In Florence Academy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

1

Italiensk Språkskole i Firenze

  • Første italiensk språkskole i Firenze akkreditert av det italienske utdanningsdepartementet for å lære italiensk språk og kultur til utenlandske studenter.
  • Toppkvalitets profesjonell språkundervisning siden alt = "1948.
  • Innovative Success System forpliktet til å tilby høyst kvalitetsspråklig opplæring over hele verden.
  • Sertifisert av EAQUALS, European Association for Quality Language Services, for å garantere høy utdanningskrav gjennom årene.
  • Vakkert plassert i renessanspalasset "Palazzo Guadagni" (alt = "1502), designet av den berømte florentinske arkitekten Cronaca.
  • Sentral beliggenhet: Skolen har utsikt over det meget sentrale torget Piazza S. Spirito , midt i hjertet av gamlebyen, 300 meter fra Pitti-palasset, 500 meter fra Ponte Vecchio og om alt = "15 minutters gange fra katedralen .
  • Lett tilgjengelig fra hvor som helst i byen og omgitt av typiske trattoriaer, kafeer og tradisjonelle håndverkere.

Vår italienske språkskole består av elleve klasserom, et fullt utstyrt multimedie læringssenter med et bredt spekter av italienske læringsressurser fra tradisjonelle grammatiske øvelser til elektroniske programmer, et stort konferanserom, en studentsalong og en stor solrik terrasse.

Hvorfor velge InFlorence Academy?

5Ha muligheten til å studere i en bygning som dateres fra det 16. århundre ...

Opplev levende i byen kjent over hele verden som "Cradle of the Renaissance". InFlorence Academy finner du i den eldste delen av Firenze, i det vakre torget i Piazza S. Spirito, omgitt av typiske trattoriaer, kafeer og tradisjonelle håndverkere, i sentrum, men vekk fra de travle turistområdene.

Ha muligheten til å studere i en bygning fra 1600-tallet, rik på historie og florentinsk sjarm. Vår skole ligger i Palazzo Guadagni og har 11 klasserom, et multimedia læringssenter, et konferanserom, et avslappende område for studenter og en stor solterrasse.

3

Vi tror på å holde klassestørrelsen liten for å opprettholde høye kvalitetsstandarder fra våre erfarne akademiske medarbeidere.

Våre kvalifiserte språklærere har stor erfaring innen italiensk språkundervisning. De bruker en rekke innovative tilnærminger til å designe et ideelt kurs for hver enkelt gruppe. Noen av våre lærere er også lærerutdannere.

Alt vårt personell har stor erfaring med å håndtere studenter fra hele verden, så det er alltid noen som kan hjelpe deg med eventuelle problemer, store eller små!

Steder

Firenze

Eurocentres Firenze

Address
Piazza Santo Spirito, 9
50125 Firenze, Toscana, Italia
Telefon
+39 055 213030