Eurotech Flight School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Målet med Eurotech Flight School er å oppnå privat helikopter lisens (PPL (H) i samsvar med JAR-FCL. Lisensen gjør det mulig for studenten å fungere som privat pilot på enkeltmotoriske helikoptre, i ikke-kommersielle fly.

Fly trening

Som forventet fra JAR-FCL 2.125, for å oppnå PPL (H), kreves det minst 45 timers fly, hvorav 29 er dobbeltkontroll og den andre som solist. Timene vil bli booket 1 eller 2 dager i forveien, med mulighet for å fly i løpet av ferien, tillater det. Det kommersielle kurset CPL (H), som følger PPL (H), inneholder 35 timers flytid med en instruktør og dedikert klasser. Helikoptre som brukes til trening: Robinson R22 Beta / Beta II-flyvninger 7 dager ut av 7 inkludert helligdager.

Teori kurs

Kurset består av ca. 100 timer teori, fordelt på følgende områder: luftrett fly generell kunnskap, ytelse og planlegging, menneskelig ytelse og dens begrensninger; meteorologi, navigasjon, operasjonelle prosedyrer, flyprinsipper. Organisasjonen skal gi hver student alle bøkene som trengs for kurset.

Frekvens og varighet

Å ordnes etter behovene til elevene. Vanligvis 2/3 timer en kveld i uken. Spesifikke leksjoner ved slutten av programmet for utarbeidelse av eksamensquiz. Det er også testflyvninger på 20 minutter.

Et moderne og effektivt selskap

Eurotech ble grunnlagt i 1995 av Roberto Grazioli, helikopterpilot og ingeniør kjent og verdsatt over hele Italia og i utlandet. Eurotech startet som et helikoptertjenesteselskap sertifisert JAR 145 (i dag er DEL 145). På grunn av den raske forretningsutvidelsen, flyttet Eurotech i 1998 til Caiolo i Lombardia (provinsen Sondrio) i en ny bygning bygget spesielt for å møte behovene til et moderne selskap med helikoptervedlikehold. Basen har nå totalt 2.000 kvm kontorer og hangarer, et helikopterlandingssted på over 5000 kvadratmeter med en fabrikk for levering av flybensin og fotogen, og sysselsetter mer enn 30 fagfolk og teknikere.

Steder

Caiolo

Address
Via Valeriana, 8, Caiolo, Sondrio
23010 Caiolo, Lombardia, Italia