Milan Fashion Campus

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Milan Fashion Campus

De første skulptur italiensk mote italiensk online kurs.

Intensive kurs i Fashion Brief - Åpent hele året kurs - Registrering hver mandag.

Oppdag mote i Italia! Du vil ikke være i stand til å oppleve uten følelse

www.milanfashioncampus.it

Siden 2003, har som mål Milan Fashion Campus å spre det italienske motekulturen ved hjelp av Internett. Våre mote kurs hjelpe studentene forbedre sin stil personlig og få den unike italiensk stil. Grunnleggeren av Milan Fashion Campus er Angelo Russica, som er født og oppvokst i Sveits, men er av siciliansk opprinnelse.


Har avsluttet sin mote studier i Milano, Angelo Russica tok sine første skritt i verden av mote som assistent Giorgio Correggiari, hvor han møtte Domenico Dolce og Stefano Gabbana (Dolce & Gabbana). Jeg måtte forlate for å delta i militærtjeneste for ett år. Da han kom tilbake, jobbet han med det italienske selskapet Barbas (herreklær). Han hadde en av de mest spennende faglige erfaringer av sin karriere: Han begynte å jobbe som assistent designer Gianni Versace, som han jobbet i 5 år designe kvinnelige og mannlige samlinger: Genny, Spazio og Versus. Etter denne opplevelsen, gikk han til Spania for 4 år hvor han jobbet med Induyco - El Corte Ingles i Madrid. Når han kom tilbake, begynte han å jobbe som motekonsulent for Gruppo Marzotto, Miroglio Vestebene, Gruppo Max Mara, også i Japan med en av verdens ledende pels selskaper, selskapet King.


I løpet av sine år som jobber i moteverdenen, Angelo følte en stor skuffelse ungdom deltar skoler i prestisjetunge mote: Dessverre, innså han at etter tre års studier, hvor de har brukt mye penger, de hadde ikke en solid kunnskap og nyutdannede ofte ikke engang hadde sjansen til å gjøre et internship.


Dermed skjønte at det var mye som må gjøres, derfor grunnla han Milan Fashion Campus, med sikte på å gi ungdom muligheten til å lære om verden av moten uten å bruke en formue, med personlig assistanse og tilbakemeldinger, og samtidig med innhold med reelle og praktiske ståsteder: etter hvert som arbeidet utføres i et profesjonelt miljø.


Hans internasjonale erfaring tillot ham å bygge sin karriere som en design konsulent og til slutt i opplæringen.


Milan Fashion Campus jobber kontinuerlig utvikling og etablering av intensive kurs som kan gjøre elevene til å nå sitt fulle potensial uten å måtte gå gjennom økonomiske vanskeligheter.
Vår skole har som mål å oppnå excellence av sine studenter, undervisning etableringen av en samling, skape historier som kombinerer stoff og farge, forskning detaljene i kostymer som kan gjøre det til et unikt stykke. Så også den søker å utfylle den kreative delen med bruk av programvare. Hvordan arbeide i handel og innovasjon, mens en mote kolleksjon er opprettet, fra konsept, planlegging og gjennomføring?
Milan Fashion Campus fungerer med fleksible programmer som fokuserer innhold på studentenes interesser. Med små klasser og oppmerksom og personlig service, studentene får tilbakemelding på sitt arbeid, for å forbedre sine kreative ferdigheter og utvikle et kritisk blikk på hans kreative prosessen. Milan Fashion Campus tilbyr et internasjonalt miljø der studenter kommer fra hele verden, fra Europa, Asia, Afrika, Amerika. Dette gjør at en kulturell utveksling, der studentene utvide sitt verdenssyn, oppleve nye og forskjellige kulturer som påvirker din sans for stil og estetikk, samtidig som de har evnen til å skape interessante og berikende kontakter for sine karrierer i verden av mote.

Steder

Milan

Milan Fashion Campus Fashion Courses

Address
MILAN FASHION CAMPUS
Via Broggi 7

20129 Milan, Lombardia, Italia
Telefon
+39 02 2682 2730