Les den offisielle beskrivelsen

Ditt mål er kjernen i alt vi gjør!

MasterPrep er et internasjonalt team av profesjonelle instruktører hvis tjenester er rettet mot å hjelpe kandidatene nå de høyeste mulige testresultater. MasterPrep betyr trygt å vandre mot opptak til MBA-programmer eller Master / lavere grader eller handelshøyskoler i verden.

Tar fatt på slike programmer kan ofte vise seg å være en vanskelig oppgave, og vil alltid innebære å ta tøffe tester, skrive interessante og godt strukturerte essays, og trygt å håndtere intervjuprosessen for å vise at du passer til profilen, og at du er den rette person til å være på det programmet.

personlig tilnærming MasterPrep tilbyr kandidater velprøvd erfaring og omfattende profesjonalitet, med fokus utelukkende på hver elevs behov og objectives.We utføre en innledende vurdering for å identifisere de beste opplæringsløp på bakgrunn av hver kandidat profil, for både språkkunnskaper og opptaksprøver. I tillegg vår e-læringsstøtte og testsimuleringer tillate oss å designe en svært målrettet og svært effektiv trening plan.Our erfarne trenere kan lede deg til å bygge en personlig studieplan som optimaliserer den tiden du har tilgjengelig og som tar hensyn til alle andre forpliktelser som kan stå i veien for din forberedelse (dvs. arbeidsforpliktelser, begrenset studie tid tilgjengelig, etc.).

E-læring Bortsett fra å gi klassebasert prep programmer, har MasterPrep utviklet en rekke integrerte e-læringsløsninger. Med vår svært vellykket langdistanse prep programmer via vår videokonferanse plattform, og gjennom våre e-kurs og e-bøker, er vi i stand til å nå studenter overalt og levere våre premium test prep tjenester i den komforten av deres eget hjem eller kontor.

Professional Staff og stimulerende miljø Sammen med å være eksperter på fagfeltet, våre trenere er gode lærere. De samarbeide kontinuerlig med hverandre og regelmessig ta del i oppfriskningskurs, for å være alltid à jour med den siste utviklingen i verden av undervisning og teste preparatet. Dette er grunnen til MasterPrep er i stand til å tilby den høyeste undervisning standarder i bransjen, og for å sikre at kandidatene får best mulig service.MasterPrep har bevisst valgt å begrense størrelsen på sine gruppekurs for å kunne fokusere mer spesifikt på hver deltakers behov.

omfattende service Den MasterPrep team kan hjelpe deg med å identifisere dine styrker og svakheter, og kan hjelpe deg med å lage en tilpasset tilnærming som vil lede deg gjennom hele programmet process.From test forberedelser, med en personlig studieplan som vil optimalisere den tiden du har tilgjengelig, opptak rådgiving, essay redigering og coaching, kan vi utstyre deg med alle nøkkelelementene som kreves for en vellykket presentasjon.

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Italiensk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

MasterPrep International

GMAT ® (Graduate Management Admission Test) er nødvendig for opptak til MBA og andre post-graduate-programmer på de viktigste universiteter og handelshøyskoler. ... [+]

GMAT ® (Graduate Management Admission Test) er nødvendig for opptak til MBA og andre post-graduate-programmer på de viktigste universiteter og handelshøyskoler.

GMAT vurderer kandidaten med 4 forskjellige seksjoner: Analytical Writing Assignment, Integrert Reasoning, kvantitative delen, verbale delen.

Analytisk skriftlig OPPGAVE

Denne delen krever skriving av et essay som senere skannes og scoret å vurdere rimeligheten av de forutsetninger og konklusjoner som essayet tilbyr.

INTEGRERT BEGRUNNELSER

Denne delen tester evne til å vurdere informasjon og data som kommer fra forskjellige kilder, for eksempel diagrammer, tabeller, e-post, etc.

verbale delen... [-]

Italia Milan Roma Napoli Sveits Zürich  + 2 Mer
Åpen påmelding
Engelsk,Italiensk
Heltid studier
Deltid
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
MasterPrep International

GRE (Graduate Record eksamen) er en test som evaluerer engelsk, matematikk og andre ferdigheter og er ofte betraktet som en avgjørende faktor i opptaksprosessen til et st ... [+]

GRE (Graduate Record eksamen) er en test som evaluerer engelsk, matematikk og andre ferdigheter og er ofte betraktet som en avgjørende faktor i opptaksprosessen til et studium eller for tildeling av stipend.

