Les den offisielle beskrivelsen

The 'Scuola di Cucina' Cuisine Academy tilhører en tradisjon som startet i 1951 med grunnleggelsen av Scuola Radio Elettra.

Mål

Vårt mål er å fremme tradisjonen med italiensk mat gjennom praktiske kurs som tilbyr en rekke jobbmuligheter i den kulinariske sektor.

Kurs er utviklet for alle som ønsker å oppnå en høy grad av spesialisering i italiensk mat.

Undervisning metode

Vår pedagogiske metoden kombinerer teoretisk undervisning og praktiske klasser med valgfri arbeidserfaring og praksisplasser i de beste italienske restaurantene, slik at elevene til å sette ut i praksis det de har lært og få en høy grad av mestring.

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Italiensk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

La Scuola di Cucina - Cuisine Academy

En teoretisk og praktisk kurs som lærer teknikker og metoder for produksjon og salg av italienske artisanal iskrem. ... [+]

En teoretisk og praktisk kurs som lærer teknikker og metoder for produksjon og salg av italienske artisanal iskrem.

Kurset dekker

Hygienepraksis forskrifter - HACCP Komponentene i iskrem Grunnleggende begrepene næringseiendommer: råvarer og sammensatte ingredienser The Chemistry and Physics av ​​iskrem Balansering prinsipper Balansering teknikker og arbeidsmetoder Produksjonen av artisanal iskrem Å gjøre frukt iskrem Praktisk laboratoriearbeid Ved hjelp av balansering programvare Grunnleggende demonstrasjoner av dekorere Dekor bruker sjokolade og sukker Grunnleggende begrepene kunst av frukt og grønnsaker cutting ... [-]
Italia Firenze
Kontakt skolen
Heltid studier
1 - 3 måneder
Campus
Les mer på norsk
La Scuola di Cucina - Cuisine Academy

Designet for de som ønsker å oppnå en høy grad av spesialisering i det italienske kjøkken. ... [+]

Designet for de som ønsker å oppnå en høy grad av spesialisering i det italienske kjøkken. Kurset gir studentene til å få høyt kvalifiserte ferdigheter som gjør dem i stand til å oppfinne og foreslå menyer som fremhever verdien av produktene som finnes innenfor den italienske mattradisjoner.

Kurset dekker

Den kulinariske industrien The Chef yrke Organisering og ledelse på lager og forsyninger Organiseringen av markedsføring strategier som er spesifikke for den kulinariske industrien Hygienepraksis forskrifter - HACCP Planlegging og bygging av nye menyer Etablering og utvikling av oppskrifter for komplekse kulinariske spesialiteter Å l... [-]
Italia Firenze
Kontakt skolen
Heltid studier
2 - 6 finn din doctor juris
Campus
Les mer på norsk
La Scuola di Cucina - Cuisine Academy

Studentene lærer konditor yrket for å arbeide i miljøer som kafeer og konditorier, artisanal konditorier, gode restauranter og andre godterier virksomheter. ... [+]

Lærer spesialisert bakverk gjør ferdigheter og høyt nivå praktisk og arbeider evner for å forberede konditorvarer. Studentene lærer konditor yrket for å arbeide i miljøer som kafeer og konditorier, artisanal konditorier, gode restauranter og andre godterier virksomheter.

Kurset dekker

Hygienepraksis forskrifter - HACCP Mat eiendommer Ansatte og bedriftsorganisering i en kringle making selskap Funksjonene og teknikker for bakverk gjør maskiner jobbe deigen, leave og matlaging Arbeidet syklus av konditorvarer Pastry making teknologier Produksjonsteknikker for grunnleggende deiger Produksjonsteknikker, komposisjon, fylling, og dekorasjon av k... [-]
Italia Firenze
Kontakt skolen
Heltid studier
1 - 3 måneder
Campus
Les mer på norsk
La Scuola di Cucina - Cuisine Academy

The Pizza Chef & Baker selvfølgelig profesjonelt kvalifiserer de som tar sikte på å arbeide i bakerbransjen, og i pizza restauranter. ... [+]

The Pizza Chef & Baker selvfølgelig profesjonelt kvalifiserer de som tar sikte på å arbeide i bakerbransjen, og i pizza restauranter. Kurset undervises av kvalifiserte bakere og pizza stakere som alle er eksperter på området.

Kurset dekker

Mat eiendommer Organisere arbeidsplassen i en pizzarestaurant Teknikker og praksis av pizzarestaurant (belagt pizza, de tilberedt på skallet, og pan pizza) Brød-making teknikker Ledelsen og balansering av pizza ingredienser og tilpasse av oppskrifter Bruk av naturlig gjær og mor deiger Ved hjelp av spesifikke og alternative typer mel Den bromatology av de grunnleggende ingrediensene som brukes til pizz... [-]
Italia Firenze
Kontakt skolen
Heltid studier
1 - 3 måneder
Campus
Les mer på norsk