NABA Summer school 2019

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Laureate101


Kom i Italia i sommer og studer kunst og design! NABA Summer Courses tilbyr to ukers intensiv forskning og prosjektopplevelser innen design, mote og visuell

NABA tilbyr også sommerkurs i italiensk kultur

NABA Sommertilbud består av innledende, mellomliggende og avanserte kurs fordelt på tre sommersesjoner. Du kan kombinere kurs for å lage en to-, fire- eller seks-ukers økt, slik at du får mest mulig ut av din tid i Milano og fullt ut opplever NABAs læringsmetode og -verdier.

Alle sommerprogrammer er utført på engelsk.

CREDITS

NABA vil tildele ECTS-studiepoeng for sine sommerkurs, slik at det blir lettere for studenter å overføre sine studiepoeng til andre universiteter og akademier som bruker eller anerkjenner ECTS-systemet.

Etter vellykket gjennomføring av hvert 2 ukers sommerkurs (45 timers klasser), utsteder NABA 3 studiepoeng som kan overføres etter valg av hver studentets hjemmekunnskap.

Interesserte studenter skal kreve NABA ECTS kursplan til NABA Summer Courses Office på summer@naba.it og sende det til sine hjem universiteter for å verifisere muligheten for å ha ECTS-studiepoeng utstedt av NABA for sommerkursene anerkjent i studieplanen. For å oppnå studiepoeng må studentene være over 18 år, ha fullført videregående studier og være registrert på en universitets studiebane, oppfylle opptakskravene til kurset og oppnå kursets læringsutbytte og -mål.

HOUSING

NABA hjelper internasjonale studenter til å finne overnatting. Studentene kan velge mellom en rekke enkeltrom og fellesrom på Campus gangavstand, i leiligheter som forvaltes av skolen.

Videre har NABA utviklet avtaler med et visst antall eiendomsmegler som har et variert utvalg av leiligheter i et annet område av byen, og har samtidig utviklet kontakter med private utleiere som leier ut leiligheter nær Campus og i ulike områder. NABA har også spesielle avtaler med vandrerhjem, boliger og hoteller.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt NABA Boligkontor via e-post på short@milanhousing.it eller via telefon på 39 02 97 372 295

VISUM

Vennligst sjekk med en italiensk ambassade eller konsulat i ditt hjemland for å avgjøre om du trenger visum for å komme inn i Italia.

Hvis du trenger et VISA, vil NABA gi deg et opptakssertifikat (ved full betaling av studieavgift), slik at du kan få visum fra din lokale italienske ambassade / konsulat.

Vær oppmerksom på at visumansøgningen og utstedelsesprosessen kan ta mer enn en måned, så vurder å søke om visumet ditt i god tid. Det er ditt ansvar å søke om visumet i tide.

I tilfelle at visumsøknaden din nektes, refunderer NABA din fulle undervisningsavgift (minus administrativ avgift på 150 EUR) bare hvis du sender bevis på visumforkastelsen (det vil si det offisielle brev eller e-post sendt av ambassaden / konsulatet nektar visumet).

laureateSchools

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Summer courses »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Sommerkurs

Sommerkurs i 2D tegneserie animasjon

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2019 Italia Milan

Kurset skal behandle alle aspekter knyttet til realiseringen av en vellykket kortfilm: tegning, design, animasjon, storyboarding, skuespiller, timing, scriptwriting. Studentene vil være både regissører og animatorer av sin egen film, og står dermed overfor alle problemer og problemer som normalt oppstår mens du lager en animert film. [+]

Kurset skal behandle alle aspekter knyttet til realiseringen av en vellykket kortfilm: tegning, design, animasjon, storyboarding, skuespiller, timing, scriptwriting.

Studentene vil være både regissører og animatorer av sin egen film, og står dermed overfor alle problemer og problemer som normalt oppstår mens du lager en animert film.

Krav

Dette kurset er egnet for studenter med litt bakgrunn i animasjon og for studenter som har fullført ett eller to år med universitetsstudier innen kunst og design.

[-]

Sommerkurs i digital illustrasjon

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2019 Italia Milan

Kurset skal lære å lage interessante papirløse illustrasjoner ved hjelp av programvare. Det deles opp i to deler: DEL 1: Digital som en trofast reproduksjon av håndmalingsinstrumenter DEL 2: Digital som et selvstendig uttrykksfulle språk. Kurset vil ikke fokusere på Photoshop eller Illustrator, men på den uttrykksfulle bruken av de digitale verktøyene. Illustrasjonene gjelder publisering (magasiner og bokomslag), animasjon (inspirerende tegninger) og nye medier (tabletter, apps, etc.). [+]

Kurset skal lære å lage interessante papirløse illustrasjoner ved hjelp av programvare. Det vil bli delt inn i to deler:

DEL 1: Digital som en trofast gjengivelse av håndmalingsinstrumenter.DEL 2: Digital som et selvstendig uttrykksfulle språk.

Kurset vil ikke fokusere på Photoshop eller Illustrator, men på den uttrykksfulle bruken av de digitale verktøyene. Illustrasjonene gjelder publisering (magasiner og bokomslag), animasjon (inspirerende tegninger) og nye medier (tabletter, apps ...)

Krav

Dette kurset er egnet for studenter med litt bakgrunn i illustrasjon og for studenter som har fullført ett eller to års universitetsstudier innen kunst og design.

[-]

Sommerkurs i emballasje

Campus Heltidsstudier 2 uker June 2019 Italia Rome

I dette kurset vil du utforske prosessene og materialene som er involvert i emballasjedesign, lære å brette kartong for å lage enkle pakker, og jobbe i et team for å tolke en firmakort. [+]

Disciplinen for emballasjedesign kan virke ved første øyekast å stole nesten helt på tekniske ferdigheter i grafisk design. Men i virkeligheten tegner emballasjedesign også på flere andre grunnleggende aspekter av visuell designopplæring, blant annet redaksjonell, komposisjonell, pakkelagring og etterproduksjonsferdigheter. En produktpakke forteller en historie, formidler merkevarens identitet og verdier, og blir en sensuell og interaktiv opplevelse for kunder som involverer syn, berøring og lyd.

I dette kurset vil du utforske prosessene og materialene som er involvert i emballasjedesign, lære å brette kartong for å lage enkle pakker, og jobbe i et team for å tolke en firmakort. Når du utvikler et produktemballasjekonsept, vil du øve designstrategi, lage komposisjoner og utvikle nye gjengivelsesferdigheter.... [-]


Sommerkurs i Fashion Design II

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2019 Italia Milan

I dette kurset skal studentene opprette en liten samordnet samling. Begreper, stemninger og temaer vil bli utviklet for å gi inspirasjon til klær, farge og form. [+]

I dette kurset skal studentene opprette en liten samordnet samling. Begreper, stemninger og temaer vil bli utviklet for å gi inspirasjon til klær, farge og form.

Studentene vil eksperimentere med studio- og verkstedpraksis og arbeide med realisering av en prototype med håndverkskonfeksjonsmetoder.

Krav

Dette kurset er egnet for studenter med litt bakgrunn i mote design og for studenter som har fullført ett eller to år av sine universitetsstudier innen kunst og design.

[-]

Sommerkurs i fotografi I

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2019 Italia Milan

Gjennom dette intensive kurset, vil studenter med grunnleggende kunnskap om fotografi bli introdusert til spesialiserte teknikker og materialer. [+]

Gjennom dette intensive kurset, vil studenter med grunnleggende kunnskap om fotografi bli introdusert til spesialiserte teknikker og materialer.

Du vil lære grunnleggende om optikk og lys (blenderåpning, lukkerhastighet, eksponering), fotografiske metoder og sammensetningsteknikker.

Bildebehandling i Photoshop og utgangsteknikker vil også bli dekket.

Krav

Dette kurset er ment for studenter som ikke har bakgrunn i fotografering og for studenter som deltar eller vil delta i deres første år med universitetsstudier innen kunst og design.

[-]

Sommerkurs i fotografi II

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2019 Italia Milan

Dette kurset vil være en oppfølging av Photography I og vil gjøre det mulig for studentene å utdype sin kunnskap om fotografiske teknikker og videreutvikle sine uttrykksfaglige ferdigheter. [+]

Dette kurset vil være en oppfølging av Photography I og vil gjøre det mulig for studentene å utdype sin kunnskap om fotografiske teknikker og videreutvikle sine uttrykksfaglige ferdigheter.

Studentene vil bli gitt et bestemt tema og må utvikle et konsept, et humørbrett og et sluttprosjekt under veiledning av en profesjonell fotograf.

Krav

Dette kurset er egnet for studenter med litt bakgrunn i fotografering og for studenter som har gjennomført ett eller to års universitetsstudier innen kunst og design.

[-]

Sommerkurs i hånd Illustrasjon

Campus Heltidsstudier 2 uker June 2019 Italia Milan

Studentene lærer å skape effektive og kraftige bilder, interessante illustrasjoner, gjeldende for ulike fagområder. Alternativ teori og praksis, vil kurset vise forskjellige teknikker, prosesser og tilnærminger. [+]

Studentene lærer å skape effektive og kraftige bilder, interessante illustrasjoner, gjeldende for ulike fagområder. Alternativ teori og praksis, vil kurset vise forskjellige teknikker, prosesser og tilnærminger.

Krav

Dette kurset er ment for studenter som ikke har bakgrunn i illustrasjon og for studenter som deltar eller vil delta i deres første år med universitetsstudier innen kunst og design.

[-]

Sommerkurs i Interaksjonsdesign med Touch Board

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2019 Italia Rome

I løpet av dette kurset får du muligheten til å delta i ideen, utformingen og implementeringen av et interaktivt prosjekt ved hjelp av Touch Board, en enhet som slår på lyd og gjør overflateinteraktiv. [+]

Nysgjerrig for verden av interaksjonsdesign? I løpet av dette kurset får du muligheten til å delta i ideen, utformingen og implementeringen av et interaktivt prosjekt ved hjelp av Touch Board, en enhet som slår på lyd og gjør overflateinteraktiv.

Du vil utforske elementene i et interaktivt prosjekt, inkludert media, språk, mål, brukeradferd og teknologier (maskinvare og programvare). Du vil øve med å bruke grunnleggende verktøy for å lage prototyper av interaktive enheter, og du vil lære grunnleggende for TouchBoard / Arduino kodingsmiljø, språk og programmering. Som du lærer ved å gjøre, vil du bygge enheter som påvirker og påvirkes av den fysiske verden.

[-]

Sommerkurs i interiørdesign for hoteller

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2019 Italia Milan

Kurset skal gjøre det mulig for deltakerne å forstå kombinasjonen av estetikk, funksjonelle og operasjonelle aspekter for å designe vellykkede hoteller. [+]

Kurset skal gjøre det mulig for deltakerne å forstå kombinasjonen av estetikk, funksjonelle og operasjonelle aspekter for å designe vellykkede hoteller. Studentene vil oppleve en dyp analyse av de moderne hotelltypologiene, de nyeste designtrender og informasjon om materialer, møbler og belysning.

Kurset gir en dyp utforskning av det omfattende og komplekse feltet innen interiørdesign innen gjestfrihetsbransjen og måten den endrer og utvikler seg på.

Krav

Dette kurset er utviklet for studenter på slutten av året og for de med litt arbeidserfaring innen interiørdesign som ønsker å utforske nye muligheter som kombinerer strategi og kreativitet.

[-]

Sommerkurs i interiørdesign I

Campus Heltidsstudier 2 uker June 2019 Italia Milan

Et fullt nedsenkningskurs som gir studentene en oversikt over den italienske designmetoden. [+]

Et fullt nedsenkningskurs som gir studentene en oversikt over den italienske designmetoden. Studentene vil bli introdusert til analysen av elementene i rommet, og vil ha muligheten til å fokusere spesielt på interiørdesign og dykke inn i intensive prosjektarbeid.

Studentene til å utvikle en interiørplan vil bruke livsstil, kunst og designforskning i Milano.

Krav

Dette kurset er ment for studenter som ikke har bakgrunn i interiørdesign og for studenter som deltar eller vil delta i deres første år med universitetsstudier innen kunst og design.

[-]

Sommerkurs i interiørdesign II

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2019 Italia Milan

Dette kurset er ment for studenter med bakgrunnsforståelse og erfaring innen interiørdesign. Studentene vil ha mulighet til å analysere moderne interiørområder gjennom observasjon basert på personlig forskning. [+]

Dette kurset er ment for studenter med bakgrunnsforståelse og erfaring innen interiørdesign. Studentene vil ha mulighet til å analysere moderne interiørområder gjennom observasjon basert på personlig forskning. De vil utvikle en profesjonell designers holdning som søker etter materialer som en kilde til inspirasjon gjennom byens utforskning.

Prosjektarbeidet vil være rettet mot opprettelsen av en fysisk modell av interiøroppsett, ved bruk av kun regenerert eller kassert materiale.

Krav

Dette kurset er egnet for studenter med litt bakgrunn og erfaring innen interiørdesign og for studenter som har gjennomført ett eller to års universitetsstudier innen kunst og design.... [-]


Sommerkurs i italiensk mote design: Roma og Milano, fra Haute Couture til Pret_à_porter

Campus Heltidsstudier 1 uke June 2019 Italia Milan Rome + 1 fler

Denne uka kurset tilbyr en sosial og kulturell analyse av det italienske motefenomenet, og utforsker filosofier, stiler og forretningsstrukturer av noen av de mest ikoniske italienske motemerkene. [+]

(Gjennom besøk til moteutstillingslokaler og studioer, kommer du til å forstå det industrielle prêt-à-porter- systemet og eksperimentere med å designe en prêt-à-porter- samling.)

Beskrivelse

Denne uka kurset tilbyr en sosial og kulturell analyse av det italienske motefenomenet, og utforsker filosofier, stiler og forretningsstrukturer av noen av de mest ikoniske italienske motemerkene.

Du vil bli invitert til å vurdere hvordan designere kan kombinere kvaliteten på haute couture med det praktiske markedet trenger å tilby prêt-à-porter samlinger. Gjennom besøk til Milanese fashion showrooms og studioer, vil du komme til å forstå det industrielle prêt-à-porter- systemet, det vil si fabrikkfabrikat som selges av rekken i standardiserte størrelser.... [-]


Sommerkurs i kjølig jaktmote i Roma

Campus Heltidsstudier 1 uke June 2019 Italia Milan Rome + 1 fler

Dette kurset fokuserer på hvordan nye motetrender kommer frem og hvordan Roma-byen spiller en rolle i å påvirke dem. [+]

Dette kurset fokuserer på hvordan nye motetrender kommer frem og hvordan byene i Roma

I klasserommet får du tips om hvordan du skal være en kul jeger, hvordan du skal undersøke, observere og analysere dagens modetrender og fremtidige retninger. Ved å bruke Roma som jaktmark, vil du øve på disse teknikkene og lære hva som trengs for å oversette kulturelle, kunstneriske, sosiale og motetrender til markedsførbare ideer. Du vil undersøke fremvoksende trender gjennom fotturer til butikker og butikker, stoffbutikker, utstillinger og trendy steder hvor stilige mennesker henger ut rundt i byen.

Gjennom hele kurset vil du arbeide med å lage en forskningsjournal som illustrerer, gjennom tekst og bilder, konseptene du utforsker og de kule moteideene du fant i hele Roma... [-]


Sommerkurs i klassisk kunstoppdagelse i Roma

Campus Heltidsstudier 1 uke June 2019 Italia Milan Rome + 1 fler

Oppdag hvorfor Roma er kjent som den "evige by". I denne fullverdige reisen vil du utforske denne tidløse byen mens du utvider din kunnskap om klassisk kunst. [+]

Oppdag hvorfor Roma er kjent som den "evige by". I denne fullverdige reisen vil du utforske denne tidløse byen mens du utvider din kunnskap om klassisk kunst. Kurset veksler forelesninger om klassisk skulptur, keramikk og maleri med besøk til Roms mest ikoniske monumenter, museer og utstillinger.

