men det betyr også å internalisere "den italienske måten" som en livsstil, en kultur som skal uttrykkes gjennom oppvaskene.

Studentene i profesjonell kurs i italiensk mat

De vil lære alt om de mest kjente italienske kulinariske tradisjonene, samtidig som de forbedrer sin kunnskap om matstudier, teknologier og behandlingsmetoder.

Kurset finner sted på DIEFFE Academy i VERONA (Italia).... [-]

Italia Verona
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 uker
Campus
Les mer på norsk