Fondazione Campus

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Folk Campus språkskole for de som ønsker å lære fremmedspråk, og satt opp i en stadig mer globalisert verden, ble fremmedspråk en meget konkurransedyktig verktøy. Skole, tidligere kjent som Luca Campus Foundation, stiftelsen campus mer enn et tiår har vært engasjert i forskning og utdanning, videregående opplæring næringsliv, turisme og innen forvaltning av universitetet.

Campus skole lærer morsmål språklærere er av høy faglig kunnskap og omfattende internasjonal erfaring på området.

Kafé

Både en vennlig og varm, men også til å nyte den vakre naturen i plass på Lucca åsene, hvor elever og lærere kan nyte en fin ekstra hviletid. Mandag til fredag ​​fra 14.30 am 20:30 - punkt

bibliotek

Biblioteket har 48 lesebord og med Wi-Fi, har museet mer enn 2500 registrerte kulturminner, disse bøkene inkluderer aspekter av feltet av historie, litteratur, kunst, økonomi, rik og voksende samling av innhold for noen av reiselivsnæringen urfolk kunnskap og publikasjoner.

Reading Room: Mandag til fredag ​​fra 21:00 til 19.00 poeng

multimedia klasserom

Campus språkskole har klasserom utstyrt med moderne undervisningsutstyr, hvor to datarom og et språk lab klasserom innenfor Toscanas mest innovative. Mandag til fredag ​​fra 21:00 til 19.00 poeng

trafikk

Skolen tilbyr kostnadsfri transport til og fra skolen og Lucca sentrum. Skolen har også rikelig med parkering, og veldig lett å bruke for personer med nedsatt funksjonsevne.

Hold

leilighet

Skoler må deles som en enkel eller dobbel leilighetene gi studentene hus, leilighet bad og kjøkken verktøy, leilighet nær sentrum av Lucca eller på skolen.

Pris sitater og se massevis

Lucca San Frediano hoteller

Hotellet ligger i sentrum av den gamle byen Lucca, i tillegg til hotellet tilbyr private rom med eget bad (inkludert enkeltrom, dobbeltrom, tremannsrom og firemannsrom), men gir også et offentlig toalett kan leve med 6-8 individuelle stort rom, som gruppereiser innkvartering for familier er også et veldig godt alternativ. Pris klokken til tilgjengelighet.

Hotell og "bed and breakfast" Family Hostel

Skoler kan også trenger for å leve i to-stjerne til fire-stjerners hotell eller "bed and breakfast" Family student herberger for disse valgene. De stjerners hotell og "bed and breakfast" Family hotel, noen i sentrum av den gamle byen Lucca, og noen landsbyer i nærheten av skolen, med samarbeidet med alle våre hoteller og pensjonater har en høy standard på fasiliteter og pålitelig kvalitet .

Prisene starter fra € 50,00 per person per natt, inkludert frokost.

Skole bare gi bistand for studenter og utleiere, betyr forholdet mellom partene ikke påta seg noe ansvar.

* Italienske kurs for utlendinger har registrerte studenter gratis

Byen Lucca

Luka fordi de har vegger 15,16 tallsbygningen er kjent for sin hele omkretsen 4,5 km omringet den gamle byen Lucca, hun er en av de fire veggene i den gamle hovedstaden i Italia, for de tre andre (Ferrara , Grosseto og Berga magi). tilstedeværelsen av den gamle bymuren gjør også det historiske sentrum nesten intakt for å beholde det opprinnelige utseendet, er det mange bygninger av arkitektonisk interesse, for eksempel mer enn 100 (og ikke-religiøse ) enorme palasset religiøse middelalderkirker, tårn, klokketårn, monumenter og har en utmerket linjestil i renessansen.

Byen har også vakre byrom, når antall av de mest berømte amfiteateret torg, er hans funksjoner definitivt verdens eneste, på plaza av arkitekten Lorenzo Bellini Noto romersk amfiteater etablert.

Hovedgaten er en del av den gamle byen smal middelalderske gate Fillungo, som bringer sammen de største gate av byens butikker.

På grunn av sin rike historiske monumenter, senest, UNESCO foreslått å Lucca "World Heritage" liste med anbefalinger.

Steder

Lucca

Address
Fondazione Campus | Via del Seminario Prima, 790 - Monte San Quirico
55100 Lucca, Toscana, Italia