European Cultural Academy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Målet med det European Cultural Academy er å øke kunnskapen og fremme karriere i kunst, arkitektur og kreative næringer.

I mer enn et tiår har vi hjulpet kreative samfunn til å øke synligheten, bygge tilkoblinger og har en varig innvirkning på karriere. I våre kurs deler vi vår innsikt som arrangører av internasjonale utstillinger og Biennale Pavilions, Performance Art Week, Designpris og Arkitektur Awards som symposier, konferanser og boliger.

Vårt fakultet omfatter kunstnere, designere, kuratorer, gallerister, arkitekter og lærde som vil hjelpe deg med å bygge nødvendige ferdigheter og gjøre det mulig å navigere gjennom en ugjennomsiktig og meget konkurransedyktig industri.97759_ScreenShot2018-11-19at16.27.41.png

Vår tilnærming

European Cultural Academy legger vekt på praktiske løsninger. Du kommer bak scenene i Biennalen og lærer å samarbeide med regjeringer, kunstnere, stiftelser og sponsorer. På slutten av kurset vil du opprette et reelt prosjekt (f.eks. Utstillingsprosjekt, kunstverk, publisering, arrangement etc.) som kan legges til din portefølje / CV, og du vil få mulighet til å presentere det til publikum.

Fremtredende professorer i relaterte fag sikrer en solid faglig komponent og vil gjøre det mulig for deg å få et bredere perspektiv.

Hvem kan søke

Våre deltakere kommer fra alle bakgrunner og kurset er åpent for alle med interesse for kunst og arkitektur. Hvis du er universitetsrepresentant og ønsker å ordne et program for elevene dine, kan vi tilpasse det til dine behov.

Individuelle søkere er velkommen til å søke om bestemte datoer, vennligst ikke nøl med å kontakte oss for ytterligere detaljer.

Varigheten er fra 1 til 2 uker. Akademiet løper hele året, selv om den mest optimale perioden vil være under Biennalen (mai-november).

plassering

Venezia, Italia. Vi har fire historiske palazzos i sentrum av Venezia hvor vi er vert for utstillinger og er i stand til å gi studentene en unik bak-scenen opplevelse.

Steder

Venezia

Address
S. Marco, 4013, 30124 Venice, Italy
30124 Venezia, Veneto, Italia