LABA Firenze - Liberal Academy Of Fine Art

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

LABA of Florence er et kunstakademi autorisert av MIUR (Ministry of Education University and Research). Et institutt for høy kunstnerisk utdanning som alltid har fokusert på "innovative" baner, nær ny teknologi og involverer bruk av multimedieinstrumenter. Akademisk kurs, tilsvarende graden, er strukturert på 3 2 gjennom avdelingene for fotografi, grafisk design

LABA er et didaktisk nettverk med kontorer i Italia og utlandet. Institusjonen i Firenze har vært aktiv siden 2001 , med kun faste nummerkurs (opptil 20 studenter), slik at de nesten 600 registrerte elevene bruker profesjonelle laboratorier, utstyrt med multimedia og nyeste generasjonsutstyr , på den mest optimale måten.

69838_69792_SchoolProfile01.jpg

Studentene kommer fra hele verden, og i løpet av årene har akademiet blitt et sted for kontinuerlige kulturelle og etniske utvekslinger, hvor mennesker med ulike livsstiler, kulturer, religioner og etniske grupper møtes, diskuterer og verifiserer sin kunnskap om kunst, kreativitet, skjønnhet og harmoni.

LABA har alltid jobbet for å skape betydelige synergier, blant annet grunnlag, foreninger og offentlige institusjoner som museer, kommuner, provinser, regioner ; men det samarbeider for det meste med internasjonale standardfirmaer som Cartiere Fedrigoni, Rifle, Alessi, Martinelli Luce, Mantellassi 1926, Artemide, Alpitour og MBM Biliardi at elevene fullfører det faglige kurset gjennom utvikling av prosjekter som omhandler både didaktikk og industriell produksjon.

Det er gjennom opprettelsen av ad hoc-utdanningsprogrammer, definisjonen av passende formative fag, samarbeidet i forskning, at LABA og dets partnere har gjort det mulig å få en kontinuerlig vekst av arbeidet utviklet og produsert av studentene, bruker Laba hele tiden ressurser så for å forstørre selskapets samarbeidsnettverk.

I tillegg til Erasmus Plus-programmet har LABA de siste årene aktivert internasjonale synergier ; gir enda mer styrke til en utdanning som er en del av et system utviklet på europeisk nivå, det europeiske kredittoverføringssystemet , som er nyttig for å lette studentenes mobilitet, ikke bare blant italienske universitetsfag, men også innenfor landene i EU, med ulike muligheter som en treårig trening i Italia og de neste to årene i et av EU-medlemslandene. Internasjonaliseringsprosessen er også aktiv i utlandet, gjennom samarbeidene startet for noen år siden med Stephen F. Austin State University og Angelina College (USA).

I 2015 overvåket LABA festivalen for italiensk kultur i Tsjekkia .

Florence

LABORATORIEUTSTYR

LABA Laboratories er utstyrt med profesjonelt utstyr og den nyeste teknologien. Det er to studioer med fullt belysningssystem og gode skyting verktøy (Nikon kameraer og Canon videokameraer). Det er et mørkrom for å utvikle, fikse og skrive ut analoge bilder. Klasserommet er utstyrt med forstørrere, optiske benker, utviklings- og festetanker, etc. Datamaskinlabber er tilgjengelige, hver utstyrt med 20 MACINTOSH-arbeidsstasjoner (nyeste generasjon), samt høyoppløsningsskrivere og skannere. Maleriets laboratorium består av en stor hall, hvor elevene har rom til å uttrykke seg i henhold til egne egenskaper, ved hjelp av ulike teknikker. Modeller er tilgjengelige for leksjoner i nakken.

Florence

Opplæringstilbud

LABA har alltid fokusert på "innovative" Pathways , aktiverende akademiske kurs strukturert på 3 2, tilsvarende kortgrader og spesialisering adresser assosiert med ny teknologi og involverer bruk av media relatert til multimedia. Opplæringstilbudet er delt mellom fotografi, grafisk design og multimedia, visuell kunst-maleri, design, mote design.

Steder

Firenze

Address
LIBERA ACCADEMIA DI BELLE ARTI
Piazza di Badia a Ripoli, 1/A
50126 Florence (Italy)

Firenze, Toscana, Italia