NAD - Nuova Accademia del Design

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

New Academy of Design er en dynamisk, fleksibel plass, der analyse av nye trender, kreativitet kombinert med fornyelse av treningsmetoder er alltid i konstant kontakt med utviklingen i arbeidsmarkedet og teknologi.

Oppgaven til New Academy of Design er konstant forskning brukes til undervisning et bud som er i stand til å skape fagfolk i stand til å operere med dyktighet og kreativitet i utformingen.

Hvorfor våre kurs? i akademiet Trening er et viktig verktøy for å bygge deres profesjonalitet, et sted hvor de kan utvikle sine evner og deres ønske om å lære og lære om nye muligheter som arbeider for utveksling av erfaringer. Her ideene blir født, de vokser, utvikler, deles og kommer til liv og bli virkelighet. Oppmerksomme på den enkelte og hans personlig og faglig vekst.

Pluss: 1)interaktiv videokonferanser: I en dynamisk visning, interaktiv og stadig mer globalisert, med akademia s'innova og anvendelser engasjerende pedagogiske verktøy. Vårt opplæringstilbud støtter studentens behov og gir mulighet til å følge undervisningen fra hjem gjennom en audio-videokonferanser service. Denne banebrytende system sikrer interaktiv deltakelse fra studenten og deling av ideer, unngå store reisekostnader, men med tillit til å dra nytte av en svært kvalifiserende opplæring service og spesielt for å opprettholde varmen av menneskelig kontakt. Hver av våre studenter er ledsaget i sin utdanning og støttes i alle faser av studien. NAD gir studenten alt du trenger for å følge interaktivt leksjonen som om det var i klasserommet, noe som gir en spesiell "student kits": den eneste bekymringen Studenten skal ha en datamaskin og Internett-tilkobling. Abonnenter til nettbasert kurs vil få spesiell programvare for å få tilgang til leksjon interaktiv audio-videokonferanser, og vil bli assistert i konfigurasjonen på PCen. I tillegg har våre teknikere vi støtter tjenester er tilgjengelige for elevene i skoletiden gjennom tilkoblingen.

2)Job Rådgiving"Å kunne arbeide" ofte betyr å være i stand til å raskt finne en plass i arbeidslivet. For å hjelpe hvert medlem å orientere deg i det profesjonelle feltet, Academy of Design, har lansert en tjeneste, jobb Rådgiving, som omhandler både å forklare dynamikken for en jobb søk effektivt, både for kontakt med interesserte selskaper til å aktivere en post-kurs internship eller rettet til valg av spesialiserte profiler.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Italiensk

Se kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Interiørdesign

Campus eller nettstudier Deltid 162 timer October 2018 Italia Verona

Forløpet av Interior Design Vårt selskap er å gi de verktøy og kunnskap er nødvendig for å gå inn i verden av interiøret, for å forstå hvilken rolle yrket av interiørarkitekt, kompetanse og ansvar. Dette yrket er ennå ikke formelt anerkjent, som mange andre kategorier som kretser rundt om i verden av kunst og kreativitet ... [+]

Forløpet av Interior Design Vårt selskap er å gi de verktøy og kunnskap er nødvendig for å gå inn i verden av interiøret, for å forstå hvilken rolle yrket av interiørarkitekt, kompetanse og ansvar. Dette yrket er ennå ikke formelt anerkjent, som mange andre kategorier som kretser rundt om i verden av kunst og kreativitet. Som et resultat, er det i økende grad nødvendig for dens spesifikk kompetanse og teknisk utforming evne.

Sluttkunden ønsker å kjøpe det han ser og interiørarkitekt må tolke dette endelige papirer prospekte trenger tettest mulig til ønskene til kunden.

krav

Kurset er åpent for alle, selv om det er å foretrekke å ha et minimum kunnskap om å bruke PC med Windows eller Mac-operativsystemet.... [-]


årlig Interiørdesign

Campus Heltidsstudier 1 år October 2018 Italia Verona

Det Interior Design Annual Kurset tar sikte dannelsen av komplette profiler klare til å gå inn i yrket. Aldri før har dette tallet viste seg å være strategisk for å skape nye arbeidsplasser mens fokus design ferdigheter, typisk for en interiørarkitekt, med sin kunnskap om renderista ekspert i 3D-visualiseringer og høyt ... [+]

Det Interior Design Annual Kurset tar sikte dannelsen av komplette profiler klare til å gå inn i yrket. Aldri før har dette tallet viste seg å være strategisk for å skape nye arbeidsplasser mens fokus design ferdigheter, typisk for en interiørarkitekt, med sin kunnskap om renderista ekspert og svært realistiske 3D-visninger.

Sluttkunden ønsker å kjøpe det han ser og interiørarkitekt må tolke dette endelige papirer prospekte trenger tettest mulig til ønskene til kunden.

krav

Kurset er åpent for alle som er i besittelse av en andre grads utdanning Diploma. Det er en fordel å ha et minimum kunnskap om å bruke PC med Windows eller Mac-operativsystemet.

Profesjonelle uttak ... [-]