European Cultural Academy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Målet for den europeiske kultur Academy er å øke kunnskap og fremme din karriere i kunst, arkitektur og andre kreative næringer.

I mer enn et tiår har vi hjulpet kreative samfunn til å øke synligheten, bygge tilkoblinger og varig innvirkning på karriere. I våre kurs deler vi vår innsikt som arrangører av internasjonale utstillinger og Biennale Pavilions, Performance Art Week, Designpris og Arkitektur Awards som symposier, konferanser og boliger.

Vårt fakultet inkluderer kunstnere, designere, kuratorer, gallerister, arkitekter og lærde som vil hjelpe deg med å bygge nødvendige ferdigheter og gjøre det mulig å navigere gjennom en ugjennomsiktig og meget konkurransedyktig industri.

Kunstner Herman Nitsch og kuratorer Karlyn de Jongh og Sarah Gold Besøkende utstillinger: Her med kunstneren Herman Nitsch og kuratorene Karlyn de Jongh og Sarah Gold

Vår tilnærming

European Cultural Academy legger vekt på praktiske løsninger. Du vil komme bak kulissene i Biennale og lære å samarbeide med myndigheter, kunstnere, stiftelser og sponsorer. På slutten av kurset vil du skape et reelt prosjekt (f.eks. Utstillingsprosjekt, kunstverk, publisering, arrangement etc.) som kan legges til din portefølje / CV, og du vil få mulighet til å presentere det til publikum.

Fremtredende professorer i relaterte fag sikrer en solid faglig komponent og vil gjøre det mulig for deg å få et bredere perspektiv.

Hvem kan søke

Våre deltakere kommer fra alle bakgrunner og kurset er åpent for alle med interesse for kunst og arkitektur. Hvis du er universitetsrepresentant og ønsker å ordne et program for elevene dine, kan vi tilpasse det til dine behov.

Individuelle søkere er velkomne til å søke om visse datoer, ikke nøl med å kontakte oss for ytterligere detaljer.

Varighet er fra 1 til 3 uker. Akademiet løper hele året, selv om den mest optimale perioden vil være under Biennalen (mai-november).

Beliggenhet

Venezia, Italia. Vi har fire historiske palazzos i sentrum av Venezia hvor vi er vert for utstillinger og er i stand til å gi studentene en unik bak-scenen opplevelse.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Summer courses »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Sommerkurs

Sommerprogram I Veneziabiennalen, Kunst, Design Og Andre Kreative Næringer

Campus Heltidsstudier 1 - 3 uker July 2018 Italia Venezia

Forbedre kunnskap og fremme din karriere i kunst, design og andre kreative næringer. Kom for Biennale Heltid kurs i juli og august. [+]

Forbedre kunnskap og fremme din karriere i kunst, design og andre kreative næringer. Kom for Biennale Heltid kurs i juli og august. ARRANGØR

European Cultural Center

ECC grunnlagt i 2002, og har 15 års erfaring i kunst, arkitektur og design: 4 utstillings palasser i Venezia, Italia 250,000+ årlige besøkende 200 kreative deltakere fra 38 land hvert år 11 nasjonale paviljonger og offisielle Veneziabiennalen utstillinger 65,000+ Venner av stiftelsen 24 universiteter som deltakere og partnere

Få praktiske ferdigheter i hjertet av kunstverdenen

Forbedre kunnskap og fremme din karriere i kunst, design og andre kreative næringer. Morgen klasser finner sted i historiske palasser ligger i sentrum av Venezia. Emner inkluderer europeisk kunsthistorie; Kunst, arkitektur og Venezia; Art and Business, European Fashion, Art kritikk, Utstilling skapelse. Du tilbringer ettermiddagen besøker gallerier, artist studioer og Veneziabiennalen kjent som The Art verdens OL. ... [-]


Kontakt
Besøksadresse
Str. Nova, 3659
Venice, 30121 IT