Når du oppdager de eldgamle kunstnernes fascinerende historie og deres religiøse og kulturelle inspirasjon, vil du bli veiledet for å skape et personlig prosjekt: et hefte som presenterer din visjon om Roma, som inneholder bilder, tegninger, artikler og notater du tar under klassen og i din fritid.

Milano er et senter ikke bare for mote og design, men også for samtidskunst. Dette kurset kombinerer forelesninger om dagens mest innflytelsesrike kunstnere med en aktiv utforskning av Milanos samtidskunstscene. Vi besøker museets samlinger, private stiftelser og internasjonale kunstgallerier, inkludert steder som Boschi di Stefano-samlingen, Museo del 900, Gallerie d'Italia, Fondazione Prada og Pirelli HangarBicocca (ligger i en tidligere Pirelli-fabrikk).... [-]


Sommerkurs i kostymdesign

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2019 Italia Rome

Vil du lære å lage flotte kostymer for scenen eller skjermen? I dette kurset får du en oversikt over prosessen med kostymdesign for forestillingsbransjen, sammen med en forståelse av den viktige rollen som koster spiller i karakterskaping. [+]

Vil du lære å lage flotte kostymer for scenen eller skjermen? I dette kurset får du en oversikt over prosessen med kostymdesign for forestillingsbransjen, sammen med en forståelse av den viktige rollen som koster spiller i karakterskaping.

I løpet av den første uken vil du undersøke verden av kostymer ved å analysere og diskutere bilder, videoer og avlesninger for å finne ut hvordan historiske faktorer, karakterpersonligheter, proporsjon, farge, materialer og skreddersy teknikker spiller inn i prosessen. Din klasse vil gjøre flere besøk til skreddersy butikker, teatre og kostyme arkiver. I løpet av den andre uken vil du samarbeide med dine medstudenter for å designe en portefølje av kostymer for liveopptreden eller en film. Avhengig av ledig tid og deltakeres ferdigheter kan klassen din også lage en kostymeprototype.... [-]


Sommerkurs i kreativ koding

Campus Heltidsstudier 2 uker June 2019 Italia Rome

I dette kurset vil du studere historien og filosofien bak den kunstneriske bruken av teknologi. Du vil lære kodingsstrategier, utforske hvordan du inkluderer koding i din kreative prosess, og oppdag hvordan databehandlingsverktøy kan forbedre kreativiteten din. [+]

Nå mer enn noensinne, kolliderer verdenene av koding og design. Borte er dagene med å mocking opp design, slik at en tekniker kan bringe dem til liv. Mange designere lærer å kode slik at de kan designe med mer empati for den digitale tidsalderen, jobbe bedre med tekniske lag, og få mer kontroll over det ferdige produktet.

I dette kurset vil du studere historien og filosofien bak den kunstneriske bruken av teknologi. Du vil lære kodingsstrategier, utforske hvordan du inkluderer koding i din kreative prosess, og oppdag hvordan databehandlingsverktøy kan forbedre kreativiteten din. Din kursleder vil veilede deg til å anvende praktiske programmeringsbegreper innen hands-on-prosjekter.... [-]


Sommerkurs i kulturell tur av de beste i mote i Milano

Campus Heltidsstudier 1 uke June 2019 Italia Milan Rome + 1 fler

Du får en bred oversikt over mote systemet, med fokus på hva som definerer italiensk mote, hvordan Milan ble et mekka for mote designere; et fokus på hva som gjør italiensk mote unik og hva spesifikt definerer mote-scenen i Roma. [+]

Hvis du lurer på hvorfor Milano er kjent som verdens hovedstad i mote, bli med oss ​​i denne to ukers kreative reisen. Dette kurset veksler forelesninger om historien og prinsippene for mote design med besøk til Milanos varmeste moteområder: moteatelier og butikker, utstillingslokaler, utstillinger, flaggskip og konseptbutikker og kult-favorittsteder for kule jegere.

Hvis du ønsker å utdype din forståelse av verden av italiensk mote, er denne kreative opplevelsen for deg. Dette kurset veksler forelesninger om historien og prinsippene for mote design med besøk til Roms mest populære moteområder: moteatelier og butikker, utstillingslokaler, utstillinger, flaggskip og konseptbutikker og kult-favorittsteder for kule jegere.... [-]


Sommerkurs i kurasjon og utstillingsdesign

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2019 Italia Milan

Kuratorens arbeid inneholder en rekke ferdigheter og mangfold av tilnærminger for å forstå nåtiden, samhandle med fortiden og produsere nye perspektiver. [+]

Kuratorens arbeid inneholder en rekke ferdigheter og mangfold av tilnærminger for å forstå nåtiden, samhandle med fortiden og produsere nye perspektiver. I tillegg til teoretisk kunnskap tilbyr kurset en strukturert vei for å utvikle kuratoriske prosjekter, fra forskning og produksjon av konsept til organisasjon og visning. I løpet av kurset skal studentene jobbe med et personlig eller gruppeprosjekt som presenteres i NABAs rom med et øyeblikk åpent for publikum, ved hjelp av en rekke mulige formater, fra video screening til forelesninger, fra utstilling til elektroniske publikasjoner. I tillegg til klasselektene inkluderer kurset besøk til utstillinger og samtidskunstrom i Milano.... [-]


Sommerkurs i lysdesign

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2019 Italia Milan

Kurset gir en samlet visjon av belysningsverdenen og tilhørende funksjoner fra et teknisk og stilistisk synspunkt. [+]

Kurset gir en samlet visjon av belysningsverdenen og tilhørende funksjoner fra et teknisk og stilistisk synspunkt. Det vil gi studentene verktøyene for å gjennomføre et lysprosjekt i en rekke forskjellige rom. Forelesninger vil omhandle temaet lys og design, både teoretisk og praktisk. Studentene forventes å produsere skisser og tekniske tegninger.

Krav

Dette kurset er utviklet for studenter på slutten av året og for de med litt arbeidserfaring innen design som ønsker å utforske nye muligheter som kombinerer strategi og kreativitet.

[-]

Sommerkurs i mote bilde

Campus Heltidsstudier 2 uker June 2019 Italia Rome

Studentene skal utvikle forståelse og erfaring i stiler jakt og bilde styling som grunnlag for mote og prosjekt tilnærming. [+]

Studentene skal utvikle forståelse og erfaring i stiler jakt og bilde styling som grunnlag for mote og prosjekt tilnærming. De vil få en oversikt over det italienske mote systemet og vil bli stimulert til å utvikle sine ideer og deres potensial til det fulle.

De vil lære å innovativt anvende trendferdigheter for å tolke personligheten til en klient og hans / hennes livsstil, lage en stil for en samling, se etter et motemagasin og foreslå et nytt bilde gjennom klær, tilbehør, bilder og plasseringskombinasjoner.

Krav

Dette kurset er ment for studenter som ikke har bakgrunn i mote design og for studenter som deltar eller vil delta på deres første år av universitetsstudier innen kunst og design.... [-]


Sommerkurs i mote bilde

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2019 Italia Milan

Studentene vil ha spesiell teknisk opplæring innen mote styling, slik at de kan skape et nytt bilde for en kropp og klærne som omfatter sminke teknikker, hårformer, plassering, lys, fotografering. [+]

Studentene vil ha spesiell teknisk opplæring innen mote styling, slik at de kan skape et nytt bilde for en kropp og klærne som omfatter sminke teknikker, hårformer, plassering, lys, fotografering. Studentene vil oppleve spenningen ved å lage et fotografering i et ekte arbeidsmiljø: med levende modeller, på stedet og i et profesjonelt studio.

Personlig forskning og observasjon vil bli brukt til å analysere moderne reklamekjøretøy for å fremme et moteprodukt for en målrettet forbruker.

Krav

Dette kurset er egnet for studenter med litt bakgrunn i mote design og for studenter som har fullført ett eller to år med universitetsstudier innen kunst og design.

[-]

Sommerkurs i mote design I

Campus Heltidsstudier 2 uker June 2019 Italia Milan

En inspirerende utforskning av den italienske mote rørledningen med forelesninger av erfarne fagfolk og besøk til Milanos beste mote soner og showrooms. [+]

En inspirerende utforskning av den italienske mote rørledningen med forelesninger av erfarne fagfolk og besøk til Milanos beste mote soner og showrooms.

Studentene vil få en oversikt over det italienske mote systemet og vil lære å gjøre mote skisser, å utføre forskning og å bruke den til å utvikle en mote samling.

Krav

Dette kurset er ment for studenter som ikke har bakgrunn i mote og for studenter som deltar eller vil delta i deres første år av universitetsstudier innen kunst og design.

[-]

Sommerkurs i mote markedsføring

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2019 Italia Rome

Kurset fokuserer på moteindustrien gjennom et forretnings- og ledelsesperspektiv. Det vil gi studentene de nødvendige verktøyene for å forstå den dynamiske konteksten til moteforretningen i Italia og i utlandet. [+]

Kurset fokuserer på moteindustrien gjennom et forretnings- og ledelsesperspektiv. Det vil gi studentene de nødvendige verktøyene for å forstå den dynamiske konteksten til moteforretningen i Italia og i utlandet. Studentene vil bli introdusert til grunnleggende som moteindustri sourcing, forsyningskjeden og mote kjøp syklus; selgervalg og motekjøpsbeslutningskriterier; detaljhandel merkevare markedsføring i mote industrien; internasjonalisering av moteforretning; internasjonal merkevarebygging og flaggskip.

Krav

Dette kurset er ment for studenter som ikke har bakgrunn i mote og som deltar eller vil delta på deres første år med universitetsstudier innen kunst og design.

[-]

Sommerkurs i portrett Tegning og maleri

Campus Heltidsstudier 2 uker June 2019 Italia Rome

Vil du lære å skape et realistisk portrett - eller bygge videre på dine eksisterende ferdigheter? I dette kurset vil du øve både tegning og maling av det menneskelige ansiktet, ved hjelp av fotografier og levende modeller. Du vil jobbe gjennom en rekke øvelser for å utvikle presise teknikker og personlig stil, med spesiell vekt på form og farge. [+]

Vil du lære å skape et realistisk portrett - eller bygge videre på dine eksisterende ferdigheter? I dette kurset vil du øve både tegning og maling av det menneskelige ansiktet, ved hjelp av fotografier og levende modeller. Du vil jobbe gjennom en rekke øvelser for å utvikle presise teknikker og personlig stil, med spesiell vekt på form og farge.

Vår fakultet, som er arbeidende kunstnere, vil veilede deg til å dyrke dine ferdigheter med å observere proporsjoner, gi farge og skygge, og lage raske skisser som formidler en rekke følelser. Du får sjansen til å eksperimentere med et bredt utvalg av materialer når du begynner å lage kraftige bilder.

Krav

Kurset er egnet for nybegynnere, samt de med mer avanserte tegneferdigheter.... [-]


Sommerkurs i produktdesign I

Campus Heltidsstudier 2 uker June 2019 Italia Milan

Studentene vil bli introdusert og utsatt for designprosessen for å forstå hva som lever etter et produkt. De vil ha muligheten til å dykke inn i intensivt prosjektarbeid rettet mot kreativ tenkning og utforske form og funksjon. Studentene skal arbeide i små grupper, i et åpent diskusjonsmiljø, utvikle sin kreative prosess fra ideen til en endelig presentasjon. Resultatet blir presentert, simulerer en liten utstilling, med en modell og en kort historie i digitalt format. [+]

Studentene vil bli introdusert og utsatt for designprosessen for å forstå hva som lever etter et produkt. De vil ha muligheten til å dykke inn i intensivt prosjektarbeid rettet mot kreativ tenkning og utforske form og funksjon.

Studentene skal arbeide i små grupper, i et åpent diskusjonsmiljø, utvikle sin kreative prosess fra ideen til en endelig presentasjon. Resultatet blir presentert, simulerer en liten utstilling, med en modell og en kort historie i digitalt format.

Krav

Dette kurset er ment for studenter som ikke har bakgrunn i produktdesign og for studenter som deltar eller vil delta i deres første år med universitetsstudier innen kunst og design.

[-]

Sommerkurs i produktdesign II

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2019 Italia Milan

Studentene skal utvikle en koordinert produktlinje ved hjelp av hånd- eller digital tegning, samt en prototypeproduktmodell. Prosjektet vil bli utført i grupper som et studiearbeid, under oppsyn av en etablert designer i en åpen diskusjon. Spesifikke verksteder fokusert på materialer, designhistorie og biografi av et objekt vil avsløre studenter til flere mulige tilnærminger. [+]

Studentene skal utvikle en koordinert produktlinje ved hjelp av hånd- eller digital tegning, samt en prototypeproduktmodell. Prosjektet vil bli utført i grupper som et studiearbeid, under oppsyn av en etablert designer i en åpen diskusjon.

Spesifikke verksteder fokusert på materialer, designhistorie og biografi av et objekt vil avsløre studenter til flere mulige tilnærminger.

Krav

Dette kurset er egnet for studenter med litt bakgrunn i produktdesign og for studenter som har gjennomført ett eller to års universitetsstudier innen kunst og design.

[-]

Sommerkurs i reisebilder: Fotografering av Roma

Campus Heltidsstudier 1 uke June 2019 Italia Milan Rome + 1 fler

I dette kurset lærer du grunnleggende fotografering mens du utforsker en av verdens mest historiske og vakre byer: Roma [+]

I dette kurset lærer du grunnleggende fotografering mens du utforsker en av verdens mest historiske og vakre byer: Roma

Gjennom praktiske øvelser vil du eksperimentere med kreativ komposisjon, kamerakontroll, belysning og fargebilder. Fakultetet vil veilede deg for å utforske det narrative aspektet av reisfotografering, med fokus på å representere steder, hendelser og temaer og bruke historiefortellingsteknikker som et verktøy for å formidle din erfaring og visjon. Du vil også bli kjent med en rekke teknikker for å korrigere eller forbedre bilder ved bruk av dataprogramvare.

[-]

Sommerkurs i skisse rundt Milano

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2019 Italia Milan Rome + 1 fler

Utvikle tegneferdighetene dine mens du utforsker den gamle og moderne byen Milano, dets monumenter, museer og de daglige stedene hvor de milanesiske folkene samles for å nyte livet. [+]

Utvikle tegneferdighetene dine mens du utforsker den gamle og moderne byen Milano, dets monumenter, museer og de daglige stedene hvor de milanesiske folkene samles for å nyte livet.

Når du lager raske tegninger og maleriske skisser utenfor og i forskjellige miljøer, vil du øve på hvordan du fanger tone, farge, lys og atmosfære ved hjelp av en rekke tegne- og malingteknikker og medier.

Krav

Dette kurset passer for alle ferdighetsnivåer.

[-]

Sommerkurs i spillutvikling

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2019 Italia Rome

Lær hvordan du lager videospill ved hjelp av Unity 3D, en brukervennlig spillutviklingsmotor. Du vil få muligheten til å utvikle 3D-spillopplevelser med sofistikerte historier, interaksjoner, estetikk og tekniske aspekter. [+]

Lær hvordan du lager videospill ved hjelp av Unity 3D, en brukervennlig spillutviklingsmotor. Du vil få muligheten til å utvikle 3D-spillopplevelser med sofistikerte historier, interaksjoner, estetikk og tekniske aspekter. Du vil oppdage hvordan du bruker kjernefunksjonene i programvaren mens du designer ditt aller første spill-begynnelse med å lære hvordan du oppretter et nytt prosjekt og administrerer spillets eiendeler. Du vil øve elementene i å bygge en fullt utspillbar prototype i Unity: installasjon og oppsett, pathfinding, belysning og lyskartlegging, grunnleggende kunnskapsunderlag, kameraanimasjoner, tegnanimasjoner, skripting, materialer, skyboxes, partikkeleffekter, lydeffekter og musikk.... [-]


