Les den offisielle beskrivelsen

EUTHECA - EU Academy of Theatre and Cinema og Academy of høyere utdanning i kunst av Theatre of Cinema med hovedkvarter i Roma. EUTHECA er et referansepunkt i Italia, for opplæring og utarbeidelse av aktører som ønsker å ta fatt på en internasjonal karriere takket være et studium som også forutser undervisning av resitasjon på engelsk for teater, kino og for de ulike bransjer som gjør opp en verden av underholdning. EUTHECA er også hjemmet til en person bosatt teaterkompani og innenfor samme organisasjon, har et teater der både nasjonale og internasjonale produksjoner finne sin plass.

EUTHECA velger studenter fra hele verden til å ta del i sin fungerende kurs, takket være et høyt nivå didaktiske program, i tråd med de store europeiske teater og kino skoler.

Den Eutheca Diploma er oppnådd ved slutten av en tre-års Drama kurs. Studenter som har fullført treårig program lønnsomt kan også oppnå BA (Hons) i Acting, en britisk kvalifisering som tilsvarer tre års italienske grad. En fjerde spesialisering år vil begynne for studieåret 2012-2013 innenfor Academy of Rome, som vil tillate aktører til å gjennomføre spesifikk trening i fag som den russiske skolen, kino og film retning.

Den treårige DRAMA KURS Formell drama trening er ikke nødvendig for innmelding i treårs Drama kurs på EUTHECA Academy, det er heller ikke nødvendig å være engasjert i et fagfelt. Det er imidlertid nødvendig å passere en egnethetsprøve for opptak. For å bli tatt opp til test, studenter som ønsker å ta del i skolens kurs for aktører i Roma må søke innleveringer merknader som er jevnlig publisert på denne nettsiden. Studieåret begynner i oktober og avsluttes i midten av juli. Programmet ser for obligatorisk frammøte fra mandag til fredag ​​for et gjennomsnitt på 6-8 timer i døgnet. I unntakstilfeller kan noen kurs også foregå på lørdager og / eller søndager for totalt 800 timer i året (målet er at studentene skal oppnå en kunstnerisk bevissthet og teknisk kompetanse for å kunne ta fatt på en yrkeskarriere i verden Teater eller Cinema. Akademiets pedagogisk tilbud er basert på de viktigste konsertvirksomhet metoder som har satt teater 20. århundre bortsett fra samtidsteater. I det andre og tredje året av kurset vil studentene få mulighet til å gjennomføre en rekke opplevelser på scenen og å komme i direkte kontakt med stor faglig virkeligheten. Foruten grunnleggende kurs, kan elevene ta del i workshops og praksisplasser med viktige, internasjonalt anerkjente Masters, og som for det andre året vil gjennomgå en trainee i produksjoner sammen med kino og teater fagfolk. På slutten av treårs Studentene:

Vil være i stand til å sette de ulike resitasjon teknikkene i praksis, forstå de grunnleggende prinsippene for improvisasjon og forskning. På slutten av det tredje året, skal studentene ha tilegnet seg de nødvendige kunstneriske bevissthet og kompetanse til å ta fatt på en profesjonell teaterskuespillerkarriere. De vil være i stand til å jobbe med teater produksjonsprosesser, analysere de ulike unnfangelse, trial og utviklingsfaser. De skal ha tilegnet seg evnen til å arbeide i en gruppe under guide av en regissør, og vil ha modnet deres bevissthet om yrkesetikk og rollen av skuespiller både på og utenfor scenen. De vil være i stand til å arbeide i internasjonale produksjoner og sammenhenger, takket være sin opplæring i italiensk og engelsk og pedagogisk tilbud rettet mot det internasjonale produksjonsmarkedet. De vil også være forberedt på mulighetene for å bli gravid selvstendige teaterproduksjoner, administrerende de kunstneriske og organisatoriske aspekter av seg selv og tilby gyldig støtte til selve produksjonen.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

EUTHECA - The European Union Academy of Theatre and Cinema

Utdanningen viser til de viktigste metodene for teater av '900 og moderne. ... [+]

PRESENTASJON

Utdanningen viser til de viktigste metodene for teater av '900 og moderne. I tillegg til basisfagene er planlagt:

praksisplasser og fritids workshops med internasjonalt anerkjente Masters.

Hvis du søker på dette kurset, kan du også være interessert i vår Introduksjon til Drama Skole og Audition Technique korte kurs.

1. HALVÅR

MÅL:

kjenner de grunnleggende prinsippene for fremgangsmåten ifølge det russiske skole og dets metodeutvikling i Europa. lære teater metoder for å kunne traslate den litterære teksten i scenisk tekst. lære teknikker for leting og oppdage din egen emosjonelle og ekspressive teatralsk potensialet i handling, spesielt i ikke-verbal nivå. vet de viktigste tallene fra Commedia dell'Arte. utvikle fortellingen lerret av teknikken av improvisasjon. lære det grunnleggende av historisk fekting, av scenekamp (med og uten våpen), og i tjeneste for akrobatikk av komisk kontrast. lære de grunnleggende prinsippene for yrkesetikk i gruppe og individuelt. lære det grunnleggende vokal og artikula. utvikle intonasjon, rytmisk sans og lytting. ... [-]
Italia Roma
Oktober 2019
Engelsk,Italiensk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
EUTHECA - The European Union Academy of Theatre and Cinema

Målet er å gi studenten en mer komplett forståelse av dramatikerens arbeid, vurderes ikke bare i scenariet av en europeisk teatersammenheng, men hvordan den brukes i mode ... [+]

BESKRIVELSE av "commedia dell'arte, ARTE DELLA Commedia"

Commedia dell'Arte betyr teater og ikke bare dette, dramaturgi sosialt liv, og kunst betyr yrke, skuespiller disiplin. Det er en slags levende teater som holder utvikling, som handler i menneskelige felt av sin tid. I teateret ordet er koblet til handlingen og skuespilleren er den som fungerer.

I dag holder den Commedia dell'Arte operere som en selvstendig kategori, men spesielt er det viktig i utdanning og forståelse av teatralsk handling i forfatterens tekst for de som bryr seg om teater.

Seks måneder i utlandet på EUTHECA er for alle som ønsker å utdype i teori og praksis, utforskningen av en nær sammenheng mellom Commedia dell 'Arte og europeisk dramaturgi. ... [-]

Italia Roma
Oktober 2019
Italiensk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk