Les den offisielle beskrivelsen

Målet med det European Cultural Academy er å øke kunnskapen og fremme karriere i kunst, arkitektur og kreative næringer.

I mer enn et tiår har vi hjulpet kreative samfunn til å øke synligheten, bygge tilkoblinger og har en varig innvirkning på karriere. I våre kurs deler vi vår innsikt som arrangører av internasjonale utstillinger og Biennale Pavilions, Performance Art Week, Designpris og Arkitektur Awards som symposier, konferanser og boliger.

Vårt fakultet omfatter kunstnere, designere, kuratorer, gallerister, arkitekter og lærde som vil hjelpe deg med å bygge nødvendige ferdigheter og gjøre det mulig å navigere gjennom en ugjennomsiktig og meget konkurransedyktig industri.97759_ScreenShot2018-11-19at16.27.41.png

Vår tilnærming

European Cultural Academy legger vekt på praktiske løsninger. Du kommer bak scenene i Biennalen og lærer å samarbeide med regjeringer, kunstnere, stiftelser og sponsorer. På slutten av kurset vil du opprette et reelt prosjekt (f.eks. Utstillingsprosjekt, kunstverk, publisering, arrangement etc.) som kan legges til din portefølje / CV, og du vil få mulighet til å presentere det til publikum.

Fremtredende professorer i relaterte fag sikrer en solid faglig komponent og vil gjøre det mulig for deg å få et bredere perspektiv.

Hvem kan søke

Våre deltakere kommer fra alle bakgrunner og kurset er åpent for alle med interesse for kunst og arkitektur. Hvis du er universitetsrepresentant og ønsker å ordne et program for elevene dine, kan vi tilpasse det til dine behov.

Individuelle søkere er velkommen til å søke om bestemte datoer, vennligst ikke nøl med å kontakte oss for ytterligere detaljer.

Varigheten er fra 1 til 2 uker. Akademiet løper hele året, selv om den mest optimale perioden vil være under Biennalen (mai-november).

plassering

Venezia, Italia. Vi har fire historiske palazzos i sentrum av Venezia hvor vi er vert for utstillinger og er i stand til å gi studentene en unik bak-scenen opplevelse.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:


European Cultural Academy

Du elsker kunst, arkitektur og urbane design. Du vil koble til personer som flytter kreative ideer fremover akkurat nå. Kom for en, to eller tre uker for å nyte Venezia s ... [+]

NESTE KURSUS: VENICE BIENNALE REVEALED - FØR SCENE ERFARING

Datoer: 7-12 mai, august 5-10 eller november 18-23, 2019

klasser:

Kurset forbinder deg med eksperter på kunstmarkedet og lar deg oppleve realiteten bak Venezia-biennalen og dens parallelle hendelser.

Du vil oppdage utstillingen i samtaler med kunstnere, kuratorer, gallerister og selvfølgelig Biennale-laget. Det er en strukturert og inspirerende opplevelse.

Mai-programmet finner sted i løpet av åpningsuken. November-programmet er planlagt i løpet av den siste uken, noe som gjør det til en spesiell opplevelse på Biennalen. Ved siden av sesjonene besøker vi Biennalen på Giardini og Arsenale, Personlige Strukturutstilling og Peggy Guggenheim-samlingen.... [-]

Italia Venezia
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 uker
Campus
Les mer på norsk
European Cultural Academy

Workshopen vekker relevansen av en stedsspesifikk tilnærming, hvor Venezia genius loci driver konstruksjonen av oppfinnsomme scenarier og arkitektoniske inngrep. ... [+]

KONTEMPORAR ARKITEKTUR - RELEVANCE AV SITE-SPESIFIKKE TILBAKE

DATOER: JULI 8 - 20, 2019

Om kurset

Kurset fokuserer på relevansen av Venezia i forhold til naturen i byggingen av et prosjekt for en lagunestad.

Både territoriale og arkitektoniske fysiske materialet og metabolske systemer i Venezia konfronteres samtidig, for å fremme nye designtolkninger og muligheter for programmering og aktivering av nettsteder i byen.

Hvem kan søke?

ArkitekturstudenterdesignereSosialforskereArtisterIngen tidligere erfaring nødvendig

NB ECA er et ikke-kreditt, ikke-grad faglig program. Universitetsstudenter vil kun få studiepoeng hvis deres universitet har et partnerskap med ECA.... [-]

Italia Venezia
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
European Cultural Academy

Den moderne kunstkursen er utviklet for å hjelpe deg med å utføre dine kreative prosjekter. Det utruster deg med bransjens kunnskap som vil fremme din karriere i den krea ... [+]

KONTEMPORA ART - STRATEGIER FOR Å UTVIKLERE

DATOER: 15. juli -27, 2019

Om kurset

Programmet fokuserer på samtidskunstmarkedet og måtene å bli involvert i det. Målet med kurset er å forvandle deg fra forbruker til produsent på kulturområdet.

Q

I samarbeid med Danielle Krysa aka TheJealousCurator.

Hvem kan søke?

Kurset er designet for kreative nysgjerrige sinn. Studenter, kuratorer, museumsarbeidere, kunstnere og kunstelskere er velkomne. I gjennomsnitt er det rundt 11 nasjonaliteter per gruppe.

NB ECA er et ikke-kreditt, ikke-grad faglig program. Universitetsstudenter vil kun få studiepoeng hvis deres universitet har et partnerskap med ECA.... [-]

Italia Venezia
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
European Cultural Academy

I vår ett-ukers kurs, utforsker vi kritisk og lekfullt offentlig rom ikke bare som en "generøsitet" som arkitektur kan tilby samfunnet, men også som en politisk, sosial o ... [+]

Om kurset:

I vår ett-ukers kurs, utforsker vi kritisk og lekfullt offentlig rom ikke bare som en "generøsitet" som arkitektur kan tilby samfunnet, men også som en politisk, sosial og dyp urban tilstand. Offentlig plass er ikke bare funnet eller til og med utformet, den er levd og laget; I et nøtteskall er det offentlige rom emansipulerende. For slike refleksjoner bruker vi både de biennale utstillinger og byen Venezia som våre feltsteder.

I et mangfoldig sett av forelesninger, praktiske workshops, diskusjoner og turer med lokale og internasjonale eksperter, vil vi undersøke forholdene - potensialer og begrensninger - som gjør det mulig for publikum til forskjellige grupper av mennesker i Venezia, men også i byer i generell.... [-]

Italia Venezia
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 uke
Campus
Les mer på norsk