Italian Genius Academy - Made in Italy School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hvorfor velge IGA:

  • Skolen av "Made in Italy"
  • Matlagings-, mote- og designskolen i Roma

Matlaging, mote og design har alltid vært flaggskipene i italiensk økonomi, og de er også felt som tilbyr flere jobbmuligheter. Våre matlagings-, mote- og designkurs gjør at våre studenter raskt kan komme inn på arbeidsmarkedet.

Grunner til å velge IGA - Laget i Italia School, skolen som organiserer matlaging, mote og design kurs i Roma, og det gir deg muligheten til å gå inn i markedet.

Først og fremst skyldes IGA-Made in Italy School innovativ filosofi: Tradisjonelle yrkesopplæringsformer forbereder deg ikke til å trene i ditt yrke! Dette skyldes at de fleste tilgjengelige opplæringsprogrammer foreslår mye teori, men svært lite praktisk, med resultatet av en generell følelse av misnøye på slutten av kurset.

Du kan finne deg selv fortsatt på utgangspunktet og arbeidsledig. Vårt akademi skiller seg fra sin praktiske tilnærming og bruker den grunnleggende regelen for å lære et yrke: Den beste måten å lære et yrke på, er praktisk trening.

Hva de fleste skoler ikke forteller deg: Bare med ekte verdenserfaring vil et yrkes hemmeligheter bli oppnådd bare ved å lære direkte teknikkene som kjennetegner det yrket. Dette er den beste måten å komme inn på markedet.

I henhold til dette grunnleggende konseptet foregår alle IGA-Made i Italia Skole yrkesopplæring i de beste selskapene av "Made in Italy". Faktisk er det første spørsmålet hver arbeidsgiver spør: Hvor har du jobbet? Alle IGA-Laget i Italia Skole kurs vil utstede et Diploma med angivelse av hvem som har vært din veileder og i hvilket firma du har utført din praktik.

Sertifiseringen utgitt på slutten av kurset regnes som en ekte arbeidserfaring! Vanligvis, på slutten av kurset, forlater yrkesskolene elevene på egenhånd og uforberedt på å komme inn på markedet. Dette skjer også fordi de ikke har en veileder som veileder dem i markedet.

Tvert imot hjelper IGA-Made in Italy School deg til å komme inn på markedet takket være Jobbmulighetene, kontoret, en ekte JOB SEARCHING-tjeneste som kan hjelpe deg med å plassere deg i nettverket av IGA-partnere, det beste i hele Italia.

Steder

Roma

Address
via Sistina 149
Roma, Lazio, Italia

Programmer

Tiden er det ingen programmer for å vise

Vennligst avgrense søket ovenfor, sjekk ut våre populære kategoriene nedenfor eller utføre et søkeord.


... or simply by choosing your degree: