Laureate Design Universities - Summer courses

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Laureate101

Design din kreative sommer!

Har du en lidenskap for kunst og design? Ønsker du å bruke tid på Europas mest spennende byer? Nå kan du gjøre begge deler samtidig-med sommerkursene som tilbys av prisvinner europeiske designskoler i Milano, Roma, Madrid, Lisboa og Berlin!

I disse to ukers intensive workshops, vil du utforske det valgte motivet gjennom en blanding av forelesninger, studieturer, og prosjektarbeid, under veiledning av anerkjente fagfolk i feltet. Samtidig vil du få utforske den kreative siden av noen av Europas mest spennende hovedsteder, gjennom befaringer og prosjektsamarbeid med utvalgte studioer, utstillingslokaler, design selskaper og museer.

Den dual-byen erfaring (stesso skrift e size di "designe din kreative sommer!")
Hvis studere i en by ikke føles som er nok, kan du ta kurs i to byer, noe som gjør det meste ut av din sommeropplevelse. Med dual-byen formel, kan du begynne i Lisboa eller Milan, og deretter flytte til Madrid eller Berlin, eller vice versa, i flere mulige kombinasjoner, avhengig av dine interesseområder.
På denne måten kan du lære om mer enn ett felt av design og oppleve varierte undervisningsmetoder-alt mens han levde vibe av de kreative hovedstedene av ditt valg.

Sjekk ut kurs, og ikke gå glipp av denne fantastiske muligheten!

Prisvinner internasjonale universiteter er en betrodd global leder i å gi tilgang til høy kvalitet, innovative institusjoner for høyere utdanning. Prisvinneren nettverk omfatter mer enn 70 akkrediterte campus-baserte og online universiteter, betjener mer enn 1.000.000 studenter i 25 land over hele verden, hele Nord-Amerika, Latin-Amerika, Europa, Nord-Afrika, Asia og Midt-Østen.

Vårt samfunn omfatter mer enn studentene vi tjener; det inkluderer også lærere, studenter, familier og arbeidsgivere som ansetter våre kandidater. På denne måten prisvinner internasjonale universiteter gjør en positiv forskjell i lokalsamfunn rundt om i verden. Vår suksess måles ved det faktum at når våre elever lykkes, land blomstre og samfunn til nytte.

laureateSchools
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Summer courses »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Sommerkurs

Sommerkurs - Arkitektur Ii - Gourmet Arkitektur, En Innvielse I Restauranten Design

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2018 Spania Madrid

I Sommerkurs - Arkitektur II - En innvielse i restaurant design, vil du utforske utformingen av vellykkede restauranter, utdype din forståelse av de sentrale estetiske, funksjonelle og operasjonelle aspekter av fritid plass design. [+]

Sommerkurs - Arkitektur II - Gourmet Architecture, en innvielse i restauranten design

I Sommerkurs - Arkitektur II - En innvielse i restaurant design, vil du utforske utformingen av vellykkede restauranter, utdype din forståelse av de sentrale estetiske, funksjonelle og operasjonelle aspekter av fritid plass design.

Starter med en guidet utforskning av Madrids enorme kulinariske landskapet, med sine mer enn 3000 restauranter, vil du analysere hva det tar å lage en vellykket restaurant. Du vil da sette læring i praksis på virkelige prosjekter, under veiledning av ledende fagfolk.

Studentene skal bruke det de har lært i løpet av den første uken til å designe en restaurant. Professorene foreslår en reell situasjon som elevene vil måtte foreta en foreløpig design prosjekt. Prosjektet vil bli gjennomført i verkstedene, og vil bli ledsaget av besøk til restauranter og bygninger i Madrid dedikert til restaurantbransjen.... [-]


Sommerkurs - Produktdesign I - Introduksjonskurs Til Produkt Design: Et Solseil For Madrid Rio

Campus Heltidsstudier 2 uker June 2018 Spania Madrid

The Summer Course - Product Design - A Sun Shade for Madrid Rio, vil introdusere deg til produktdesign og relaterte kreative metoder, gjennom et prosjektbasert læring tilnærming. [+]

Sommerkurs - Product Design - Introduksjonskurs til produkt design: Et solseil for Madrid Rio

The Summer Course - Product Design - A Sun Shade for Madrid Rio, vil introdusere deg til produktdesign og relaterte kreative metoder, gjennom et prosjektbasert læring tilnærming.

I den første uken, vil du oppdage Madrids sentrale design steder og lære å generere, utvikle og forsvare dine design ideer, ved hjelp av enkle verktøy til å representere dine ideer, fra frihånd tegninger for å blokkere modeller.

Under andre uke, vil du eksperimentere med dine egne hender, ved hjelp av grunnleggende design materialer og fabrikasjon teknikker for å produsere design og små modeller for et reelt prosjekt: en urban solseil som vil bli installert i Madrid Rio urban park (Prize Veronica Rudge 2015 for bærekraftig byrom, Harvard University) for å beskytte fotgjengere fra sommersolen og varme.... [-]


Sommerkurs - Produktdesign Ii - Digital Fabrikasjon Applikasjoner I Utformingen

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2018 Spania Madrid

I Sommerkurs - Product Design II - Digital Fabrication applikasjoner i design, vil du ha muligheten til å effektivt realisere motiv prototyper gjennom en rekke digitale fabrikasjon verktøy, fra laserskjærere til 3D-skrivere. [+]

Sommerkurs - Product Design II - Digitale fabrikasjon applikasjoner i utformingen

I Sommerkurs - Product Design II - Digital Fabrication applikasjoner i design, vil du ha muligheten til å effektivt realisere motiv prototyper gjennom en rekke digitale fabrikasjon verktøy, fra laserskjærere til 3D-skrivere.

I løpet av den første uken, skal studentene lære å bruke ulike digitale fabrikasjon maskiner på Fablab. Samtidig vil de delta på workshops arrangert av anerkjente spesialister og designere på digital fabrikasjon applikasjoner.

I den andre uken skal studentene foreslå et design for en gjenstand som de vil dikte digitalt med hjelp av professorer og veiledere av Fablab. I tillegg skal studentene besøke designstudioer og institusjoner som MediaLab Prado som spesialister i digital fabrikasjon.... [-]


Sommerkurs: Arkitektur I - Introduksjon Til Arkitektur

Campus Heltidsstudier 2 uker June 2018 Spania Madrid

The Summer Course - Arkitektur I - Introduksjon til Arkitektur vil introdusere deg til en verden av arkitektur gjennom bruk av tegning og håndlaget modell-making som grunnleggende analoge verktøy for arkitektoniske prosjekter. [+]

Sommerkurs: Arkitektur I - Introduksjon til Arkitektur

The Summer Course - Arkitektur I - Introduksjon til Arkitektur vil introdusere deg til en verden av arkitektur gjennom bruk av tegning og håndlaget modell-making som grunnleggende analoge verktøy for arkitektoniske prosjekter.

Du vil lære grunnleggende frihånd skisse for å utvikle dine ferdigheter med observasjon og persepsjon, ved hjelp av Madrids historiske og moderne bygninger som modeller. Du vil også utvikle enkle volumetriske arkitektoniske modeller som du begynner å utforske natur bygde omgivelser.

I løpet av disse ukene verkstedene vil bli holdt ved School of Architecture, Engineering and Design av Universidad Europea og de beste referanse stedene i Madrid som Matadero Madrid, Prado Museum eller Círculo de Bellas Artes, så vil du få en praktisk visjon.... [-]


Sommerkurs I 2d Tegneserie Animasjon

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2018 Italia Milan

Kurset dekker prosessen med å skape en vellykket kortfilm: storyboards, tekstskriving, tegning, design, animasjon, skuespill, og timing. [+]

Sommerkurs i 2D Cartoon Animasjon

Kurset dekker prosessen med å skape en vellykket kortfilm: storyboards, tekstskriving, tegning, design, animasjon, skuespill, og timing.

Du vil være både regissør og animatør av din egen film, og dermed takler alle utfordringer som normalt oppstår samtidig som en animert kort.

Krav

Dette kurset passer for studenter med noe bakgrunn i animasjon og for studenter som har fullført ett eller to års universitetsstudier i kunst og design.

[-]

Sommerkurs I Avansert Fotografering

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2018 Italia Milan

Dette kurset gjør elevene til å utvide sine kunnskaper om fotografering. På slutten av kurset skal studentene være i stand til å maksimere effektiviteten av sine bilder, utvikle sin egen stil. [+]

Sommerkurs i Advanced Photography

Dette kurset gjør elevene til å utvide sine kunnskaper om fotografering.

Hver deltaker vil bli tatt til et ytterligere nivå, med fokus på komplekse kamerateknikker og lære om hvordan du redigerer bilder og utvikle sin sosiale medier stemme og stil gjennom fotografier. Kurset følger hands-on tilnærming rikelig med praktisk opplæring og prosjekter.

På slutten av kurset skal studentene være i stand til å maksimere effektiviteten av sine bilder, utvikle sin egen stil.

Krav

Dette kurset er utformet for avgangsstudenter universitetsstudenter og for de med litt erfaring innen fotografering som ønsker å utforske nye muligheter som kombinerer strategi og kreativitet.... [-]


Sommerkurs I Digital Illustrasjon

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2018 Italia Milan

Kurset vil lære deg hvordan å lage overbevisende digitale illustrasjoner ved hjelp av programvare. [+]

Sommerkurs i Digital Illustrasjon

Kurset vil lære deg hvordan å lage overbevisende digitale illustrasjoner ved hjelp av programvare. Den er delt inn i to deler:

DEL 1: digital illustrasjon som en trofast gjengivelse av hånd maleri instrumenter DEL 2: digital illustrasjon som selvstendig uttrykksspråk

Kurset vil ikke fokusere på Photoshop eller Illustrator, men på den ekspressive bruk av digitale gjennomsnittet.

Illustrasjonene vil være knyttet til publisering (blader og bokomslag), animasjon (inspirerende tegninger), og nye medier (tabletter og, apps).

Krav

Dette kurset passer for studenter med noe bakgrunn i illustrasjon og for studenter som har fullført ett eller to års universitetsstudier i kunst og design.... [-]


Sommerkurs I Fashion Design I

Campus Heltidsstudier 2 uker June 2018 Italia Milan

Denne inspirerende utforskning av det italienske mote rørledningen har foredrag av erfarne fagfolk og besøk til Milanos beste mote soner og utstillingslokaler. [+]

Sommerkurs i Fashion Design

Denne inspirerende utforskning av det italienske mote rørledningen har foredrag av erfarne fagfolk og besøk til Milanos beste mote soner og utstillingslokaler. Etter å ha fått en omfattende oversikt over den italienske mote-systemet, vil du lære å skissere dine ideer, drive forskning, og bruke dine nye ferdigheter og kunnskap til å utvikle en kleskolleksjon. I studio og i verksteder, vil du arbeide med å skape en prototype ved hjelp av håndlagde skreddersy metoder. Krav

Dette kurset er beregnet for studenter som ikke har noen bakgrunn i mote og for studenter som er til stede eller vil delta på sin første året av universitetsstudier i kunst og design.... [-]


Sommerkurs I Fotografering I

Campus Heltidsstudier 2 uker June 2018 Italia Milan

Gjennom dette intensive kurset vil studentene en elementær kunnskap om fotografering bli introdusert til spesialiserte teknikker og materialer. [+]

Sommerkurs i fotografi jeg

Gjennom dette intensive kurset vil studentene en elementær kunnskap om fotografering bli introdusert til spesialiserte teknikker og materialer. Du vil lære det grunnleggende optikk og lys (blenderåpning, lukkertid, eksponering), fotografiske metoder, og komposisjonsteknikker. Bildebehandling i Photoshop og utgangs teknikker vil også bli dekket.

Krav

Dette kurset er beregnet for studenter som ikke har noen bakgrunn i fotografering og for studenter som er til stede eller vil delta på sin første året av universitetsstudier i kunst og design.

[-]

Sommerkurs I Fotografering Ii

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2018 Italia Milan

Som en oppfølging av Photography jeg, vil dette kurset gjør deg i stand til å ytterligere utdype din kunnskap om fotografiske teknikker samt din ekspressive ferdigheter. [+]

Sommerkurs i Photography II

Som en oppfølging av Photography jeg, vil dette kurset gjør deg i stand til å ytterligere utdype din kunnskap om fotografiske teknikker samt din ekspressive ferdigheter.

Det vil bli holdt delvis i et profesjonelt studio og delvis utenfor.

Gitt type, må du utvikle et konsept, en stemning ombord, og et avsluttende prosjekt under veiledning av en profesjonell fotograf.

Krav

Dette kurset passer for studenter med noe bakgrunn i fotografering og for studenter som har fullført ett eller to års universitetsstudier i kunst og design.

[-]

Sommerkurs I Global Design I

Campus Heltidsstudier 2 uker June 2018 Portugal Lisboa

Hvis du ønsker å skjerpe dine ferdigheter i kreativ tenkning og problemløsning av form og funksjon, sjekk ut dette kurset. Du vil lære om tankeprosess og kreativ forskning som går inn i å skape et designobjekt. Du vil lære grunnleggende prinsipper for design tenkning, kreativ forskning, og designmetodikk innen visuell design og produktdesign. [+]

Sommerkurs i Global Design

Hvis du ønsker å skjerpe dine ferdigheter i kreativ tenkning og problemløsning av form og funksjon, sjekk ut dette kurset. Du vil lære om tankeprosess og kreativ forskning som går inn i å skape et designobjekt. Du vil lære grunnleggende prinsipper for design tenkning, kreativ forskning, og designmetodikk innen visuell design og produktdesign.

For å få kreativ inspirasjon, din klasse utforske Lisboas kulturliv og museer, inkludert Design Museum og Cultural Centre of Belém.

Du vil også eksperimentere med design teknikker i IADE laboratorier (3D lab, print lab og media lab), for å gjøre dine ideer kommer til liv.

Krav

Dette kurset i Global Design er adressert til kreative studenter som ønsker å utforske teknikker for visuell kommunikasjon, samt utforming av objekter og rom.... [-]


Sommerkurs I Grafisk Design I

Campus Heltidsstudier 2 uker June 2018 Tyskland Berlin

Dette kurset gir en entusiastisk fordypning i grunnleggende av grafisk design. Vi vil utforske den kreative prosessen med bilde-making med et typografisk og en kompositorisk øyet. Beveger seg raskt gjennom forskning og idé generasjon, vil deltakerne deretter fordype deg i kompleksiteten av design praksis der typografi, bilde og visuelle hierarkier danse med hverandre for å si noe både meningsfylt og visuelt engasjerende. [+]

Sommerkurs i Grafisk Design

Dette kurset gir en entusiastisk fordypning i grunnleggende av grafisk design. Vi vil utforske den kreative prosessen med bilde-making med et typografisk og en kompositorisk øyet. Beveger seg raskt gjennom forskning og idé generasjon, vil deltakerne deretter fordype deg i kompleksiteten av design praksis der typografi, bilde og visuelle hierarkier danse med hverandre for å si noe både meningsfylt og visuelt engasjerende.

Er dette kurset for meg?

Dette kurset er for deg hvis er insterested i nærmer grafisk design i en gruppesammenheng for første gang, vil du forbedre din skillset med tidligere uutforskede kuriositeter for grafisk design, eller du vurderer å studere grafisk design eller kommunikasjon design og vil ha et forsprang.... [-]


Sommerkurs I Grafisk Design Ii

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2018 Tyskland Berlin

Sammen med sjablong, plakater, skulptur og installasjon, er graffiti en mye brukt form for visuell kommunikasjon i de rike og unike konteksten av det offentlige rom. Som vill, anarkistisk og banebrytende som graffiti kan virke, har graffiti skriving sin bakgrunn i klart definerte måter å håndtere type. Over flere tiår, disse ble mer og mer stilistisk mangfoldig. Den viktigste oppfinnelsen av graffiti skriving er en unik måte å forvrenge og oppfinne nye bokstaver og bruke dem til ulike overflater og sammenhenger. [+]

Sommerkurs i grafisk design II

Sammen med sjablong, plakater, skulptur og installasjon, er graffiti en mye brukt form for visuell kommunikasjon i de rike og unike konteksten av det offentlige rom. Som vill, anarkistisk og banebrytende som graffiti kan virke, har graffiti skriving sin bakgrunn i klart definerte måter å håndtere type. Over flere tiår, disse ble mer og mer stilistisk mangfoldig. Den viktigste oppfinnelsen av graffiti skriving er en unik måte å forvrenge og oppfinne nye bokstaver og bruke dem til ulike overflater og sammenhenger.

Er dette kurset for meg?

Dette kurset er for deg hvis du har en nysgjerrighet for graffiti skriving, offentlig kunst og grafisk design, har du noen bakgrunn i grafisk design og ønsker å utforske sine applikasjoner til street art, eller du ønsker å diversifisere din grafisk design porfolio med handsfree på graffiti arbeid.... [-]


Sommerkurs I Hånden Illustrasjon

Campus Heltidsstudier 2 uker June 2018 Italia Milan

Du vil lære å lage effektive og kraftfulle illustrasjoner med teknikker du kan bruke i en rekke fagområder. Vekslende teori med praksis, vil kurset utsette deg for ulike teknikker, prosesser og tilnærminger. [+]

Sommerkurs i hånd Illustrasjon

Du vil lære å lage effektive og kraftfulle illustrasjoner med teknikker du kan bruke i en rekke fagområder.

Vekslende teori med praksis, vil kurset utsette deg for ulike teknikker, prosesser og tilnærminger. Krav

Dette kurset er beregnet for studenter som ikke har noen bakgrunn i illustrasjon og for studenter som er til stede eller vil delta på sin første året av universitetsstudier i kunst og design.

[-]

Sommerkurs I Interiørdesign For Hoteller

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2018 Italia Milan

Kurset vil gjøre deltakerne til å forstå kombinasjonen av estetikk, funksjonelle og operasjonelle aspekter å designe vellykkede hoteller. [+]

Sommerkurs i Interior Design for Hotels

I dette kurset vil du få en forståelse av hvordan estetikk, funksjon og operasjonelle aspekter kombinere i utformingen av vellykkede hoteller. Du vil dypt analysere moderne hotellet typologier, de nyeste hotelldesigntrender, og informasjon om materialer, møbler og belysning. Kurset gir en dyp utforskning av den omfattende, kompleks innen interiørdesign innenfor turistnæringen og på hvilke måter det er i endring og utvikling.

Krav

Dette kurset er utformet for avgangsstudenter universitetsstudenter og for de med litt erfaring innen interiørdesign som ønsker å utforske nye muligheter som kombinerer strategi og kreativitet.... [-]


Sommerkurs I Interiørdesign I

Campus Heltidsstudier 2 uker June 2018 Italia Milan

Denne full neddykking Kurset vil gi deg en bred oversikt over den italienske designmetodikk. Etter å ha utforsket hvordan å analysere elementer av plass, vil du ha muligheten til å fordype deg i intensivt prosjektarbeid i interiørdesign. [+]

Sommerkurs i Interior Design

En full nedsenking kurs som vil gi studentene en oversikt over den italienske designmetodikk. Studentene vil bli introdusert til analyse av elementene i rommet, og vil ha muligheten til å fokusere spesielt på interiørdesign, og fordype deg i intensive prosjektet fungerer. Livsstil, kunst og design forskning i Milano vil bli brukt av studenter til å utvikle en innvendig plass plan. Etter å ha utforsket hvordan å analysere elementer av plass, vil du ha muligheten til å fordype deg i intensivt prosjektarbeid i interiørdesign.

Krav

Dette kurset er beregnet for studenter som ikke har noen bakgrunn i interiørdesign og for studenter som er til stede eller vil delta på sin første året av universitetsstudier i kunst og design.... [-]


Sommerkurs I Interiørdesign Ii

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2018 Italia Milan

I dette kurset vil du ha muligheten til å analysere moderne indre områder gjennom observasjon basert på egen forskning. Du vil utvikle en profesjonell designer holdning som du utforsker Milan på jakt etter materialer som en kilde til inspirasjon. [+]

Sommerkurs i Interior Design II

Dette kurset er beregnet for studenter med bakgrunn forståelse og erfaring i Interior Design. Studentene vil få mulighet til å analysere moderne indre områder gjennom observasjon basert på egen forskning.

Du vil utvikle en profesjonell designer holdning søker etter materialer som en kilde til inspirasjon gjennom byen leting. Prosjektarbeidet vil bli rettet mot etablering av en fysisk modell av interiør layout, kun ved hjelp av regenerert eller kasserte materialer. Krav

Dette kurset passer for studenter med noe bakgrunn og erfaring innen interiør og for studenter som har fullført ett eller to års universitetsstudier i kunst og design.... [-]


Sommerkurs I Produktdesign Jeg

Campus Heltidsstudier 2 uker June 2018 Italia Milan

Gjennom eksponering for designprosessen, vil du lære å forstå hva som er design livssyklus bak et produkt. Du vil fordype deg i intensivt prosjektarbeid med fokus på kreativ tenkning og en utforskning av form og funksjon. [+]

Sommerkurs i Product Design

Gjennom eksponering for designprosessen, vil du lære å forstå hva som er design livssyklus bak et produkt. Du vil fordype deg i intensivt prosjektarbeid med fokus på kreativ tenkning og en utforskning av form og funksjon. Arbeid i små grupper av studenter, i en åpen diskusjon miljø, vil du utvikle din kreative prosessen fra idé til ferdig presentasjon. Ditt team vil presentere sin løsning med en modell og en novelle i digitalt format, som simulerer en liten utstilling.

Krav

Dette kurset er beregnet for studenter som ikke har noen bakgrunn i produktdesign og for studenter som er til stede eller vil delta på sin første året av universitetsstudier i kunst og design.... [-]


Sommerkurs I Street Photography Ii

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2018 Tyskland Berlin

Seminaret "Faces of Berlin" vil fokusere på gata portretter i Berlin. Foruten teoretiske og praktiske aspekter knyttet til emnet, skal studentene lære hvordan å nærme folk på gaten og å få tilgang til dem med sitt kamera. Hver student skal lage en personlig portefølje av hans gateportretter guidede individuelt i løpet av denne prosessen. Hovedvekten av denne workshopen er den visuelle transformasjon av de enkelte ideer og prosessen med å redigere, velge og skape en personlig tilnærming relatert til temaet. [+]

Sommerkurs i gatefotografi II

Seminaret "Faces of Berlin" vil fokusere på gata portretter i Berlin. Foruten teoretiske og praktiske aspekter knyttet til emnet, skal studentene lære hvordan å nærme folk på gaten og å få tilgang til dem med sitt kamera. Hver student skal lage en personlig portefølje av hans gateportretter guidede individuelt i løpet av denne prosessen. Hovedvekten av denne workshopen er den visuelle transformasjon av de enkelte ideer og prosessen med å redigere, velge og skape en personlig tilnærming relatert til temaet. (Bilder © Björn Steinz)

Er dette kurset for meg?

Dette kurset er for deg hvis du er nysgjerrig på å utlegge din visjon portrett gjennom Berlins muligheter, ønsker du å teste og skjerpe dine ferdigheter som en gate fotograf, eller du ønsker å utvide din portefølje med en bestemt gate portrettprosjektet.... [-]


Sommerkurs I Street Photography Jeg

Campus Heltidsstudier 2 uker June 2018 Tyskland Berlin

Workshopen "Street Theater" vil konsentrere seg om teoretiske og praktiske aspekter ved fotografering av det pulserende folkelivet i Berlin - mindre opptatt av bygningene, og det er arkitektonisk stil, men mer interessert i en personlig tilnærming som viser hva som skjer i og rundt det. [+]

Sommerkurs i street photography jeg

Workshopen "Street Theater" vil konsentrere seg om teoretiske og praktiske aspekter ved fotografering av det pulserende folkelivet i Berlin - mindre opptatt av bygningene, og det er arkitektonisk stil, men mer interessert i en personlig tilnærming som viser hva som skjer i og rundt det. Berlin med sin internasjonale og flerkulturell bakgrunn tilbyr en flott mulighet til å finne mikro "historier" for dette prosjektet. Hver deltaker vil fungere på en street photography portefølje med individuell guiding under workshopen og skape en egen, personlig fortelling knyttet til emnet.

Er dette kurset for meg?

Dette kurset er for deg hvis du er insterested i nærmer street photography i en peer-reviewed innstilling for første gang, vil du forbedre din skillset med tidligere uutforskede kuriositeter for street photography, eller du er ivrig på å utvikle en bestemt street photography prosjekt.... [-]


Sommerkurs I Visuell Design

Campus Heltidsstudier 2 uker June 2018 Italia Milan

Gjennom dette intensive kurset vil studentene få kunnskap om de ulike visuelle kommunikasjonskonsepter og verktøy. [+]

Sommerkurs i Visual Design

Gjennom dette intensive kurset vil studentene få kunnskap om de ulike visuelle kommunikasjonskonsepter og verktøy. Deltakerne vil bli guidet gjennom en bane preget av teoretisk undervisning og praktiske øvelser for å lære digital kompetanse og metoder for visuell representasjon. På slutten av kurset hver elev skal kunne finne sin egen visuelle stil og vil lære å utvikle sin egen personlige prosjekt.

Krav

Dette kurset er beregnet for studenter som ikke har noen bakgrunn i visuell design og for studenter som er til stede eller vil delta på sin første året av universitetsstudier i kunst og design.

[-]

Sommerkurs I Visuell Design Ii

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2018 Portugal Lisboa

I dette kurset vil du lære å effektivt transformere innhold til virkningsfulle visuelle objekter, for eksempel logoer og infographics, som du tydelig tilstede til moderne publikum. [+]

Sommerkurs i Visual Design II

I dette kurset vil du lære å effektivt transformere innhold til virkningsfulle visuelle objekter, for eksempel logoer og infographics, som du tydelig tilstede til moderne publikum.

Du vil oppdage og praksis elementer av visuell design prosessen, fra idé til forskning til utvikling av dynamisk visuelt innhold.

Du vil utforske Lisboas kulturliv og museer for å få kreativ inspirasjon, og lære silketrykkteknikk på IADE laboratorier for å gjøre dine ideer til fullt realiserte prosjekter.

Krav

Dette kurset er rettet til bachelor- og masterstudenter som allerede har en grunnleggende kunnskap om visuell design metodikk og prinsipper.... [-]


Sommerkurs Lysdesign

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2018 Italia Milan

Dette kurset gir en samlet visjon av kunsten belysning og relaterte funksjoner fra tekniske og stilistiske synspunkter. Det vil gi deg de verktøyene du trenger for å gjennomføre belysning prosjekter i et bredt spekter av områder. [+]

Sommerkurs Lighting Design

Dette kurset gir en samlet visjon av kunsten belysning og relaterte funksjoner fra tekniske og stilistiske synspunkter. Det vil gi deg de verktøyene du trenger for å gjennomføre belysning prosjekter i et bredt spekter av områder.

Forelesninger vil ta lysdesign fra teoretiske og praktiske perspektiver.

Du vil bli forventet å produsere skisser og tekniske tegninger.

Krav

Dette kurset er utformet for avgangsstudenter universitetsstudenter og for de med litt erfaring innen konstruksjon som ønsker å utforske nye muligheter som kombinerer strategi og kreativitet.

[-]

Sommerkurs Produktdesign Ii

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2018 Italia Milan

I denne mellomfag, vil du arbeide i en gruppe for å utvikle en samordnet produktlinje med hånd eller digital tegning samt en prototype produktmodell. [+]

Sommerkurs Product Design II

I denne mellomfag, vil du arbeide i en gruppe for å utvikle en samordnet produktlinje med hånd eller digital tegning samt en prototype produktmodell.

Prosjektet skal overvåkes av en etablert designer. Gjennom workshops fokusert på materialer, historien om design, og biografien av et objekt, vil du bli utsatt for flere tilnærminger.

Krav

Dette kurset passer for studenter med noe bakgrunn i produktdesign og for studenter som har fullført ett eller to års universitetsstudier i kunst og design.

[-]

Sommerkurs Skisser Rundt Milan

Campus Heltidsstudier 2 uker June 2018 Italia Milan

Utvikle dine tegneferdigheter mens du nyter og bli kjent med byen Milano -, sine monumenter, museer, sine gatemarkeder. [+]

Sommerkurs Skissere Rundt Milano

Utvikle dine tegneferdigheter mens du nyter og bli kjent med byen Milano -, sine monumenter, museer, sine gatemarkeder.

Du vil starte i klasse med svært enkle øvelser for kopiering fra stilleben og fotografier for å få grunnleggende tegneferdigheter.

Som din tillit i praksis vokser, vil du begynne å utforske Milano med læreren din og lage skisser av gatemarkeder og offentlige bygninger. Du vil også besøke kunstgallerier, hvor du kan øve kopiering malerier av de gamle mesterne. Du skal prøve ut ulike verktøy, fra enkle blyanter og fargeblyanter i Conte fargestifter, tusj, penner, kull og mer.

Krav

Dette kurset er ment for personer i alle aldre og evner som ønsker å utforske et nytt kreativt miljø mens opplever Milan.... [-]


Summer Course Cultural Tour of the Best in Design in Milan

Campus Heltidsstudier 2 uker June 2018 Italia Milan

This course aims to demonstrate how the idea of “design” is closely connected with the core of Italian creativity. [+]

Summer Course Cultural Tour of the Best in Design in Milan

This course aims to demonstrate how the idea of “design” is closely connected with the core of Italian creativity.

You will examine this connection by considering myriad cultural, social, artistic, and industrial elements.

The course digs down into the heart of Italian design values, alternating lectures with visits.

You will explore and analyze the unique reality of design in Milan (its features, history, and outlook) and present your findings through a personal project. Requirements

This course is intended for people of all ages and abilities who wish to explore a new creative environment while experiencing Milan.... [-]


Summer Course Cultural Tour of the Best in Fashion in Milan

Campus Heltidsstudier 2 uker June 2018 Italia Milan

This course aims to demonstrate how the idea of “design” is closely connected with the core of Italian creativity. [+]

Summer Course Cultural Tour of the Best in Fashion in Milan

This course aims to demonstrate how the idea of “design” is closely connected with the core of Italian creativity.

You will examine this connection by considering myriad cultural, social, artistic, and industrial elements.

The course digs down into the heart of Italian design values, alternating lectures with visits.

You will explore and analyze the unique reality of design in Milan (its features, history, and outlook) and present your findings through a personal project. Requirements

This course is intended for people of all ages and abilities who wish to explore a new creative environment while experiencing Milan.... [-]


Summer Course in Accessories Design

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2018 Italia Milan

This course explores the fundamentals of luxury accessories brand collections, including Made in Italy shoes and bags. [+]

Summer Course in Accessories Design

This course explores the fundamentals of luxury accessories brand collections, including Made in Italy shoes and bags.

You will acquire the basic skills you need to coordinate and develop a new luxury accessories brand, and you’ll become familiar with technical methodologies for making shoes. Requirements

This course is suitable for students with some background in fashion design and for students who have completed one or two years of university studies in art and design.

[-]

Summer Course in Fashion Design II

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2018 Italia Milan

In this course, you will create a small coordinated collection. You will develop concepts, moods, and themes that will influence the colors and shapes of your clothing design. [+]

Summer Course in Fashion Design II

In this course, you will create a small coordinated collection. You will develop concepts, moods, and themes that will influence the colors and shapes of your clothing design. In the studio and in workshops, you will work on creating a prototype using handcrafted tailoring methods. Requirements

This course is suitable for students with some background in fashion design and for students who have completed one or two years of their universities studies in art and design.

[-]

Summer Course in Fashion Image & Styling I

Campus Heltidsstudier 2 uker June 2018 Italia Milan

In this course, you will gain experience with style hunting and image styling as foundations of how to approach fashion projects. [+]

Summer Course in Fashion Image & Styling I

In this course, you will gain experience with style hunting and image styling as foundations of how to approach fashion projects.

After an overview of the Italian fashion system, you will learn how to innovatively apply trend scouting skills to interpret the personality of a client and his/her lifestyle; create a style for a fashion magazine’s collection; and propose a new image through clothing, accessories, photos, and location combinations.

Requirements

This course is intended for students who have no background in fashion design and for students who are attending or will attend their first year of university studies in art and design.... [-]


Summer Course in Fashion Image & Styling II

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2018 Italia Milan

In this course, you will receive technical training in the field of fashion styling so that you can create a new image for a body and its clothes. Your solution will encompass make-up techniques, hair shapes, location, light, and photography. [+]

Summer Course in Fashion Image & Styling II

In this course, you will receive technical training in the field of fashion styling so that you can create a new image for a body and its clothes. Your solution will encompass make-up techniques, hair shapes, location, light, and photography. You will experience the excitement of creating a photo-shoot in a real working environment: with live models, on location, and in a professional studio. You will also use personal research and observation to analyze contemporary advertising venues for promoting a fashion product for a targeted consumer.

Requirements

This course is suitable for students with some background in fashion design and for students who have completed one or two years of university studies in art and design.... [-]


Summer Course in Fashion Marketing & Communication

Campus Heltidsstudier 2 uker June 2018 Italia Milan

The course focuses on the fashion industry through a business and management perspective. It will give you the tools you need to understand the dynamic context of the fashion business in Italy and abroad. [+]

Summer Course in Fashion Marketing & Communication

The course focuses on the fashion industry through a business and management perspective. It will give you the tools you need to understand the dynamic context of the fashion business in Italy and abroad. You will be introduced to fundamentals such as fashion industry sourcing, the supply chain, and the fashion buying cycle; vendor selection and fashion buying decision criteria; retail brand marketing in the fashion industry; internationalization of fashion retailing; and international branding and flagship stores. Requirements

This course is intended for students who have no background in fashion and who are attending or will attend their first year of university studies in art and design.... [-]


Summer Course in Food Design

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2018 Italia Milan

Food Design is the pre-ordination of everything having to do with food, in terms of design, style and planning. It is tied both to industrial production and classic design (packaging, shape, color of the food), as well as to a cultural and visual element. [+]

Summer Course in Food Design

Food Design is the pre-ordination of everything having to do with food, in terms of design, style and planning. It is tied both to industrial production and classic design (packaging, shape, color of the food), as well as to a cultural and visual element.

Students will analyze from an aesthetic, communicative and representative point of view through forms, colors and combinations of flavors and smells.

The course will consist of lectures, visits to concept stores and brief design workshops. The participants will be asked to create a final project.

Requirements

This course is intended for people of all ages and abilities who wish to explore a new creative environment while experiencing Milan.... [-]


Summer Course in Textile Design

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2018 Italia Milan

During the first part of this course, you will gain a basic knowledge of available materials and structures and learn to make informed, responsible choices in textile design. [+]

Summer Course in Textile Design

During the first part of this course, you will gain a basic knowledge of available materials and structures and learn to make informed, responsible choices in textile design.

After exploring how to make a textile do its job from a practical perspective, you will focus on the aesthetic considerations, including fabric manipulation, surface design (printing and embroidery), and nets/lacelike fabrics (cut work, devoré).

You will then choose a situation for which to design a textile and produce a mini project outlining the reasons for your choices, illustrated with samples.

Requirements

This course is designed for final-year university students and for those with some working experience in the field of fashion who wish to explore new opportunities combining strategy and creativity.... [-]


Summer Course in Trend Scouting

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2018 Italia Milan

Trend scouting and cool hunting are key strategies for developing a creative and innovative personal fashion collection. [+]

Summer Course in Trend Scouting

Trend scouting and cool hunting are key strategies for developing a creative and innovative personal fashion collection.

A research methodology, cool hunting is based on observing what is really going on in the streets of the world. Discovering what people really do, think, and wear will help you to create a new vision of fashion.

In this course, you will learn and implement observation, research, and analysis techniques related to cool hunting, with a focus on Milan.

Requirements

This course is suitable for students with some background in fashion design and for students who have completed one or two years of university studies in art and design.... [-]


Summer Course in Visual Merchandising

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2018 Italia Milan

Through guided tours to Milan’s most relevant concept stores, you will develop a theoretical, analytical, and critical approach to visual merchandising. [+]

Summer Course in Visual Merchandising

Through guided tours to Milan’s most relevant concept stores, you will develop a theoretical, analytical, and critical approach to visual merchandising. You’ll analyze visual merchandising strategies for showrooms, concept stores, mono-brand stores, and department stores, and you’ll explore tools for creating a strategic language for a fashion brand. At the end of the course, you will be asked to develop an individual project.

Requirements

This course is designed for final-year university students and for those with some working experience in fashion design who wish to explore new opportunities combining strategy and creativity.... [-]