Sommerkurs i styrespilldesign

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2019 Italia Rome

Spill er en interaktiv form for underholdning som forbinder folk i forskjellige aldre, kjønn, etniske grupper, sosioøkonomiske grupper og ferdighetsnivåer. Gjennom spillene vi spiller møter vi nye mennesker, forbedrer våre ferdigheter - og viktigst av alt lærer vi. [+]

Spill er en interaktiv form for underholdning som forbinder folk i forskjellige aldre, kjønn, etniske grupper, sosioøkonomiske grupper og ferdighetsnivåer. Gjennom spillene vi spiller møter vi nye mennesker, forbedrer våre ferdigheter - og viktigst av alt lærer vi. Dette kurset fokuserer på en bestemt type spillopplevelse-brettspill - som krever mer enn en spiller og dermed oppfordrer til utvikling av sosiale ferdigheter som samarbeid, forhandling, bløffing og overtalelse.

Etter forelesninger som undersøker de grunnleggende prinsippene for brettspilldesign, prototyping og spilltesting, vil du bruke disse grunnleggende for å lage et originalt spill, enten individuelt eller i små grupper. Ved slutten av kurset vil du kunne omdanne dine ideer til håndterbare design og utvikle raske prototyper for å teste spillopplevelsen du oppnår fullt ut.... [-]


Sommerkurs i tekstildesign

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2019 Italia Milan

Den første delen av dette kurset vil bli viet til å få grunnleggende kunnskaper om tilgjengelige materialer og strukturer og lære å ta informerte og ansvarlige valg. Etter å ha lært hva som er nødvendig for å få tekstil til å gjøre jobben sin fra et praktisk perspektiv, vil kurset da fokusere på estetiske hensyn som dekker feltene manipulasjon, overflateutforming (trykk og broderi) og garn / blonderlignende stoffer (cutwork, devoré ). Studentene velger da en bestemt situasjon for å designe tekstil basert på tidligere oppnådd informasjon og ferdigheter og produsere et mini-prosjekt som beskriver årsakene til deres valg og illustrerer dette med prøver. [+]

(Etter å ha gitt grunnleggende kunnskaper om tilgjengelige materialer, vil kurset fokusere på manipulering og overflateutforming for å produsere et mini-prosjekt)

Beskrivelse

Den første delen av dette kurset vil bli viet til å få grunnleggende kunnskaper om tilgjengelige materialer og strukturer og lære å ta informerte og ansvarlige valg. Etter å ha lært hva som er nødvendig for å få tekstil til å gjøre jobben sin fra et praktisk perspektiv, vil kurset da fokusere på estetiske hensyn som dekker feltene manipulasjon, overflateutforming (trykking og broderi) og garn / blonderlignende tekstiler (kuttet arbeid, Devore). Studentene velger da en bestemt situasjon for å designe tekstil basert på tidligere oppnådd informasjon og ferdigheter og produsere et mini-prosjekt som beskriver årsakene til deres valg og illustrerer dette med prøver.... [-]


Sommerkurs i Tilbehør Design

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2019 Italia Milan

Dette kurset er fokusert på utforskning av grunnleggende av luksus tilbehør merkevare samlinger, Made in Italy sko og poser. [+]

Dette kurset er fokusert på utforskning av grunnleggende av luksus tilbehør merkevare samlinger, Made in Italy sko og poser.

Studentene skal tilegne seg de grunnleggende ferdighetene som trengs for å koordinere og utvikle et nytt luksusmerkemerk og bli kjent med den tekniske metoden for å lage sko.

Krav

Dette kurset er egnet for studenter med litt bakgrunn i mote design og for studenter som har fullført ett eller to år med universitetsstudier innen kunst og design.

[-]

Sommerkurs i Virtual Reality og 360 ° Video Produksjon

Campus Heltidsstudier 2 uker June 2019 Italia Rome

I disse dager er det en stor utfordring og en fantastisk mulighet for filmskapere og medieprodusenter. Dette kurset undersøker alle aspekter ved å realisere en 360 ° video ved hjelp av dagens mest relevante teknologier. [+]

I disse dager er det en stor utfordring og en fantastisk mulighet for filmskapere og medieprodusenter. Dette kurset undersøker alle aspekter ved å realisere en 360 ° video ved hjelp av dagens mest relevante teknologier.

Først vil du undersøke hvorfor moderne virtuell virkelighet er en virkelig ny type medium som er forskjellig fra alle tidligere former. Du vil få en grundig forståelse av 360 ° kameraet og oppdage hvilke verktøy som fungerer best i hvilke scenarier. Deretter identifiserer du historier som er bedre fortalt gjennom en opplevelse enn gjennom andre medier. Til slutt vil du få praktisk praksis med den komplette arbeidsflyten i et virtuelt virkelighetsprosjekt, blant annet å utvikle konseptet, velge teknologien, gjøre preproduksjon og skyte i 360 ° video etterfulgt av etterproduksjonsprosesser for redigering, søm, ferdigstillelse og publisering av dine 360 ​​° videoer.... [-]


Sommerkurs i Visual Merchandising

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2019 Italia Milan

Analysen av visuelle merchandisingstrategier for utstillingslokaler, konseptbutikker, mono-merkevarebutikker og kjøpesentre vil være hovedelementet i kurset sammen med forståelsen av verktøyene for å skape et strategisk språk for et motemerke. [+]

Analysen av visuelle merchandisingstrategier for utstillingslokaler, konseptbutikker, mono-merkevarebutikker og kjøpesentre vil være hovedelementet i kurset sammen med forståelsen av verktøyene for å skape et strategisk språk for et motemerke. Studentene skal utvikle en teoretisk, analytisk og kritisk tilnærming gjennom guidede turer til de mest relevante konseptbutikkene i Milano.

