LABA - Liberal Academy Of Fine Art

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Firenze

Den Laba - University of Fine Arts i Firenze, har vært aktiv siden 2001, og har allerede strukturert studietilbudene, på 3 + 2 (nytt system), og tilbyr muligheten til å oppnå akademiske grader av første og andre nivå (tilsvarende oppgradere kort og grad av spesialisering) i fem steder: fotografi, grafisk design og multimedia, Visual Arts-maleri, design og mote design.

Studie diplomer tilsvarer universitetsgrader.

OM oSS

Den Laba av Firenze kvalifiserer for høyere utdanning i Art Institute inn i AFAM sektor av Kunnskapsdepartementet, Universitetet og forskningsdepartementet (MIUR). En institusjon som er undervisning benytter profesjonelle lærere i ulike fag og har vært i stand til å skape synergier og samarbeid med ledende institusjoner, både offentlige og private, for eksempel: Cartiere Fedrigoni, Piaggio Foundation, Alinari Museum, Conservatory of Music Cherubini, etc. Tilbyr et resultat, kan studentene ta meningsfull arbeidserfaring gjennom praksisplasser og læreplasser.

HØGSKOLEN

Ligger i den sørlige Firenze-området, University of Fine Arts i Firenze, godkjent av Kunnskapsdepartementet å tildele kvalifikasjoner tilsvarende grader av første og andre nivå (DM 358, 30.5.2017), har en struktur på ca 1000 kvadratmeter med front yard, bakhage og laboratorier utstyrt med den nyeste multimedia utstyr. Bygningen er fullt kablet for trådløs tilkobling, er hvert klasserom utstyrt med videoprojektorer og LED-skjermer som gjør at gjennomføringen av interaktive leksjoner. Det er mange Mac-arbeidsstasjoner som er tilgjengelige for studenter, komplett med alle de programmene som brukes for post-produksjon, redigering, modellering og 2D-animasjon, 3D og 4D, CAD design, interiørarkitektur og CAD for mote.

Firenze

Laboratorium utstyr

De Laba laboratorier er utstyrt med profesjonelt utstyr og den nyeste generasjonen. Det er to komplette Posa Salg av lysanlegg og utmerket bildeverktøyet (Nikon og Canon videokamera).

Akademiet har et mørkerom for å utvikle, fikse og skrive analoge bilder. Salen er utstyrt med forstørrelses-, optiske benker, tanker for å utvikle og feste, etc.

De er tilgjengelige til datarom hver utstyrt med 20 arbeidsstasjoner MACINTOSH (siste generasjon), samt HD-skrivere og skannere.

Den Maling Laboratory er dannet av en 'stor hall, hvor hver elev har et rom til å uttrykke seg i samsvar med deres egenskaper, ved hjelp av de mest varierte teknikker. De er tilgjengelige modeller for naken leksjoner.

Emner som tilbys

Den Laba har alltid forsøkte å "nyskapende" pathways, aktivere strukturerte studietilbudene på 3 + 2, tilsvarende korte grader og spesialisering i adresser tilknyttet nye teknologier og involverer bruk av media-relaterte media. Treningen er delt mellom fotografi, grafisk design og multimedia, Visual Arts-maleri, Design, Design-Fashion.

Alle kurs er en rekke LUKKET (MAX 20 studenter)

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Italiensk

Se Etterutdanning Diplomer » Se Summer courses » Se Diplomer »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

Første Nivå Diplom I Mote Design

Campus Heltidsstudier Deltid 3 år October 2018 Italia Florence + 1 fler

Studietrinnet til å bli mote designer er delt inn i tre år. Ved å jobbe med design og praktisk realisering av stilene, oppnår studentene i utgangspunktet tankegangen og verktøyene til designeren, fra tegning til stoffdesign frem til trendforskningen, uten å forsømme den nødvendige videoteknologien for å kommunisere sine prosjekter. [+]

Treårig studiekurs for første nivå DIPLOMA PRESTASJON

I en verden hvor du kan fortelle en bok ved omslaget, er mote kommunikasjonsverktøyet hvor den nødvendige informasjonen overføres til det sosiale skillet. Ved å gi grunnleggende kunnskap og metodikk til moderspråket, danner kurset nøkkelfiguret i verden av mote og bedrifter: designeren.

Studietrinnet til å bli mote designer er delt inn i tre år. Ved å jobbe med design og praktisk realisering av stilene, oppnår studentene i utgangspunktet tankegangen og verktøyene til designeren, fra tegning til stoffdesign frem til trendforskningen, uten å forsømme den nødvendige videoteknologien for å kommunisere sine prosjekter. I det tredje året forsøker studentene å utvikle mote tilbehør og bli mer kjent med forlagsbransjen og med organisering av moteshow og arrangementer.... [-]


Første Nivå Diplom I Visuell Kunst

Campus Heltidsstudier Deltid 3 år October 2018 Italia Florence + 1 fler

Den visuelle kunstorienteringen på LABA, som allerede er strukturert på 3 +2 (nytt system): som alle kurs i Libera accademia di Belle Arti i Firenze er preget av et sterkt engasjement for samtidskunst, og gir i studieretningen disipliner relatert til Videokunst, installasjon og ytelse. [+]

Treårig studiekurs for å oppnå det første nivået DIPLOMA

Den visuelle kunstorienteringen på LABA, som allerede er strukturert på 3 +2 (nytt system): som alle kurs i Libera accademia di Belle Arti i Firenze er preget av et sterkt engasjement for samtidskunst, og gir i studieretningen disipliner relatert til Videokunst, installasjon og ytelse.

Malerikurset tar sikte på å utvikle ferdigheter i problemstillinger og praksis som er presentert i vår tids kunst, og ta hensyn til mangfoldet av språk og uttrykksfulle teknikker gjennom den videre utviklingen av en individuell forskning.

Akademiet har gjennomført en rekke samarbeid med bedrifter og institusjoner, både offentlige og private, for å tillate elevene å ha meningsfulle opplevelser gjennom internships, lærlinger og møter med kunstnere.... [-]


Etterutdanning Diplom

Første Nivå Diplom I Design

Campus Heltidsstudier Deltid 3 år October 2018 Italia Florence + 1 fler

LABA Design orienteringen er strukturert på den nye ministerielle rekkefølgen (3 +2). På slutten av de første tre årene av trening oppnås Nivået på 1. nivå (bachelorgrad), med de følgende to årene er 2. nivå Diploma (grad) oppnådd. [+]

Treårig studiekurs for første nivå DIPLOMA PRESTASJON

LABA Design orienteringen er strukturert på den nye ministerielle rekkefølgen (3 +2). På slutten av de første tre årene av trening oppnås Nivået på 1. nivå (bachelorgrad), med de følgende to årene er 2. nivå Diploma (grad) oppnådd.

Kurset omhandler de ulike aspektene av design, inkludert industriell design (produktdesign) og interiørdesign (interiør). Kurset er integrert med workshops som arrangeres hvert år på Piaggio Foundation i Pontedera, i sammenheng med Creactivity (ministerkonkurranse) og i Design Week-festivalen som arrangeres hvert år i Firenze.

Libera Accademia di Belle Arti i Firenze, gren av LABA i Brescia, har begynt sin aktivitet fra 2001/02, og mange studenter har allerede uteksaminert med avhandling innen følgende fagområder: Industriell design, Mote design, Interiørdesign, Interiør Møbeldesign, lysdesign.... [-]


Første Nivå Diplom I Fotografering

Campus Heltidsstudier Deltid 3 år October 2018 Italia Florence + 1 fler

LABA Photography orienteringen er strukturert på den nye ministerielle rekkefølgen (3 + 2). På slutten av de første tre årene av opplæringen, oppnås 1. nivå Postgraduate Diploma (bachelorgrad) og med de følgende to årene 2de nivå Diploma (grad). [+]

Treårig studiekurs for å oppnå det første nivået DIPLOMA

LABA Photography orienteringen er strukturert på den nye ministerielle rekkefølgen (3 + 2). På slutten av de første tre årene av opplæringen, oppnås 1. nivå Postgraduate Diploma (bachelorgrad) og med de følgende to årene 2de nivå Diploma (grad).

Akademiet, som er aktiv i Firenze fra 2001/02, har allerede uteksaminert mange studenter i fotograferingsfeltet, med en avhandling i Reportage Photography, fotografi for utøvende kunst, landskapsfoto, motefotografi, industrifotografi og stillbilder.

Kurset er ferdig med tilbudet om Summer Workshops som LABA håndterer hvert år til sine studenter i samarbeid med CRAF (Senter for forskning og arkivering av fotografi) og som tar opp temaer som Landskapsfotografering, Foto restaurering, Fotografi for kino og industriell fotografi .... [-]


Første Nivå Diplom I Grafisk Design Og Multimedia

Campus Heltidsstudier Deltid 3 år October 2018 Italia Florence + 1 fler

LABA Graphic Design & Multimedia orientering er strukturert på den nye ministerielle rekkefølgen (3 + 2). På slutten av de tre første årene av treningen utdeles 1. nivå Diploma (bachelorgrad), med de følgende to årene på 2. nivå Diplom (grad). [+]

Treårig studiekurs for første nivå DIPLOMA PRESTASJON

LABA Graphic Design & Multimedia orientering er strukturert på den nye ministerielle rekkefølgen (3 + 2). På slutten av de tre første årene av treningen utdeles 1. nivå Diploma (bachelorgrad), med de følgende to årene på 2. nivå Diplom (grad).

Kurset er aktivt siden 2001/02 akademisk år. Programmet dekker de ulike aspektene av grafikk, inkludert de som er knyttet til teknikker for utskrift og webdesign.

Opplæringstilbudet gjennomføres hvert år med workshops og seminarer rettet mot opprettelse av bilder, digital oversikt, videokunst og lyddesign. Blant disse er det viktig å nevne seminaret som aktiveres hvert år i samarbeid med det prestisjefylte Fedrigoni papirmøllefirmaet og verkstedene relatert til video og lyddesign holdt i samarbeid med Controradio (Videominuto), Streamfest (Puglia), MUV Festival (Firenze).... [-]


Sommerkurs

Bil Design Sommer Kurs

Campus Heltidsstudier Deltid June 2018 Italia Florence

Designkjernen i verden med hensyn til luksusbildesign fremdeles i Italia, det er et av verdens beste land som gir beste praktisk opplæring til studenter som kommer fra utlandet innen bildesign. [+]

Designkjernen i verden med hensyn til luksusbildesign fremdeles i Italia, det er et av verdens beste land som gir beste praktisk opplæring til studenter som kommer fra utlandet innen bildesign.

Nivåene

Dette bildesign kurset er en oversikt over det italienske industridesignet med fokus på luksusbildesign, utviklet innen tre nivåer av dybde.

Avhengig av nivået vil studentene lære de historiske aspektene av kjøretøydesign, grunnleggende for aerodynamisk og ergonomisk, ny trendanalyse, manuell skissering, 2D / 3D modellering og materialteknologi.

Her har du hovedfagene delt på modul:

MODULE BASIC SUBJECTS Historie av bilindustrien Historie om motorsykkeldesign Manuell skissering Form og funksjon Viktigste tips om Ferrari-Ducati-Piaggio suksess ... [-]

Fotografering Sommer Kurs

Campus Heltidsstudier Deltid June 2018 Italia Florence

Firenze er den ultimate byen i Italia for arkitektur, urbane landskap og stillbilder. Det skifter fra grønne åser til trange gater, fra historiske bygninger og skulpturer til motebutikker og klubber. [+]

Firenze er den ultimate byen i Italia for arkitektur, urbane landskap og stillbilder. Det skifter fra grønne åser til trange gater, fra historiske bygninger og skulpturer til motebutikker og klubber.

Nivåene

Dette fotograferingskurset er utviklet innen tre nivåer av dybde.

Avhengig av nivået lærer elevene hvordan man komponerer digitale bilder på en fin måte ved hjelp av den spesialutstyrte laboratoriet med belysning og bakteppe eller fra utenfor besøk som justerer dem med programvaren. Vi gir også en fin introduksjon til vårt mørke rom.

Studenter på BASIC MODUL må være utstyrt med:

Analog kamera (SLR Reflex med 'Manuell' funksjon) og med minst ett objektiv 1 eske med fotografisk papir Ilford RC (Pearl), 50 ark Film 2 B / W ruller av Kodak Tri-X 400 ISO 2 B / W ruller av Ilford 125 ISO 1 B / W rulle av Kodak T-Max 3200 ISO 1 B / W rull Ilford 50 ISO Negative ermer ... [-]

Interiør Design Sommer Kurs

Campus Heltidsstudier Deltid June 2018 Italia Florence

Interiørdesign kurset trener studentene til den italienske følelsen av skjønnhet. Vi vil fokusere på de italienske Store Design og Firenze-hjemmebaserte merkene som Gucci, Salvatore Ferragamo, Roberto Cavalli og Emilio Pucci. [+]

Interiørdesign kurset trener studentene til den italienske følelsen av skjønnhet. Vi vil fokusere på de italienske Store Design og Firenze-hjemmebaserte merkene som Gucci, Salvatore Ferragamo, Roberto Cavalli og Emilio Pucci.

Nivåene

Interiørdesign kurset er en oversikt i Italian Store Design utviklet innen tre nivåer av dybde:

Grunnleggende (ingen krav) Medium (ferdigheter må demonstreres) Pro (ferdigheter må demonstreres)

Avhengig av nivået lærer studentene de historiske aspektene ved de italienske møbel- og motemerkene, manuell tegning, lys og farger, materialstudier, 2D / 3D-modellering, og berører i hver modul et annet interiørdesign-tema.

... [-]

Mote Design Sommer Kurs

Campus Heltidsstudier Deltid June 2018 Italia Florence

Florence er hjemstedet til mange av de mest kjente italienske mote merkene i verden som Gucci, Salvatore Ferragamo, Roberto Cavalli, Emilio Pucci. Studentene kan inspireres til å puste den ekte italienske motestilen. [+]

Florence er hjemstedet til mange av de mest kjente italienske mote merkene i verden som Gucci, Salvatore Ferragamo, Roberto Cavalli, Emilio Pucci. Studentene kan inspireres til å puste den ekte italienske motestilen.

Nivåene

Mote design kurset er en oversikt over italiensk mote design utviklet innen tre nivåer av dybden:

Grunnleggende (ingen krav) Medium (ferdigheter må demonstreres) Pro (ferdigheter må demonstreres)

Avhengig av nivået, vil studentene lære ulike grunnleggende teknikker for modellering, draperi, trendprognoser, mote tegning, kuljakt, mote tilbehør og mer berøre hver modul et annet mote design aspekt. Dypt og dypt.

MODULE BASIC SUBJECTS Mote Tegning I Grunnleggende modellering teknikker Grunnleggende for Drapery History of Fashion Design ... [-]