Istituto Italiano di Fotografia

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

SKOLE

Istituto Italiano di Fotografia har i 20 år vært skoleleder innen yrkesopplæring i Italia. Opplæring i IIF er preget av sin fullstendighet og for sin praktiske og profesjonelle tilnærming som varierer mellom de viktigste sektorene i fotograferingsverdenen.

VÅRT OPPDRAG

IIFs oppdrag er å gi et forberedelse til fotografering som er solid, komplett og moderne uttrykksfulle språk for stil og innovasjon. Hovedmålet er at studentene utvikler sensitivitet og kritisk innsikt som er nødvendig for å nærme seg markedet for fotografering på en mer ekspressiv og dynamisk måte som mulig.

eksklusivitet

Istituto Italiano di Fotografia er delt inn i tre seksjoner som arbeider synergistisk for å lage opplæring som umiddelbart nedsenker studenten i realiteten gjennom konkrete erfaringer og kreative prosjekter i samarbeid med utgivere og bedrifter.

Størrelsen: En realitet som passer for student

Istituto Italiano di Fotografia er en realitet som passer for student, et fotografisk laboratorium hvor alle assisteres pedagogisk, profesjonelt og personlig. Et sted for å dyrke sine ferdigheter og uttrykksfulle og kreative evner, etter en individuell og personlig vekstfremgangsmåte i forhold til lærerne og utveksling med kolleger. En innbydende, familievennlig atmosfære som fremmer oppkjøpet av ferdigheter som er nødvendige for å bli trente fagfolk, fotografer som kan uttrykke sin kreativitet gjennom en unik, personlig og original.

Steder

Milan

Istituto Italiano di Fotografia Srl

Address
Istituto Italiano di Fotografia
Via Enrico Caviglia 3

20139 Milan, Lombardia, Italia
Telefon
+39 02 5810 5598