Istituto Modartech

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

En moderne og tverrfaglig visjon, orientert mot forskning, eksperimentering og planlegging.

Istituto Modartech er et høyere akademisk treningssenter innen mote- og kommunikasjonsfeltene autorisert av det italienske departementet for utdanning, universitet og forskning - MIUR til å utstede akademiske grader innen høyere utdanning innen kunst, musikk og dans - AFAM.

I tillegg har opplæringstilbudet forhåndsvisninger av kurs som er lovlig anerkjent på europeisk nivå (EQF-standard), med et bredt utdanningstilbud, som svar på spesifikke behov, egnethet og mål.

Kreativitet og talent ledes i en kunstnerisk og kulturell kontekst som gjør det mulig å bevege seg rundt i samtid som tilegner seg spesialiserte og strategiske ferdigheter.

En komplett opplæring og en laboratorietilnærming som har sin styrke i lærerstaben som kommer fra den akademiske og arbeidsverdenen, i en kontinuerlig dialog med yrkesverdenen og konstant sammenligning med sysselsettingsverdenen, dens planlegging, tider og metoder.

Verdiene av undervisningsmetodene våre er basert på håndverk, teknikk, teknologi og bærekraftig innovasjon. Der visjonen blir et prosjekt, en reiserute for erfaring, sammenligning og kreativ dialog med arbeidsverdenen, vedta flerfaglige arbeidsprosjekter , siste generasjons teknologier, praksisplasser og vekslende skolearbeid .

Opplæringsløsningene og de akademiske aktivitetene kuttes på de mest etterspurte profilene på markedet, og setter lidenskapen, egnetheten og veksten til hver student i sentrum for det hele.

Det er takket være denne filosofien og arbeidsmåten at mer enn 87% av studentene finner en jobb på slutten av opplæringsperioden.

Modartech Students at Graduation Day

Hvorfor velge Modartech

  • Lukkede antall klasser
  • Lærere fra det akademiske og forretningsmessige systemet
  • Rom, profesjonelle strukturer, siste generasjons teknologier og programvare
  • Møter, workshops, guidede besøk på utstillinger, show, selskaper
  • Et nettverk av hundrevis av selskaper i sektoren (utdanningsprosjekter - praksisplasser - praksisplasser)
  • Arrangementer, internasjonale konkurranser, parader for promotering av studenter
  • Internship på slutten av kurset i Italia og i utlandet
  • Utstedelse av akademiske vitnemål som tilsvarer graden grad, kvalifikasjoner anerkjent på europeisk nivå
  • Stillingsplassering: fast konsultasjonstjeneste på slutten av kursene (varer minst ett år)
  • Stipend: program for å støtte opplæring for å belønne lidenskap og talent

Vår historie

Istituto Modartech : en historie om en spesialisert trening som støtter kreative ungdommer til de mest prestisjefylte prisene

Istituto Modartech ble født av erfaringene fra skuespillere spesialisert i profesjonell trening med mål om å utvikle et treningssenter for fremragende støtte til unge og industri.

Fra håndverk til kunst, fra teknikk til teknologi, er hvert element integrert i instituttets treningsmetode. Modartechs kunnskap bygd over tid representerer en teknisk-kulturell arv tilgjengelig for studenter og bedrifter.

Den pedagogiske, logistiske og teknologiske fortreffeligheten førte til MIUR- autorisasjonen - italiensk departement for utdanning, universitet og forskning - til å utstede akademiske grader innen AFAM-feltet - Høyere utdanning innen kunst, musikk og dans. En studietittel som tilsvarer en bachelorgrad , i tråd med internasjonale universitetsstandarder.

I dag representerer Istituto Modartech et viktig nettverk laget av fagpersoner, lærere, studenter og bedrifter, som hver følger sitt eget oppdrag, hovedsakelig preget av opplæring av menneskelige ressurser som har de nødvendige ferdighetene i tråd med arbeidsmarkedet i spesialiserte sektorer. Den er klar til å møte nye utfordringer for opplæring av kommende generasjoner.

Fra klær, fottøy og tilbehør Design, til dressmaking, og tradisjonell og CAD mønster, over 20 år innen kommunikasjon, grafikk, webdesign og multimedia teknologi, har Modartech Institute bidratt til opplæring av tusenvis av unge fagfolk.

Steder

Pontedera

Address
Viale Rinaldo Piaggio,7
56025 Pontedera, Toscana, Italia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss