MasterPrep International

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Ditt mål er kjernen i alt vi gjør!

MasterPrep er et internasjonalt team av profesjonelle instruktører hvis tjenester er rettet mot å hjelpe kandidatene nå de høyeste mulige testresultater. MasterPrep betyr trygt å vandre mot opptak til MBA-programmer eller Master / lavere grader eller handelshøyskoler i verden.

Tar fatt på slike programmer kan ofte vise seg å være en vanskelig oppgave, og vil alltid innebære å ta tøffe tester, skrive interessante og godt strukturerte essays, og trygt å håndtere intervjuprosessen for å vise at du passer til profilen, og at du er den rette person til å være på det programmet.

personlig tilnærming MasterPrep tilbyr kandidater velprøvd erfaring og omfattende profesjonalitet, med fokus utelukkende på hver elevs behov og objectives.We utføre en innledende vurdering for å identifisere de beste opplæringsløp på bakgrunn av hver kandidat profil, for både språkkunnskaper og opptaksprøver. I tillegg vår e-læringsstøtte og testsimuleringer tillate oss å designe en svært målrettet og svært effektiv trening plan.Our erfarne trenere kan lede deg til å bygge en personlig studieplan som optimaliserer den tiden du har tilgjengelig og som tar hensyn til alle andre forpliktelser som kan stå i veien for din forberedelse (dvs. arbeidsforpliktelser, begrenset studie tid tilgjengelig, etc.).

E-læring Bortsett fra å gi klassebasert prep programmer, har MasterPrep utviklet en rekke integrerte e-læringsløsninger. Med vår svært vellykket langdistanse prep programmer via vår videokonferanse plattform, og gjennom våre e-kurs og e-bøker, er vi i stand til å nå studenter overalt og levere våre premium test prep tjenester i den komforten av deres eget hjem eller kontor.

Professional Staff og stimulerende miljø Sammen med å være eksperter på fagfeltet, våre trenere er gode lærere. De samarbeide kontinuerlig med hverandre og regelmessig ta del i oppfriskningskurs, for å være alltid à jour med den siste utviklingen i verden av undervisning og teste preparatet. Dette er grunnen til MasterPrep er i stand til å tilby den høyeste undervisning standarder i bransjen, og for å sikre at kandidatene får best mulig service.MasterPrep har bevisst valgt å begrense størrelsen på sine gruppekurs for å kunne fokusere mer spesifikt på hver deltakers behov.

omfattende service Den MasterPrep team kan hjelpe deg med å identifisere dine styrker og svakheter, og kan hjelpe deg med å lage en tilpasset tilnærming som vil lede deg gjennom hele programmet process.From test forberedelser, med en personlig studieplan som vil optimalisere den tiden du har tilgjengelig, opptak rådgiving, essay redigering og coaching, kan vi utstyre deg med alle nøkkelelementene som kreves for en vellykket presentasjon.

Steder

Milan

Address

Via V. Monti, 8

20123 Milan, Lombardia, Italia

Roma

Address
Piazza Marconi 15
00144 Roma, Lazio, Italia

Napoli

Address
Via Cesario Console, 3
80132 Napoli, Campania, Italia

Zürich

Address
Badenerstrasse 816
8049 Zürich, Zürich, Sveits