På slutten av kurset blir de bedt om å utvikle et individuelt prosjekt.

Krav

Dette kurset er utviklet for studenter fra siste år og for de med litt arbeidserfaring i mote design som ønsker å utforske nye muligheter som kombinerer strategi og kreativitet.

[-]

Sommerkurs i visuell design

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2019 Italia Milan

Gjennom dette intensive kurset vil studentene få kunnskap om de ulike visuelle kommunikasjonskonseptene og verktøyene. Deltakere vil bli guidet gjennom en sti preget av teoretiske leksjoner og praktiske øvelser for å lære digitale ferdigheter og metoder for den visuelle representasjonen. På slutten av kurset vil hver student kunne finne sin egen visuelle stil og lære å utvikle sitt eget personlige prosjekt. [+]

Gjennom dette intensive kurset vil studentene få kunnskap om de ulike visuelle kommunikasjonskonseptene og verktøyene. Deltakere vil bli guidet gjennom en sti preget av teoretiske leksjoner og praktiske øvelser for å lære digitale ferdigheter og metoder for den visuelle representasjonen. På slutten av kurset vil hver student kunne finne sin egen visuelle stil og lære å utvikle sitt eget personlige prosjekt.

Krav

Dette kurset er ment for studenter som ikke har bakgrunn i visuell design og for studenter som deltar eller vil delta på deres første år med universitetsstudier innen kunst og design.

[-]

Summer Course i Fashion Trend Scouting

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2019 Italia Milan Rome + 1 fler

Trendsporing er nøkkelen til utviklingen av en kreativ og innovativ personlig moteinnsamling. Cool Jakt som forskningsmetodikk er basert på observasjonen av hva som skjer i gatene i verden. Hva folk egentlig gjør, tenk og slit er et kraftig verktøy for å skape en ny visjon om mote. Studentene skal lære og implementere observasjons-, forsknings- og analyseteknikker knyttet til kjølig jakt som fokuserer spesielt på Milano. [+]

NABA Summer School foreslår en bred og oppdatert syntese av NABAs kunnskap, som gir en oversikt over markedets mest betydningsfulle trender, industrielle etableringsprosesser, kunstnerisk og sosialt uttrykk sammen med muligheten til å eksperimentere med et aktuelt prosjekttema.

NABA Sommerkurs er 2 ukers intensiv forskning og prosjektopplevelser i 4 tematiske områder (Mote Design, Design, Visual

FØRSTE SESSION: 26. JUNI - JULI 6

ANDRE SESSION: 10. JULI - JULI 20

TREDJE SESSION: JULI 24 - AUGUST 3

Kostnad og gebyr:/>

1 500 EUR studieavgift for en 2 ukers økt (45 timers leksjon over 9 dager)2 795 EUR studieavgift for en 4 ukers økt (90 timers leksjon over 18 dager)3 995 EUR studieavgift for en 6 ukers økt (135 timer leksjon over 27 dager)... [-]

Summer Course i You Tube Content Creation og Channel Management

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2019 Italia Rome

Uansett nivå av erfaring eller hvilken type kamera du bruker, vil dette korte kurset gi deg den kunnskapen du trenger for å forbedre innholdet på YouTube-kanalen din, eller, hvis du ikke allerede har en, for å starte den. [+]

Uansett nivå av erfaring eller hvilken type kamera du bruker, vil dette korte kurset gi deg den kunnskapen du trenger for å forbedre innholdet på YouTube-kanalen din, eller, hvis du ikke allerede har en, for å starte den.

Vår fakultet vil lede deg gjennom prosessen med å lage effektive videoer. Du lærer å skrive storyboard, hvordan du skyter en profesjonell video ved hjelp av populære kameratyper, hvordan du tar opp lyd, hvordan du lyser videoer med et rimelig oppsett, og hvordan du kan redigere bildene dine effektivt. Du vil også utforske YouTube-plattformen og lære å legge inn videoer på YouTube-kanalen din ved hjelp av effektive titler, beskrivelser og tagger som er SEO-vennlige og vil få mange synspunkter.... [-]


Kontakt

Adresse, linje 1 Via Darwin 20 Tel: +39 02.97372.1
20143 Milan, Lombardy, Italia
Telefon undefined

Adresse, linje 1 Dessauer Str. 3-5 Tel: +49 (0) 30 338 539 500
10933 Berlin, Berlin, Tyskland
Telefon undefined

Adresse, linje 1 Av. Dom Carlos 4 Tel. +351 210 309937
1200-649 Lisbon, Lisbon, Portugal
Telefon undefined

Adresse, linje 1 C/ Tajo s/n – Villaviciosa de Odòn Tel. +34 91 740 7272
28670 Madrid, Community of Madrid, Spania
Telefon undefined

Adresse, linje 1 NABA
Rome, Lazio, Italia