Les den offisielle beskrivelsen

Den Roma Film Academy er en faglig organisasjon dedikert til kultur og utdanning innen kunst og underholdning og audiovisuell kommunikasjon. Spesielt er det foreslått som et referansepunkt i Europa for alle som er interessert i å forfølge en karriere innen film og fjernsyn.

Vårt mål er å forvandle den lidenskapen til våre studenter i en jobb: dette resultat oppnås bare gjennom et pensum bygget i hver detalj og i stand til å gi hver elev de verktøyene de trenger for å lære tekniske og teoretiske grunnlaget for sitt emne og andre avdelinger av settet, for å gjøre det til en profesjonell kan kommunisere og bevege seg i harmoni med sine kolleger i avdelingen.

De grunnleggende prinsippene

Engasjement, fleksibilitet og motivasjon må være parolen for hver elev, og i løpet av sine studier at når de settes inn i arbeidslivet. Undervisningen modell av våre Academy, er tungt basert på gjensidig utveksling mellom lærere og elever, og spesielt praktisk undervisning i faget studie at studenten har valgt. På denne måten elevene ikke bare lære det teoretiske grunnlaget, men begynner å mestre de tekniske verktøy berikende sin erfaring på området, anskaffe sikkerhet og bevissthet om sine egne evner.

Vår "mission" er å utdanne fagfolk som er i stand til, igjen, stien endte, å bevege seg uavhengig innen sektoren som de ble trent og etablere seg gjennom kunnskap lært i løpet av sine erfaringer på vår institusjon . Formålet med vårt arbeid er å skape en ny generasjon av spesialister over hele audiovisuelle sektor.

Cinema, før noe annet, lidenskap og disiplin. Uten disse to faktorene hele industrien som beveger girene i denne komplekse verden ville ikke eksistere. Lidenskap er noe som ikke kan læres, men må kanaliseres i riktig retning.

Etikk

The Academy holde en atferd preget moralsk integritet, åpenhet og verdier som ærlighet, rettferdighet og god tro. Derfor fordømmer enhver form for diskriminering som er basert på eventuelle forskjeller eller kjønn, seksuell legning, medlemskap i en bestemt etnisk gruppe og nasjonal og sosial opprinnelse, språk, tro og religion, politisk oppfatning og filosofisk, alder, helsetilstand og fysisk og mental mangfold, nærhet til politiske og faglige foreninger, bortsett fra det som er uttrykkelig angitt i gjeldende standarder.

Emner som tilbys

studie

Faglige kurs er toårig yrkesrettede kurs med obligatorisk oppmøte og begrenset. Vår spesialisering fag er i dag åtte: Manus, produksjon, retning, Direction of Photography, Sound, Montasje, fungerende og film kostyme. Hvert kurs er etterfulgt av vellykkede fagfolk som bor og arbeider på kino hver dag, noe som gjør tilgjengelig for studentene gjennom sin erfaring og medfødt lidenskap for sitt håndverk.

Læringsmål

Målet med Roma Film Academy er å lede elevene til arbeidslivet i film og fjernsyn, disiplinere gjennom et variert pedagogisk program som kan stimulere og berike dem både faglig og personlig, for å forberede dem og gjøre dem skikket til å leve settet i alle dens mange fasetter, uten ærefrykt, med ydmykhet, men på samme tid, bevissthet om egne evner.

Kursene er helt overlatt til fagfolk i film og fjernsyn bor og arbeider. Tall etablerte som vil følge elevene gjennom hele treningsprosessen, gi dem alle erfaringene på sett hvor de har jobbet og fortsette å jobbe. På slutten av året vil studentene bli engasjert i produksjonen av et essay av 6 minutter maks, mens det andre året i produksjonen av en kortfilm på 12 minutter maks.

Oppbygging av kursene

Hvert emne er inndelt i moduler, som hver er knyttet til en bestemt sak. Modulene er deretter delt seg i undervisning enheter som i den saks skyld, ut et bestemt emne. Hver undervisningsenhet kan ta en eller flere klasser og / eller øvelser. En leksjon eller drill kan gå fra en time til en hel dag, som i tilfelle av skyting utenfor i helgene. Oppmøte er obligatorisk og antallet er lukket.

Lærerne park

Parken RFA lærerne er helt unik og prestisjetunge: de er faktisk en del ikke "professorer" felles, men virkelige profesjonelle lånt undervisning. De er fordelt på kurslærere, koordinere lærere, vanlige lærere, flere lærere og ingeniører, for til sammen mer enn 60 fagfolk fra alle kurs.

Merverdien av RFA er nettopp valg av undervisningspersonalet: de varierer fra svært teknisk som Stefano Salemme (Steadicam operatør og operatør) tidligere hovedfagsstudenter nylig, og allerede plassert på de større italienske setter som sjef elektrikere og maskinister, Master of Tullio Morganti lyd, prisbelønt italiensk David di Donatello, redaktør Paola Freddi, til stede i hele det europeiske og internasjonale scene takket være hans siste film fungerer.

Det høye antallet lærere gjør RFA å registrere en lærer forhold / 2 studenter: 3 eller tre lærere hver to studenter, styrke pedagogisk erfaring for hver student registrert.

språket

Kursene er på italiensk, med unntak av enkelte moduler i engelsk. Foreløpig kurs i skuespill, produksjon og retning er de som har flere antall timer på engelsk, men fra 2014 til i dag har vi sett en økning i timer med 5% årlig språk.

Det er derfor nødvendig å ha et kunnskapsnivå til middels / høy italienske språket for å bli plassert lett i den nasjonale virkeligheten; Imidlertid kan våre utenlandske studenter raskt å mestre den italienske og å arbeide både på hjemmefronten og internasjonalt med gode resultater.

71% av våre studenter er ansatt ett år etter RFA diplom.

Anlegg og utstyr

strukturer

The Academy ligger inne i Cinecittà Studios som har tre steder, en med klasserom og undervisning sekretariat, med et lydbilde og sett, og en med de administrative kontorer og retning. Lydbildet er poenget med styrken på akademiet, med sett hvor elevene øve for innendørsfotografering, mens for utendørs, studentene har til rådighet en av de mest prestisjefylte natur teatre i Europa, byen Roma.

utstyr

The Academy, i tillegg til å ha til rådighet en rekke utstyr for hver enkelt avdeling, har etablert vellykkede partnerskap med ledende fagfolk og tjenestesektoren, som i henhold til undervisningsopplegget støtte arbeidet til lærere ved å gi midler til bedring avansert (f.eks. RED, Alexa, Canon, Black Magic, Steadicam), projektorer, lydanlegg, og mer. Studentene også gjennomføre spesifikke leksjoner på den samme tjenesten som vil være deres faglige referanser utenfor skolen, og dermed forberede de viktigste verktøyene de vil støte på arbeidsmarkedet.

støtte

Den Roma Film Academy er alltid veldig oppmerksomme på behovene til studentene og for dette formål har satt opp en rekke ulike typer konvensjoner, både i forhold til gjestfrihet som andre aspekter av livet i hovedstaden.

Eleven faktisk støttes av HR-avdelingen siden den tid påmelding: finne et rom eller et hus å dele med andre studenter, spør din primære omsorg lege, be om skatte-koden til utlendinger, er alle aktiviteter som studenten offsite mottar støtte fra Secretariat.

I tillegg viser den offisielle RFA kortet du har rett til rabatter for ulike tjenester: tariff for kantinen av Cinecittà, reduksjoner på kinobilletter, bokhandlere, opera, opp til B

For fri våre studenter kan dra nytte av DVD-film utleie fra over 600 titler innenfor den private samlingen RFA.

FORSKRIFTER

The Code of Ethics

Retningslinjene fastsetter de grunnleggende prinsippene som alle som arbeider, må arbeide eller studere ved Academy følge. Unnlatelse av å overholde etikk vist i koden kan resultere i umiddelbar fjerning av akademiet.

Academy Regler

The Academy forordning omfatter regler som sikrer riktig funksjon av opplæringen struktur og til dens iboende prosesser. Den hensyn til regulering er nødvendig, men ikke tilstrekkelig betingelse for å drive en eller annen grunn i Academy.

The Handbook skole

The School Handbook er sett av regler for gjennomføring av forordning og inneholder tall, data, priser, tider, kostnader, datoer og annen kvantitativ informasjon. Det informative og ikke-forskrifts, det vil si, refererer alltid til forskriften.

Quality Manual

Kvalitets Manual gir en oversikt over hvordan det er dannet, og virker som Academy og tjener både til å etablere referanseverdier for intern bruk, både for å illustrere den utenfor systemet (eller tredjeparts sertifiseringsorganer): den utgjør den grunnleggende referanse for å kontrollere påføringen av systemet og det er i samsvar med referansestandardene.

