Les den offisielle beskrivelsen

Et internasjonalt universitet basert på en god tradisjon for menneskelige verdier, engasjert i ledende fremtidige generasjoner og fagfolk. Et godt valg for både etisk og kulturell utdanning.112023_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Hvem vi er

En italiensk universitet

Det European University of Rome (EUR) er et privat , lovlig anerkjent universitet som frigir faglige kvalifikasjoner med juridisk verdi. EUR tilbyr bachelorgrad i økonomi og bedriftsledelse (L-18), psykologiske vitenskap og teknikker (L-24) og turisme og jordforvaltning (L-15); Mastergrad i økonomi og innovasjonsledelse (LM-56) og psykologi (LM-51); Bachelor-Master én syklus grad i lov (LMG-01) og Sciences i barneskolen (LM-85 bis). Videre tilbyr det Ph.D. og avanserte opplærings- og spesialiseringskurs.

Kristen

Det European University of Rome , grunnlagt i 2004 av Kristi legionære religiøse menighet, er en del av den katolske kirkes store tradisjon og et internasjonalt nettverk av universiteter.

Der studenten er midt i et innovativt pedagogisk prosjekt

Årene som er dedikert til høyere utdanning, representerer et spennende og avgjørende livsstil: Det European University of Rome leder unge mennesker slik at deres valg av universitet blir nøye vurdert i henhold til deres holdninger og ambisjoner; På denne måten blir talentene til hver elev personlig verdsatt, slik at de får tilgang til et bredt spekter av kunnskap og samtidig reduserer risikoen for problematiske veier.

Prosjektet av European University of Rome ligger på en moderne organisert campus og basert på studentens sentralitet . Kursene som tilbys av European University of Rome er preget av en deltakende metode som gjør det mulig for studenten å etablere et direkte forhold til professorer , i henhold til ånden i et autentisk akademisk samfunn. Disse kursene er preget av det høye læringsinnholdet og den effektive læringsorganisasjonen .

Studietilbudet på de ulike fagene inkluderer aktiviteter av samfunnsansvar og personlig kompetanseutvikling for å fremme personlig vekst, autonomi og positiv konfrontering og engasjement for andre.

De mange mulighetene for å fullføre den akademiske opplæringen med studieperioder i utlandet tillater elevene å perfeksjonere sine språkkunnskaper , å utvide sin kulturelle horisont og å leve viktige erfaringer for menneskelig og profesjonell vekst.

Det European University of Rome følger også nyutdannede i å få tilgang til arbeidsverden , tilbyr praktik og praktik, sammen med forberedelseskurs for intervjuer, kvalifiserende eksamener for utøvelse av yrker og for statlige undersøkelser.

Til tjeneste for en ny global samfunnsutvikling

Det European University of Rome forbereder seriøse og dyktige fagfolk, trener mennesker med et solidt verdisystem , klar over deres rolle i samfunnet, som skal være ansvarlig for å bygge felles gode og fremme verdighet av personen.

Università Europea di Roma : Vi trener mennesker, vi forbereder fagpersoner.

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Italiensk

Denne skolen tilbyr også:

Sommerkurs

European University of Rome

UER Summer School tar sikte på å gi en bred og grundig forståelse av de juridiske implikasjonene av de mest relevante problemene i internasjonal handel både på et vesentl ... [+]

UER Summer School tar sikte på å gi en bred og grundig forståelse av de juridiske implikasjonene av de mest relevante problemene i internasjonal handel både på et vesentlig og prosessorisk perspektiv. Programmet kombinerer forelesninger på høyt nivå og profesjonaliserer opplæring tilbys av professorer, advokater, ledere og eksperter som opererer i de internasjonale markedene.

Alle forelesninger er gitt på engelsk og emnet behandles som transnasjonale kontrakter, samarbeidsavtaler, prosjektfinansiering, egenkapital og tillit, internasjonal kommersiell voldgift og løsning av interstate tvister i WTO.

Målgruppen

Grunn- og kandidatstudenter sammen med unge forskere fra lovfeltet. Antall deltagere er begrenset til 40.... [-]

Italia Rome
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk

UER-Life

Unversità Europea di Roma: UER