Les den offisielle beskrivelsen

SKOLE

Istituto Italiano di Fotografia har i 20 år vært skoleleder innen yrkesopplæring i Italia. Opplæring i IIF er preget av sin fullstendighet og for sin praktiske og profesjonelle tilnærming som varierer mellom de viktigste sektorene i fotograferingsverdenen.

VÅRT OPPDRAG

IIFs oppdrag er å gi et forberedelse til fotografering som er solid, komplett og moderne uttrykksfulle språk for stil og innovasjon. Hovedmålet er at studentene utvikler sensitivitet og kritisk innsikt som er nødvendig for å nærme seg markedet for fotografering på en mer ekspressiv og dynamisk måte som mulig.

eksklusivitet

Istituto Italiano di Fotografia er delt inn i tre seksjoner som arbeider synergistisk for å lage opplæring som umiddelbart nedsenker studenten i realiteten gjennom konkrete erfaringer og kreative prosjekter i samarbeid med utgivere og bedrifter.

Størrelsen: En realitet som passer for student

Istituto Italiano di Fotografia er en realitet som passer for student, et fotografisk laboratorium hvor alle assisteres pedagogisk, profesjonelt og personlig. Et sted for å dyrke sine ferdigheter og uttrykksfulle og kreative evner, etter en individuell og personlig vekstfremgangsmåte i forhold til lærerne og utveksling med kolleger. En innbydende, familievennlig atmosfære som fremmer oppkjøpet av ferdigheter som er nødvendige for å bli trente fagfolk, fotografer som kan uttrykke sin kreativitet gjennom en unik, personlig og original.

Programmer gitt i:
Engelsk
Italiensk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Istituto Italiano di Fotografia

Dette unike kurset kombinerer nøkkelbegrepene i både fotografi og mote for å gi studentene innledende kunnskaper og ferdigheter i motefotografi. Med vekt på både teknisk ... [+]

Oversikt:

Dette unike kurset kombinerer nøkkelbegrepene i både fotografi og mote for å gi studentene innledende kunnskaper og ferdigheter i motefotografi. Med vekt på både teknisk fotografi og moteindustriens innsikt gir dette kurset en godt avrundet forståelse av motevirksomhetens rolle og motefotografens rolle i bransjen. For å gi studenten et ekte "insider" -perspektiv, inkluderer dette kurset også samspill med etablerte fotografer, makeup artist og modelleringsbyråer.

Tilbys av: Istituto Italiano di Fotografia ( IIF )

Plassering:

Milano, Italia

• Istituto Italiano di Fotografia , via E.Caviglia 3, Milano www.istitutoitalianodifotografia.it

• Istituto di Moda Burgo, Piazza San Babila 5, Milano www.imb.it... [-]

Italia Milan
Juli 2019
Engelsk
Heltid studier
60 timer
Campus
Les mer på norsk
Istituto Italiano di Fotografia

Et intensivt kurs som tar sikte på å gi deltakerne, som allerede har de grunnleggende fotografiske teknikkene, verktøyene for å lære metodene, triksene og vanskelighetene ... [+]

Oversikt:

Et intensivt kurs som tar sikte på å gi deltakerne, som allerede har de grunnleggende fotografiske teknikkene, verktøyene for å lære metodene, triksene og vanskelighetene med profesjonell matfotografering. Studenten skal lære å planlegge og organisere sin egen kreative prosess, ut fra ideen om prosjektet, og deretter bevege seg gjennom prosessen med forskningen for de foreslåtte emnene, planlegging av følgende operasjonelle faser som skyting, etterproduksjon og til slutt utarbeidelse av sluttproduktet. Fotografene vil også ha mulighet til å samhandle med ulike figurer som arbeider i verden av mat og profesjonell fotografering.

Den praktiske delen vil tillate å oppleve fotografisk medium med teknikker og verktøy som passer for typen skyting og ønsket bilde. Studentene lærer å bygge opp et sett, finne de beste løsningene for å skape og skaffe bilder på kort tid og i en rekke situasjoner.... [-]

Italia Milan
Juli 2019
Engelsk
Heltid studier
30 timer
Campus
Les mer på norsk
Istituto Italiano di Fotografia Srl
Address
Istituto Italiano di Fotografia Via Enrico Caviglia 3
20139 Milan, Lombardy, Italia
Nettsted
Telefon
+39 02 5810 5598