Manuelina Culinary

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

Italiensk Kulinariske Programmer

Manuelina Culinary ble grunnlagt av Manuelina Regissør, Melina Puntoriero. Etter å ha jobbet omfattende gjennom ulike kulinariske skoler i Italia, og jobbet med forskning og utvikling med mange forskjellige kokker, begynte Melina å utforme programmer som ville reagere på behovet for korte intensive profesjonelle programmer som ville passe kulinariske fagfolk, samt matelskere, i området av italiensk mat. Våre programmer er utviklet med kokker og kulinariske eksperter i Italia, som har en kombinert erfaring på over 60 år. De er en kulminasjon av kunnskap fra fagfolk som er topp i sitt felt og oppdateres kontinuerlig for å imøtekomme en svært konkurransedyktig og evig forandringsindustri. Hvert program er forankret i kultur, vitenskap og kreativitet mens du konsentrerer deg om de grunnleggende prinsippene for smakstekstur og smak. Hvert program starter fra det grunnleggende og akselererer raskt, og på denne måten, uavhengig av tidligere kulinarisk opplevelse, slutter alle elevene på samme punkt.

Italienske kulinariske turer

Vår vert er Chef Melina Puntoriero fra Manuelina Culinary , en internasjonal kulinarisk skole som primært opererer i Italia, men også over hele verden. Melinas lidenskap for matlaging ligger ikke bare i maten selv, men kulturen som omgir hver ingrediens som trengs for å lage en oppskrift. Hun har brukt de siste 6 årene i Italia for å undersøke matene i hver region. Melina har nå et lag kokk under sin vinge, som er dyktige, innovatører i sine respektive sektorer og etterspurt globalt av både bedriftens og privat sektor av gjestfrihet for deres bidrag til matlaging.

Mens forankret i mat og vin, og drikking og spising er absolutt vår prioritet, er våre turer ikke bare det. Arbeide i denne bransjen har betydd at vi har blitt introdusert til noen fantastiske kreative og innovative mennesker over hele landet, og ut av et behov for å dele dem med mennesker, ble våre luksus turer født, designet for å se Italia gjennom øynene, for å avdekke ikke bare skjønnheten i så mange steder usynlig av den vanlige turisten, men for å vise deg hvorfor du ikke kan lære å være italiensk, men hvorfor du må leve Italia, tilbringe tid med lokalbefolkningen, oppleve skjønnheten, å forstå lidenskapen bak denne fantastiske kulturen og hvordan du virkelig setter pris på dette enkle kjøkkenet.

Vår forskjell

På Manuelina Culinary vi kortsiktige mat programmer for å tillate studenter og kokker som ikke ville ha tid til å delta på et langsiktig kulinarisk kurs. Vi tillater studenten å lære en betydelig mengde kunnskap over en kort periode i små grupper som sikrer et komfortabelt læringsmiljø. Studentene har også en eksklusiv tilgang til svært erfarne kokker som har jobbet for den beste italienske restauranten og førsteklasses laboratorier for å lære de nyeste trender og kulinariske teknikker.

Vi tilbyr reisende, mat og vin lidenskapelig med en unik opplevelse av Italia, tar dem i områder tidligere uberørt av typisk turist. Vi tilbyr dem en kombinasjon av Michelin Star-restaurant med høy klasse og mindre tradisjonelle arenaer. Vi følger også en avslappet og fleksibel reiserute som gjør at reisende kan tilpasse sin italienske opplevelse.

På Manuelina forstår vi bedriftens behov og mål, vi har ekspertkunnskapen for å hjelpe deg med å nå disse målene. Vi tilbyr ekspertråd på alle områder av italiensk kultur, og vi sørger for at vi tar menyen til neste nivå.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

All Inclusive 5 Ukers Program I Italiensk Mat

Campus Heltidsstudier 5 uker April 2019 Italia Brescia

Vårt masterprogram er det mest omfattende kortkulinariske programmet utenfor Italia. Studenter og kulinariske fagfolk får et perspektiv på italiensk regionskjøkken som effektivt og enkelt kan brukes på alle områder av verden. Det tar en grundig titt på rå ingrediensene som trengs for å utføre komplette menyer og går langt utover enkel oppskriftrepetisjon som vi ser på de fleste skoler. [+]

Programoversikt

Vårt masterprogram er det mest omfattende kortkulinariske programmet utenfor Italia. Studenter og kulinariske fagfolk får et perspektiv på italiensk regionskjøkken som effektivt og enkelt kan brukes på alle områder av verden. Det tar en grundig titt på rå ingrediensene som trengs for å utføre komplette menyer og går langt utover enkel oppskriftrepetisjon som vi ser på de fleste skoler. Dette programmet kombinerer både demonstrasjons- og håndteringsmetoder som viser moderne og tradisjonelle regionale italiensk mat og sentre om de grunnleggende prinsippene for kontrasterende smaker, farge, teknikk og næringsverdi i kjøkkenet, og enda viktigere, gir alle deltakerne muligheten til å se og smake , og evnen til å utvikle og utvikle sin egen individuelle teknikk. Dette programmet dekker alle aspekter av italiensk mat, inkludert pasta og risotto, bakverk og desserter, gelato, herdet og konserverte produkter, og italienske hovedretter, med en grundig analyse av avanserte teknikker, kjemi og vitenskap bak hver komponent.... [-]


Artisan Gelato 1 Uke Program

Campus Heltidsstudier 1 uke April 2019 Italia Brescia

Italiensk gelato er definitivt et synonym for italiensk mat og stil. Derfor øker etterspørselen etter tradisjonell gelato kontinuerlig og blir en stadig mer lønnsom forretningsmulighet over hele verden. Under veiledning av de beste Master Gelato Makers i Italia, vil deltakerne lære å forberede primære italienske Gelato smaker. Fra den mest tradisjonelle til den mest innovative, er nøkkelen til suksess i metoden og bruk av toppkvalitets ingredienser. [+]

Programoversikt

Italiensk gelato er definitivt et synonym for italiensk mat og stil. Derfor øker etterspørselen etter tradisjonell gelato kontinuerlig og blir en stadig mer lønnsom forretningsmulighet over hele verden. Under veiledning av de beste Master Gelato Makers i Italia, vil deltakerne lære å forberede primære italienske Gelato smaker. Fra den mest tradisjonelle til den mest innovative, er nøkkelen til suksess i metoden og bruk av toppkvalitets ingredienser.

detaljerStartdato: 29. april 2018Lengde: 1 uke program, 9:00 - 16:00Språk EngelskHvor: Brescia, ItaliaAdresse: Via Serenissima, 5 BresciaMaks antall per klasse: 20Kostnad: € 2.500

Din 1-ukers reiserute inkluderer *:... [-]


Artisan Pasta 1 Uke Program

Campus Heltidsstudier 1 uke April 2019 Italia Brescia

Pasta er blitt en gjentakende gjenstand på restaurantmenyer over hele verden, uansett restaurantretning. For forbrukeren er pasta et sunt og velsmakende menyelement, og for kokker representerer det betydelig fortjeneste og en tallerken som ikke har noen begrensninger, noe som gjør det alltid enkelt og fleksibelt. Hver dag tilbyr komplette praktiske leksjoner hvor elevene lærer regionalisme, forstår hvor pasta kommer fra, og kan derfor velge egnede krydder og sauser for hvilken pasta de bruker. [+]

Programoversikt

Pasta er blitt en gjentakende gjenstand på restaurantmenyer over hele verden, uansett restaurantretning. For forbrukeren er pasta et sunt og velsmakende menyelement, og for kokker representerer det betydelig fortjeneste og en tallerken som ikke har noen begrensninger, noe som gjør det alltid enkelt og fleksibelt. Hver dag tilbyr komplette praktiske leksjoner hvor elevene lærer regionalisme, forstår hvor pasta kommer fra, og kan derfor velge egnede krydder og sauser for hvilken pasta de bruker. Kurset dekker alle særpregete preparater: tørket pasta, fylt fersk pasta, gnocchi, ris og risottos. Alle retter vil bli foreslått ved å sammenligne den tradisjonelle versjonen av oppskriften med den kreative gjenfortolkingen av kokken, for å gjøre dem enda bedre og mer behagelig estetisk. Denne uken er en fargerik buffet av en av Italias mest verdifulle menyelementer.... [-]


Italiensk Bakverk Og Dessert 1 Uke Program

Campus Heltidsstudier 1 uke May 2019 Italia Brescia

Italiensk håndverkskake er kjent over hele verden for råvarer som er sterkt knyttet til kulturen i områdene hvor de ble født. Dette resulterer i et kjeks kjent over hele verden for et eksepsjonelt utvalg av former og smaker. Under veiledning av Master Pastry Chefs blant de beste i Italia, vil deltakerne lære å forberede noen av de beste og mest berømte desserter av den italienske konditorivarustradisjonen; fra den enkleste til den mest komplekse, er nøkkelen til suksess i metoden og bruken av produkter og utstyr av fortreffelighet. Dette er et unikt program som fokuserer på både tradisjonelle og innovative smakkombinasjoner og kulminerer i en imponerende kunstart. [+]

Programoversikt

Italiensk håndverkskake er kjent over hele verden for råvarer som er sterkt knyttet til kulturen i områdene hvor de ble født. Dette resulterer i et kjeks kjent over hele verden for et eksepsjonelt utvalg av former og smaker. Under veiledning av Master Pastry Chefs blant de beste i Italia, vil deltakerne lære å forberede noen av de beste og mest berømte desserter av den italienske konditorivarustradisjonen; fra den enkleste til den mest komplekse, er nøkkelen til suksess i metoden og bruken av produkter og utstyr av fortreffelighet. Dette er et unikt program som fokuserer på både tradisjonelle og innovative smakkombinasjoner og kulminerer i en imponerende kunstart.... [-]


Italiensk Brød Og Baking 1 Uke Program

Campus Heltidsstudier 1 uke April 2019 Italia Brescia

Brød og pizza har alltid representert den unike naturen av italiensk kulinarisk. Under oppsyn av master bakere og pizza beslutningstakere blant de beste i Italia, vil deltakere lære å forberede et bredt spekter av kjernen tradisjonelle italienske brød, pizza og bakeri produkter; fra den enkleste til den mest komplekse. Enten i konvensjonelle eller ildfaste bakovner, vil deltakerne gjengi teksturer og smaker som unngår de fleste kokker i dag. [+]

Programoversikt

Brød og pizza har alltid representert den unike naturen av italiensk kulinarisk. Under oppsyn av master bakere og pizza beslutningstakere blant de beste i Italia, vil deltakere lære å forberede et bredt spekter av kjernen tradisjonelle italienske brød, pizza og bakeri produkter; fra den enkleste til den mest komplekse. Enten i konvensjonelle eller ildfaste bakovner, vil deltakerne gjengi teksturer og smaker som unngår de fleste kokker i dag.

detaljerStartdato: 22. april 2018Lengde: 1 uke program, 9:00 - 16:00Språk EngelskHvor: Brescia, ItaliaAdresse: Via Serenissima, 5 BresciaMaks antall per klasse: 20Kostnad: € 2.500

Din 1-ukers reiserute inkluderer *:

Kombinasjon av på-og demonstrasjons leksjoner av italienske Master Gelato MakersKomplett kurs Manuell skrevet av Italias Master Chefs med all teori og oppskrifter inkludert en engelsk oversettelse der det er nødvendigFullt utstyrte klasserom / laboratorierKlasserom assistenterRåvarerLunsj og kaffepauser gjennom hele kursetFerdigattest1 uke studie i Italia **6 overnattinger med frokostbuffé og kveldsmåltider for de som velger et brettalternativ ***... [-]

Italiensk Kjøkken 1 Uke Program

Campus Heltidsstudier 1 uke April 2019 Italia Brescia

Italiensk mat kjennetegnes av en unik og karakteristisk stil, som inkluderer et utrolig utvalg av retter, produkter og teknikk. Hver tallerken er bare like god som rå ingrediensene som brukes til å konstruere den. For hver kokk å være en mester i sitt eget felt, og å innovere på tradisjon, må de først forstå hvor en bestemt plate, en bestemt smak eller en bestemt ingrediens kommer fra. [+]

Programoversikt

Italiensk mat kjennetegnes av en unik og karakteristisk stil, som inkluderer et utrolig utvalg av retter, produkter og teknikk. Hver tallerken er bare like god som rå ingrediensene som brukes til å konstruere den. For hver kokk å være en mester i sitt eget felt, og å innovere på tradisjon, må de først forstå hvor en bestemt plate, en bestemt smak eller en bestemt ingrediens kommer fra. Å forstå begrepet regionalisme i italiensk mat er viktig for å forstå hvor et bestemt produkt i Italia kommer fra og derfor hvordan produktet brukes til å lage menyelementer. I tillegg til å forstå sannheter og myter om italiensk mat, kan deltakerne kombinere kulinarisk trening med kulturhistorie som gjør dem bedre kokker og dyktige culinarians.... [-]