Roma Film Academy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Nyheter!

Nylig har Roma Film Academy inngått en avtale med University of Teramo som lar deg oppnå en bachelorgrad i kommunikasjonsvitenskap (DAMS-banen) , ved å delta på en forelesningsplan på våre anlegg på Cinecittà Campus , i Roma. Denne kalenderen er faktisk designet for de som jobber eller på annen måte ikke har mulighet til å delta på kurs daglig, for eksempel de som bor i andre provinser i Lazio eller utenlandske studenter. I praksis, med et begrenset antall økter per måned, det vil si mellom tjue og tretti per år, som studerer resten av tiden hjemme, er det mulig å oppnå den aktuelle graden ved bare å avlegge eksamenene i Teramo, ved Universitet. Hver økt ble designet for å veilede studenten i praksis hjemme og for å hjelpe ham med å verifisere kunnskapsnivået som oppnås. Akademiet vårt, støttet av sekretariatet ved University of Teramo, vil ta seg av å veilede studenten i alle prosedyrene knyttet til påmelding og å ta de eksamener som er nødvendige for konfirmasjonen.

Er du lidenskapelig med kino? Ønsker du å bli skuespiller, regissør, kostymedesigner eller kinofotograf? Så er Rom Film Academy det du leter etter. Ligger i Cinecittà Studios, den italienske kinoens vugge, i en av Europas vakreste byer for kunstnerisk og kulturell arv, det vil si Roma, er RFA en skole som trener unge mennesker i de mange jobbene innen film og audiovisuell produksjon .

Utstyrt med sitt eget teater og faste sett, med lærere fra flere dusin fagfolk, hvorav mange er prisvinnere både i Italia og i utlandet, representerer RFA det riktige valget for de som seriøst har til hensikt å gjennomføre en karrierebane i lyd- visuell produksjons sektor. RFA tilbyr toårige kurs - med obligatorisk tilstedeværelse og et begrenset antall - av Produksjon, Retning

Kursene er utelukkende på italiensk, som anses som en forutsetning for å delta på dem, selv om enkelte moduler kan være på engelsk. RFA har etablert avtaler med italienske språkinstitusjoner for å hjelpe studenter som ønsker å lære det.

For å få tilgang til kursene, er det nødvendig å holde et foreløpig intervju for å verifisere både den faktiske interessen og startnivået til studenten med det formål å gå inn i den begrensede innskrivningsklassen. Vårt sekretariat er tilgjengelig for eventuelle spørsmål du måtte ha, både på kursene og på mulighetene for bosted i den italienske hovedstaden.

Videre åpner RFA hvert år sine dører etter at de har bestått en bestemt eksamen, også til de som allerede har fått erfaring på sett eller på andre skoler, og ønsker å prøve å bli tatt opp direkte til det andre året. All informasjon om ledige plasser og hvordan man reserverer eksamen, er publisert på akademiens offisielle nettside.

116176_rfa_set_001.jpg

Roma Film © 2019

Vår stil

RFA-stil er typisk for et kunstnerisk senter, en skole med praktisk forberedelse hvor man først og fremst lærer å jobbe i et lag, følge reglene, håndtere frister og leveranser, og finne en effektiv arbeids- og studiemetode.

I RFA gjenskaper vi dynamikken i kinoens profesjonelle verden: konstant studie, kreativitet, samspillet mellom avdelinger, arbeid på sett og offset. Opplæringsproduksjonene overvåket av lærere og ansatte følger stadig mer komplekse temaer og parametere i løpet av utdanningsveien. Alle prosjektene i toårsperioden utføres i medretning: Dette ansvaret tvinger både deltakelse og samarbeid, og bidrar til bedre å håndtere arbeidsbelastningen for hvert prosjekt. Generelt, for alle avdelingene blir arbeidsoppgavene etterfulgt av lærerne; Dette gjør at du kan slå og lære å håndtere arbeidsmetoder, forskjellige kulturer og forskjellige kunstneriske egenskaper som oppstår i løpet av toårsperioden på Akademiet.

Studentene blir med i RFA-fellesskapet under klasser, instruksjonssett og ekstra aktiviteter. Muligheter for nettverk og etablering av relasjoner mellom kollegaer og fagfaglige fagfolk er en av styrken, sammen med treningsmetoden på arbeidsplassen, som gjør den toårige opplevelsen engasjerende og allsidig.

Hovedkvarter

Akademiet ligger i Cinecittà Studios hvor det eier to steder: en foran den historiske Fellinis teater 5, hvor er klasserommene og undervisningssekretærens kontor; den andre inne på Cinecittà-campusen, med soundstage og sett, administrasjonen og hovedkontorene.

Cinecittà

Cinecittà filmstudioene ligger 9 km fra sentrum av Roma, på et areal på 400 000 kvadratmeter. Cinecittà representerer i dag den europeiske filmindustriens fulkrum for produksjon av film, fiksjon, TV, reklame og videoklipp: fra produksjon til utgave, til realisering av spesielle effekter. For RFA-studenter er trening i studioene en flott mulighet.

Roma

Roma er ikke bare et uttrykk for den vestlige europeiske verdens historiske, kunstneriske og kulturarv, men det er også en kapital rik på ideer og aktiviteter for en student som har til hensikt å håndtere den 7. art. De vakreste og gamle kinohusene i kunst, de utallige filmfestivaler, Rom filmfestivalen og de prestisjetunge teatralske programmene sikrer at levende i hovedstaden er en kunstnerisk opplevelse, så vel som menneskelig, mer stimulerende enn noensinne.

Kontakt

116400_Contacts.jpg

Steder

Roma

Address
c/o Teatro 4 - Cinecittà Studios
Via Tuscolana, 1055

I 00173 Roma, Lazio, Italia
Telefon
+39067219555