GRE generell test utføres i enten en datamaskin basert eller en papirbasert modus og er delt inn i 3 hovedelementer: Analytical skriftlig oppgave, Kvantitativ resonnering, Verbal Spørsmål.

analytisk skriftlig

Denne delen evaluerer de skriftlige kommunikasjonsevner og evne til kritisk å analysere et argument. Den består av to skrift aktiviteter:

Beskriv ditt perspektiv om en sak (30 minutter) Analyser et argument (30 minutter)

Verbal resonnering

Denne delen evaluerer forståelse av skriftlige tekster og evnen til å identifisere assosiasjoner mellom forskjellig informasjon som må analyseres. Det er tre tekstlige kategorier: setning likeverdighet, tekst ferdigstillelse, leseforståelse.... [-]

Italia Milan Roma Napoli Sveits Zürich  + 2 Mer
Åpen påmelding
Engelsk,Italiensk
Heltid studier
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
MasterPrep International

IELTS er engelsk vurdering test mest brukt i engelsktalende land for opptak til utdanningsinstitusjoner, innvandring og arbeid. ... [+]

IELTS er det engelske språket vurdering test mest brukt i engelsktalende land for opptak til utdanningsinstitusjoner, innvandring og arbeid.

IELTS er tilgjengelig i to formater, avhengig av årsaken til at testen er nødvendig: Akademisk, generell opplæring.

FAGLIG

Denne testen formatet brukes for de som ønsker å studere i utlandet i et engelsktalende institusjon for høyere utdanning. I dette tilfellet vurderer testen kandidatens kunnskap om akademisk språk som er avgjørende i å delta universiteter og Masters programmer på engelsk.

generell opplæring

Denne testen formatet er egnet for de som ønsker å reise til utlandet for videregående utdanning, innvandring eller arbeid. I dette tilfellet måler testen engelskkunnskaper i en praktisk hverdag sammenheng.... [-]

Italia Milan Roma Napoli Sveits Zürich  + 2 Mer
Åpen påmelding
Engelsk,Italiensk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
MasterPrep International

SAT er egnethetsprøven kreves for opptak til høyskoler og universiteter i USA og Canada. Testen vurderer en kandidat kritisk tenkning ferdigheter som er viktige når en sk ... [+]

Den SAT er egnethetsprøven kreves for opptak til høyskoler og universiteter i USA og Canada. Testen vurderer en kandidat kritisk tenkning ferdigheter som er viktige når en skal studere ved høyskole eller universitet.

SAT består av tre deler: Evidence-Based lesing og skriving, matematikk, Essay (valgfritt).

Prep alternativer SAT Individuell Course personlig timeplan En-til-en økter Tilgjengelig på stedet eller på nettet

SAT Gruppe Course

Intensiv i klassen undervisning små grupper Tilgjengelig på stedet

SAT Veiledning

tilpasset program Fokus på spesifikke områder Tilgjengelig på stedet eller på nettet

Hvorfor MasterPrep eksepsjonell Lærere ... [-]
Italia Milan Roma Napoli Sveits Zürich  + 2 Mer
Åpen påmelding
Engelsk,Italiensk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
MasterPrep International

Opptaksprosessen er en komplisert og langvarig reise som kan ta mange måneder før et endelig valg resultat. Opptak til høyskoler og universiteter programmer demonstrere e ... [+]

Opptak Rådgiving og essay redigering

Opptaksprosessen er en komplisert og langvarig reise som kan ta mange måneder før et endelig valg resultat. Opptak til høyskoler og universiteter programmer demonstrere en stadig voksende konkurranseinstinkt, spesielt på de beste europeiske og nordamerikanske skoler. Skolene er stadig øke GMAT / GRE og TOEFL / IELTS test score, noe som gjør deres akademiske og profesjonelle søknadskriterier stadig mer selektive. Samtidig, de er ute etter søkere med ukonvensjonelle profiler og uvanlige opplevelser og ferdigheter. Aspekter som et internasjonalt yrke, evnen til å arbeide i team, flerkulturelt fleksibilitet og sterke lederpotensial er etterspurt nå mer enn tidligere.... [-]

Italia Milan Roma Napoli Sveits Zürich  + 2 Mer
Åpen påmelding
Engelsk,Italiensk
Heltid studier
10 timer
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
MasterPrep International

TOEFL er den engelske språktest for fremmedspråklige mest etterspurte av akademiske institusjoner over hele verden. I tillegg er det også nødvendig med offentlige etater, ... [+]

Den TOEFL er den engelske språktest for fremmedspråklige mest etterspurte av akademiske institusjoner over hele verden. I tillegg er det også nødvendig med offentlige etater, internasjonale institusjoner og utvekslingsprogrammer i engelsktalende land.

TOEFL vurderer kandidaten med 4 forskjellige seksjoner: Lese, lytte, snakke, skrive.

LESNING

3 til 5 passasjer utdrag av akademiske tekster, hver ca 700 ord lange; 12-14 spørsmål per passering.

LYTTE

4 til 6 forelesninger (noen med klasserom diskusjon) som varer 3-5 minutter hver, 6 spørsmål per foredrag. 2 til 3 samtaler som varer 3 minutter hver, 5 spørsmål per samtale.

SNAKKER

2 oppgaver som ber om en uttalelse om kjente emner; 4 integrert snakker oppgaver basert på lesing og / eller lytter passasjer.... [-]

Italia Milan Roma Napoli Sveits Zürich  + 2 Mer
Åpen påmelding
Engelsk,Italiensk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk