Les den offisielle beskrivelsen

1

Italiensk Språkskole i Firenze

  • Første italiensk språkskole i Firenze akkreditert av det italienske utdanningsdepartementet for å lære italiensk språk og kultur til utenlandske studenter.
  • Toppkvalitets profesjonell språkundervisning siden alt = "1948.
  • Medlem av den globale Eurocentres Swiss Foundation som lærer 8 språk på 38 steder over hele verden, med mer enn alt = "15 000 studenter i året.
  • Innovative Success System forpliktet til å tilby høyst kvalitetsspråklig opplæring over hele verden.
  • Sertifisert av EAQUALS, European Association for Quality Language Services, for å garantere høy utdanningskrav gjennom årene.
  • Vakkert plassert i renessanspalasset "Palazzo Guadagni" (alt = "1502), designet av den berømte florentinske arkitekten Cronaca.
  • Sentral beliggenhet: Skolen har utsikt over det meget sentrale torget Piazza S. Spirito , midt i hjertet av gamlebyen, 300 meter fra Pitti-palasset, 500 meter fra Ponte Vecchio og om alt = "15 minutters gange fra katedralen .
  • Lett tilgjengelig fra hvor som helst i byen og omgitt av typiske trattoriaer, kafeer og tradisjonelle håndverkere.

Vår italienske språkskole består av elleve klasserom, et fullt utstyrt multimedie læringssenter med et bredt spekter av italienske læringsressurser fra tradisjonelle grammatiske øvelser til elektroniske programmer, et stort konferanserom, en studentsalong og en stor solrik terrasse.

Hvorfor velge InFlorence Academy?

5Ha muligheten til å studere i en bygning som dateres fra det 16. århundre ...

Opplev levende i byen kjent over hele verden som "Cradle of the Renaissance". InFlorence Academy finner du i den eldste delen av Firenze, i det vakre torget i Piazza S. Spirito, omgitt av typiske trattoriaer, kafeer og tradisjonelle håndverkere, i sentrum, men vekk fra de travle turistområdene.

Ha muligheten til å studere i en bygning fra 1600-tallet, rik på historie og florentinsk sjarm. Vår skole ligger i Palazzo Guadagni og har 11 klasserom, et multimedia læringssenter, et konferanserom, et avslappende område for studenter og en stor solterrasse.

3

Vi tror på å holde klassestørrelsen liten for å opprettholde høye kvalitetsstandarder fra våre erfarne akademiske medarbeidere.

Våre kvalifiserte språklærere har stor erfaring innen italiensk språkundervisning. De bruker en rekke innovative tilnærminger til å designe et ideelt kurs for hver enkelt gruppe. Noen av våre lærere er også lærerutdannere.

Alt vårt personell har stor erfaring med å håndtere studenter fra hele verden, så det er alltid noen som kan hjelpe deg med eventuelle problemer, store eller små!

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

In Florence Academy

The Fashion Design Course tar sikte på å gi en innføring i italiensk Fashion Design og utvikling av en samling, med særlig henvisning til den italienske mote-plate, dens ... [+]

Den Fashion Design Course tar sikte på å gi en innføring i italiensk Fashion Design og utvikling av en samling, med særlig henvisning til den italienske mote-plate, dens praktiske etableringen og studiet av tilbehør.

The Fashion Design Kurset har som mål å introdusere studentene til måte gjennom flere veier, og hjelper dem ikke bare å forbedre sine praktiske ferdigheter for Fashion Design og illustrasjon, men også for å få en mer spesifikk og mangefasettert følsomhet mot noe som innebærer mote, for eksempel, nye trender , tekniske klær aspekter / stiler, påvirkninger av historie på klær og de teoretiske tilnærminger for å utvikle og skape mote samlinger.

Mote kurs funksjoner: Lessons (per uke): 5 praktiske leksjoner i 2 aftnernoons En leksjon = 50 minutter Entry nivåer: 3-9 Varighet: Fra 2 til 12 uker Også tilgjengelig på engelsk Også tilgjengelig for nybegynnere Kursprisen (per uke): 100 Eur Påmelding Fee: Ingen innmeldingsavgift vil bli belastet dersom en student er registrert i et kurs i italiensk. Dersom studenten registrerer i dette kurset uten å ta et språkkurs vil det være en € 15 ikke refunderbart innmeldingsavgift. Dette € 15 må betales bare en gang skal studenten melde i mer enn ett ekstra kurs (dvs. registrerer i Cucina Italiana, Storia dell'arte, etc.). Kurs Starter Datoer og priser ... [-]
Italia Firenze
Åpen påmelding
Engelsk,Italiensk
Deltid
2 - 12 uker
Campus
Les mer på norsk
In Florence Academy

Kurset er rettet mot studenter som er interessert i interiør og som ønsker å forstå tekniske og bygningsmessige aspekter av indre områder, metoder for å utarbeide konsept ... [+]

Kurset er rettet mot studenter som er interessert i Interiørdesign og som ønsker å forstå tekniske og bygningsmessige aspekter av indre områder, metoder for å utarbeide konseptet med et prosjekt, og dens passende representasjon. Tilnærmingen er ikke bare teknisk, men kreativ, kunstnerisk og intuitiv. Grunnlaget for kurset er rettet mot å gi kunnskap om ulike interiørstiler, studiet av løsninger i innredning, materialene som brukes og de ulike mulighetene i stoffer; mønstre, farger og nyanser.

[-]
Italia Firenze
Åpen påmelding
Engelsk,Italiensk
Heltid studier
Deltid
1 - 8 måneder
Campus
Les mer på norsk
In Florence Academy

Italiensk kurs i språk og kultur for studenter i alle aldre og nasjonaliteter. Finn ut hvilken som passer best for deg! Lang tid, kort tid, gruppe kurs eller individuell ... [+]

Italienske Language Studies

Italiensk kurs i språk og kultur for studenter i alle aldre og nasjonaliteter. Finn ut hvilken som passer best for deg! Lang tid, kort tid, gruppe kurs eller individuell undervisning, spesialiserte språkkurs for næringsliv og turisme, eksamensforberedende kurs, og mye mer. Og hvis du fortsatt ikke finner en som passer med dine behov, spør vår stab for noen personlige råd eller tilpassede programmer!

standard 20 The Standard 20 italienske Kurset består i 20 undervisningstimer per uke. Dette er kjernen i programmet som vi sikre læring suksess. Din klasselærer planlegger nøye balansert, fullt integrert, variert program basert på dine læringsbehov. 5 til 10 timer per uke blir undervist av den andre læreren i gjennomføringen av ukeplanen. Hver fredag, under gjennomgangen leksjonen vil du ha muligheten til å se tilbake på uken og komme med forslag til den neste. Standarden 20 italienskkurs sikrer en målrettet og engasjerende læringsprogram for både lange og korte studenter. Intensiv 25 - Italiensk Course Intensiv 25 er et komplett italiensk intensivt språkkurs ideelt for de som ønsker å stupe seg i språket og kulturen i landet vårt ikke bare å lære eller forbedre sine språkkunnskaper, men også oppdage og utdype sin kunnskap om italiensk kunst og kultur. Utdype din kunnskap om italiensk språk og utvikle din selvtillit. Den intensive kurset vil gjøre deg i stand til å videre øve på italienske språkkunnskaper, spesielt snakke og skrive. Det vil også være mulighet til å jobbe på noen problemer eller problemer med grammatikk og uttale. Survival... [-]
Italia Firenze
Åpen påmelding
Italiensk
Heltid studier
Deltid
1 - 52 uker
Campus
Les mer på norsk
In Florence Academy

Den italienske matlagingskurs fokus spesielt på toskanske retter og på slutten av hver leksjon er det en smaking. ... [+]

Italian Cooking - grunnkurs

Den Grunnleggende italiensk matlagingskurs består i utarbeidelsen av en komplett italiensk meny (2 typiske italienske retter + en dessert). Den italienske matlagingskurs fokus spesielt på toskansk mat og ved slutten av hver time er det en smaking.

Grunnkurs funksjoner: Lessons (en uke): 5 praktiske leksjoner i uken (to matlaging økter, hver tirsdag og torsdag ettermiddag) En leksjon = 50 minutter Entry nivåer: 0-9 Varighet: Fra 1 til 12 uker Også tilgjengelig på engelsk. Kursprisen (per uke): 70 EUR Påmelding Fee: Ingen innmeldingsavgift vil bli belastet dersom en student er registrert i et kurs i italiensk. Dersom studenten registrerer i dette kurset uten å ta et språkkurs vil det være en € 15 ikke refunderbart innmeldingsavgift. Dette € 15 må betales bare en gang skal studenten melde i mer enn ett ekstra kurs (dvs. registrerer i Cucina Italiana, Storia dell'arte, etc.). Italian Cooking - profesjonelt kurs ... [-]
Italia Firenze
Åpen påmelding
Engelsk,Italiensk
Heltid studier
Deltid
1 - 20 uker
Campus
Les mer på norsk
In Florence Academy

Lær hvordan du blir en skuespiller med en steg-for-steg skuespillererfaring og opplæring i skjermen skuespill. Lær hvordan du kan bli en filmregissør. Theorical og prakti ... [+]

Fungerende Course

Lær hvordan du blir en skuespiller med en steg-for-steg skuespillererfaring og opplæring i skjermen skuespill.

Fungerende kurs funksjoner: Program: Nestleder for filmer, audition teknikker, film håndverket, stemme og bevegelse, studie av scener, monologer, Meisner metode. På slutten av workshopen får hver elev en cd-rom som inneholder verk gjort, en deltakelse sertifikat, og muligheten til å ta en audition i den berømte byrået "La Bottega degli attori" i Roma. engelsk tilgjengelig En leksjon = 50 minutter Kurs priser og varighet: 2 måneder Course:4 timer, 2 dager i uken, 150 € 6 leksjoner, 3 dager i uken, 180 € 4 måneder Course:4 timer, 2 dager i uken, 100 € 6 leksjoner, 3 dager i uken, 180 € 6 måneder Course:4 timer, 2 dager i uken 100 € 4 timer, 2 dager i uken 120 € (privat) Film Regi Course ... [-]
Italia Firenze
Kontakt skolen
Engelsk,Italiensk
Heltid studier
Deltid
1 - 8 måneder
Campus
Les mer på norsk
In Florence Academy

Erfaring som bor i byen er kjent verden over som "Cradle of renessansen". InFlorence Academy kan bli funnet i den eldste delen av Firenze, i det vakre torget Pi ... [+]

Hvorfor velge InFlorence Academy?

Har mulighet til å studere i en bygning fra det 16. århundre ...

Erfaring som bor i byen er kjent verden over som "Cradle of renessansen". InFlorence Academy kan bli funnet i den eldste delen av Firenze, i det vakre torget Piazza S. Spirito omgitt av typiske trattoriaer, kafeer og tradisjonelle håndverkerbutikker, i sentrum av byen, men vekk fra overfylte turistområdene.

Har mulighet til å studere i en bygning fra det 16. århundre, rik på historie og florentinsk sjarm. Vår skole ligger i Palazzo Guadagni og har 11 klasserom, et multimedia læringssenter, et konferanserom, et avslapningsområde for studenter og en stor solterrasse.... [-]

Italia Firenze
Åpen påmelding
Engelsk,Italiensk
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk

Brochure Interattiva Eurocentres Firenze

Just a view

Eurocentres Firenze Japanese presentation

Florence Secret

How to spell in Italian

Florence Attitude

Eurocentres Firenze
Address
Piazza Santo Spirito, 9
50125 Firenze, Toscana, Italia
Nettsted
Telefon
+39 055 213030