Jul academy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Den JulAcademy Institute of Higher Education spesialiserer seg på studiet av moderne musikk, er sentrum eksklusive eksamener for Calabria LCM og RGT, kurs av sang og instrument, dans og musikkteater, er sertifisert direkte ved University of West London og administrert av London College undersøkelser av musikk med utgivelsen av attester og vitnemål med kreditter EQF.

Vår lære følge innovative metoder, ved hjelp av lånte utdanningsprogrammer til internasjonale realiteter også å legge vekt på musikkundervisning for barn med spesielle lærere. Vi ønsker å tilby de beste karrieremuligheter og opplæring av fremtidige fagfolk i musikkbransjen.

Vår virkelighet er en verdifull referansepunkt for de som ønsker å utdype studiet av musikk målsetting å satse på en musikalsk karriere og undervisning av moderne musikk:

 1. Custom metode til læring og undervisning
 2. Nøye utvelgelse av lærere
 3. JUL4 Undervisning Metode: 19
 4. ELearning plattform for fjernundervisning
 5. Tilførsel av undervisningsmateriell
 6. Dobbel trening og internasjonal sertifisering juli metoden utstedt av University of West Londoncon utstedelse av internasjonale diplomer
 7. eksterne sensorer ved Universitetet i West London som validerer trening
 8. Mulighet til å fortsette sine studier ved Universitetet i West London med et stipend på 3000 pounds
 9. Miljø kreativ og stimulerende læring
 10. Anerkjennelse og samarbeid med University of West London og PPA
 11. Profesjonelt lydstudio på ProTools HD2
 12. Essay slutten av året med profesjonelt utstyr
 13. Reklamevideo for de beste studentene
 14. Rekordhøy produksjon og distribusjon av spesialiserte plattformer
 15. Master dybden med nasjonal og internasjonal stab

våre lærere

Ved å velge å scudiare å JulAcademy kan du være sikker på å bli etterfulgt av noen av de beste lærerne og fagfolk i tillegg til spesialisering har tjent internasjonale overskrifter ved University of West London. Kvaliteten på undervisningen er viktig for læring.

De juli Academy lærere besitter en unik blanding av erfaring og kunnskap om sine fag. Med en personlig treningsmetode, med liten klasse trening vil det bli rettet mot å utvikle ferdigheter og kompetanse til kurset Bachelor (lavere kurs).

Steder

Rende

Address
Via Sandro Botticelli 11,
87036 Rende, Calabria, Italia