Italian Chef Academy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

The Academy

Italiensk Chef Academy ligger i Via della Camilluccia, i en av de mest eksklusive og panorama områder i Roma: en elegant og boligområde omgitt av grønne områder, noen få minutter langt fra San Peter-katedralen og de viktigste romerske monumenter.

Akademiet ligger i et naturreservat, og har en bio-naturlig kjøkkenhage og et område dedikert til aromatiske urter. Det er store eksterne steder og klasserom dedikert til både teori og praksis, på studentenes disposisjon.

The Academy didaktisk Kjøkkenet har moderne arbeidsplasser, utstyrt med det mest moderne utstyr og verktøy, for å gi plass og arbeider uavhengighet til hver elev. Vår kulinariske bibliotek, komponert av en utrolig mengde mat og vin volum, gjør at våre studenter til å foreta undersøkelser og studere i dybden de temaene som behandles i løpet av klassene.

Mission Italiensk Chef Academy oppgave er å legge til rette for sine studenter innsetting i arbeidslivet, gjennom gode treningsveier og læreplass i velrenommerte restauranter. Gjennom et rikt program med yrkesutdanning, gir italiensk Chef Academy sine studenter muligheten til å lage personlige opplæringsløp, i stand til å tilfredsstille alles mål.

Alle italienske Chef Academy faglige kurs og Masters har blitt undersøkt for å gi en full foreløpig faglig forberedelse til raskt inn i arbeidslivet. Vår styrke er:

selektiv oppføring profesjonelle lærere, komponert av kokker, akademikere og høyt kvalifiserte eksperter brede og trivelige rom med alle komponenter og fortropp utstyr av sektoren en bio-kjøkkenhage og et reservert område for aromatiske urter laboratorier utstyrt med fortropp utstyr ukentlige lærings tester læretid i prestisjetunge strukturer over hele nasjonen laboratorier og seminarer Engelsk og italiensk språkkurs (åpent for alle) endelig sertifisering anerkjent av Institutt for italienske Professional Education, akkreditert av den italienske utdanningsdepartementet, Universitet-og forskningsdepartementet)

Språkopplæring

Italiensk Chef Academy tilbyr muligheten til å følge interne intensiv engelsk og italiensk kurs, med spesifikt fokus på mat terminologi.

Målet med våre språkkurs er å utvikle spesifikke språkkunnskaper, for å tilegne seg flytende i å snakke og skrive og å lære en teknisk kulinariske vokabular.

Leksjonene er dedikert til grammatikk, diskusjoner og foredrag, for å oppmuntre til en flytende bruk av språket, i en vennlig og stimulerende miljø.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Profesjonell Kurs Bakverk

Campus Deltid 110 - 520 timer October 2018 Italia Roma

Den profesjonelle kurs for konditorer har begrenset adgang: ti partecipants, valgt ut gjennom en foreløpig motiverende intervju. [+]

Den faglige kurs for konditorer har begrenset adgang: ti partecipants, valgt ut gjennom en foreløpig motiverende intervju.

Leksjonene er holdt av anerkjente italienske og internasjonale kokker, akademikere og eksperter på akademiet i Via della Camilluccia.

Rutetabell: 12 leksjoner av 5 timer, fra 15:00 til 20:00.

Våre yrkesutdanning for konditorer er designet for de som ønsker å bygge fra grunnmuren en skikkelig faglig utdanning og til å bli fagfolk i matsektoren. Alle våre internasjonale kurs holdes på engelsk.

Tre forskjellige treningsprogrammer tillate elevene å velge den foretrukne læringsnivå:

Nivå 1: 60 timer med teoretiske og praktiske klasser. En 50 timer læretid blir tilbudt de mest meritterende studenter; Nivå 2: 80 timer med teoretiske og praktiske klasser + 150 timer læretid; Nivå 3: 100 timer med teoretiske og praktiske klasser + 300 timer læretid; nivå 4: 120 timer med teoretiske og praktiske klasser + 400 timer læretid. Undervisningsopplegg HACCP kvalifisering sertifikat Gå til laboratoriet med forklaring av maskiner og deres bruk Teoretisk leksjon på bakverk ingredienser og baser 1) Pastry BASER Terte og mørdeig: metoder og doser Sukkerbrød, bisquit, pisket kremer: metoder, varianter, applikasjoner og balansering Pate en choux: balansering bord og forberedelser Marengs: italiensk, fransk og sveitsisk typen Butterdeig: forklaring og gjør 2) Fyllinger vaniljesaus krem Norsk krem, ganache Coulis Sauser Bakeriets Syltetøy Bevarer 3) Frokost Konfekt Gjær basen aktivering Klassiske og danske croissanter Brioche Generell oversikt og forberedelse av enkelte typer klassiske frokost søtsaker 4) CLASSIC te kjeks Teknikk og utarbeidelse av ulike oppskrifter 5) tradisjonelle desserter Oversikt over de... [-]

Profesjonell Kurs Kokk

Campus Deltid 280 - 530 timer October 2018 Italia Roma

De faglige kurs for kokker har begrenset adgang: 8 partecipants, valgt ut gjennom en foreløpig motiverende intervju. [+]

Den Faglige kurs for kokker har begrenset adgang: 8 partecipants, valgt ut gjennom en foreløpig motiverende intervju.

Timeplan for kurset: lærdommene fra 5 timer, 9:30 til 14:30, 3 dager per uke, spesialundervisning og læreplasser i kvalifiserte strukturer.

Leksjonene er holdt av anerkjente italienske og internasjonale kokker, akademikere og eksperter på akademiet i Via della Camilluccia.

Våre profesjonelle kurs for kokker er designet for de som ønsker å bygge fra grunnmuren en skikkelig faglig utdanning og til å bli fagfolk i foos sektor. Alle våre internasjonale kurs holdes på engelsk.

På slutten av kurset, læreplass i kvalifiserte strukturer utvalgte langs hele det nasjonale territoriet tillate å avgrense og utvikle kunnskap ervervet i løpet av kurset, og å gå inn i profesjonell matlaging verden.... [-]


Kontakt
Postadresse
Via della Camilluccia 64
00135 IT
Besøksadresse
Via Decio Filipponi n. 15
Rome, 00136 IT
Sosiale medier