European Cultural Academy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Målet med det European Cultural Academy er å øke kunnskapen og fremme karriere i kunst, arkitektur og kreative næringer.

I mer enn et tiår har vi hjulpet kreative samfunn til å øke synligheten, bygge tilkoblinger og har en varig innvirkning på karriere. I våre kurs deler vi vår innsikt som arrangører av internasjonale utstillinger og Biennale Pavilions, Performance Art Week, Designpris og Arkitektur Awards som symposier, konferanser og boliger.

Vårt fakultet omfatter kunstnere, designere, kuratorer, gallerister, arkitekter og lærde som vil hjelpe deg med å bygge nødvendige ferdigheter og gjøre det mulig å navigere gjennom en ugjennomsiktig og meget konkurransedyktig industri.97759_ScreenShot2018-11-19at16.27.41.png

Vår tilnærming

European Cultural Academy legger vekt på praktiske løsninger. Du kommer bak scenene i Biennalen og lærer å samarbeide med regjeringer, kunstnere, stiftelser og sponsorer. På slutten av kurset vil du opprette et reelt prosjekt (f.eks. Utstillingsprosjekt, kunstverk, publisering, arrangement etc.) som kan legges til din portefølje / CV, og du vil få mulighet til å presentere det til publikum.

Fremtredende professorer i relaterte fag sikrer en solid faglig komponent og vil gjøre det mulig for deg å få et bredere perspektiv.

Hvem kan søke

Våre deltakere kommer fra alle bakgrunner og kurset er åpent for alle med interesse for kunst og arkitektur. Hvis du er universitetsrepresentant og ønsker å ordne et program for elevene dine, kan vi tilpasse det til dine behov.

Individuelle søkere er velkommen til å søke om bestemte datoer, vennligst ikke nøl med å kontakte oss for ytterligere detaljer.

Varigheten er fra 1 til 2 uker. Akademiet løper hele året, selv om den mest optimale perioden vil være under Biennalen (mai-november).

plassering

Venezia, Italia. Vi har fire historiske palazzos i sentrum av Venezia hvor vi er vert for utstillinger og er i stand til å gi studentene en unik bak-scenen opplevelse.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Summer courses » Se kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:


Kunst, arkitektur og urban design kurs i Venezia Biennale

Campus Heltidsstudier 1 - 2 uker Åpen påmelding Italia Venice

Du elsker kunst, arkitektur og urbane design. Du vil koble til personer som flytter kreative ideer fremover akkurat nå. Kom for en, to eller tre uker for å nyte Venezia som en insider og ha en spennende praktisk opplevelse i utlandet. [+]

NESTE KURSUS: VENICE BIENNALE REVEALED - FØR SCENE ERFARING

Datoer: 7-12 mai eller 18-23 november, 2019

klasser:

Kurset forbinder deg med eksperter på kunstmarkedet og lar deg oppleve realiteten bak Venezia-biennalen og dens parallelle hendelser.

Du vil oppdage utstillingen i samtaler med kunstnere, kuratorer, gallerister og selvfølgelig Biennale-laget. Det er en strukturert og inspirerende opplevelse.

Mai-programmet finner sted i løpet av åpningsuken. November-programmet er planlagt i løpet av den siste uken, noe som gjør det til en spesiell opplevelse på Biennalen. Ved siden av sesjonene besøker vi Biennalen på Giardini og Arsenale, Personlige Strukturutstilling og Peggy Guggenheim-samlingen.... [-]


KONTEMPORÆR ARKITEKTUR - HVORDAN DU GJØR DIN IDEER STAND UT.

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2019 Italia Venice

Den moderne arkitekturkursus er et prosjektbasert kurs som lærer kraftige historiefortellingsteknikker for moderne arkitekturpraksis. I løpet av kurset vil du jobbe med en gruppe og ett enkelt prosjekt. [+]

KONTEMPORÆR ARKITEKTUR - HVORDAN DU GJØR DIN IDEER STAND UT.

DATOER: JULI 8 - 20, 2019

Om kurset

I løpet av kurset vurderer vi de kraftigste kommunikasjonsstrategiene for arkitekter og lærer å integrere dem i din daglige praksis.

I løpet av den første uken i Venezia besøker du og studerer de beste arkitekturprosjektene i byen, vurderer strategier og fortellinger rundt dem.

I den andre uken deler våre eksperter innsiktene i hvordan man bruker kommunikasjonsverktøyene på riktig måte. Du vil øve å presentere designvalgene dine offentlig og bruke skisser, diagrammer, modeller, video og gjengivelser for å få ideene dine lagt merke til.

Hvem kan søke?... [-]


KONTEMPORA ART - STRATEGIER FOR Å UTVIKLERE

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2019 Italia Venice

Den moderne kunstkursen er utviklet for å hjelpe deg med å utføre dine kreative prosjekter. Det utruster deg med bransjens kunnskap som vil fremme din karriere i den kreative sektoren. [+]

KONTEMPORA ART - STRATEGIER FOR Å UTVIKLERE

DATOER: 15. juli -27, 2019

Om kurset

Programmet fokuserer på samtidskunstmarkedet og måtene å bli involvert i det. Målet med kurset er å forvandle deg fra forbruker til produsent på kulturområdet.

Q

I samarbeid med Danielle Krysa aka TheJealousCurator.

Hvem kan søke?

Kurset er designet for kreative nysgjerrige sinn. Studenter, kuratorer, museumsarbeidere, kunstnere og kunstelskere er velkomne. I gjennomsnitt er det rundt 11 nasjonaliteter per gruppe.

NB ECA er et ikke-kreditt, ikke-grad faglig program. Universitetsstudenter vil kun få studiepoeng hvis deres universitet har et partnerskap med ECA.... [-]


Kontakt
Besøksadresse
S. Marco, 4013, 30124 Venice, Italy
Venice, Veneto, 30124 IT
Sosiale medier