BELIGGENHET

Cinecittà

Filmstudioene i Cinecittà er 9 km fra sentrum av Roma, et område på 400.000 kvadratmeter.

Cinecitta er nå den europeiske filmbransjen knutepunkt for produksjon av komplette sykkelfilmer, skjønnlitteratur, TV, reklamefilmer og musikkvideoer: fra produksjon, redigering, til etableringen av spesialeffekter.

A Cinecittà produksjoner som bruker store arbeidsområder og teknologier og ved å plassere tilførsel full utleie av tekniske hjelp av moderne og oppdatert utvinning.

Dette gjør det mulig å bygge den mest imponerende og fantastisk natur og bringe på satt de største fagfolk i bransjen, tilfredsstiller selv de mest krevende behov.

Det sier seg selv at for studenter til RFA skjema inni Studios er en stor formue, og representerer en enorm mulighet, for mange av dem faktisk, overgangen fra læring satt til den profesjonelle og betalte skjer uten store anstrengelser inne i produksjoner som syklisk kjøre på Cinecittà.

Roma

Roma, samt å være et uttrykk for den historiske, kunstneriske og kulturelle europeiske vestlige verden, er en rik hovedstad ideer og aktiviteter for en student som har til hensikt å håndtere den syvende kunst.

De vakreste og gamle haller av art-house kino, mange filmfestivaler, Roma Film Festival og den prestisjetunge teaterplanene bety at å leve i hovedstaden er en kunstnerisk opplevelse, så vel som menneske, mer utfordrende enn noensinne.

Vi kan tilby kurs i italiensk med engelske moduler. Vi tilbyr ikke kurs på engelsk.

Programmer gitt i:
Italiensk

Denne skolen tilbyr også:


Roma Film Academy

Løpet av Direction er en to-årig og dekker alle bransjer og tall knyttet til regi avdelingen. Timene blir utbetalt ca 1000, noe som varierer avhengig av de planlagte prod ... [+]

Løpet av Direction er en to-årig og dekker alle bransjer og tall knyttet til regi avdelingen. Timene blir utbetalt ca 1000, noe som varierer avhengig av de planlagte produksjoner.

The Year - Tolkning av tekst og Shots

Den grunnleggende dannelsen av det første året dreier seg om forståelsen av filmen struktur, fra unnfangelse, design, implementering primært visuelle scener og deretter grupper av scener. De to pilarene i dannelsen av det første året er Skriften kurs Visual lavt budsjett og arbeid med kameraet. Spesielt vil vi fokusere på bygging av narrative visuelt (Manus) teknikker, deretter trans skrive inn skudd (Inquadrature Opp og Storyboard) som skal gjennomføres på seg selv. Det vil Literacies og opplæring i filmsett management (Assistant-direktør) og post-produksjon (montasje).... [-]

Italia Rome
October 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Roma Film Academy

Kurset of Photography Direction er en to års kurs og dekker alle industrielle og forretningsmessige tall knyttet til fotografering avdeling. Timene er gitt om lag 950, so ... [+]

Kurset of Photography Direction er en to års kurs og dekker alle industrielle og forretningsmessige tall knyttet til fotografering avdeling. Timene er gitt om lag 950, som varierer avhengig av de planlagte produksjoner.

The Year - ved Set Photography

Den Fotografisk Theory, maskinen fra stikkontakten til film, linser, lysene, Filmica struktur, prosedyrer og HMS-Set, samt de tekniske trinnene i bildet knyttet til studiet av sammensetningen og innramming, er knutepunkter i første-års kurs. De utvikler på slutten av året bestemte områder av filmkunst som helhet å introdusere andre-årig program.

II År - Direction of Photography

I det andre året får vi mer inn i detaljene av avanserte teknikker og komplekse faglige rom, studere det grunnleggende Steadicam, Elettricismi og Macchinismi Evolved, til å behandle Post-produksjon Film og formater for web og serialitet TV, via mer "auteur" fotografering. Det fotografiske analyse ved hjelp av stiler og sjangere Major of History of Cinema, utvikling av kompleksiteten av scenen og etableringen av stilen og stemningen Book avgrense stilen og personligheten til den enkelte student.... [-]

Italia Rome
October 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Roma Film Academy

The Sound of Kurset er et toårig kurs og dekker alle bransjer og tall knyttet til lyden avdelingen. Timene er gitt om lag 900, som varierer avhengig av de planlagte produ ... [+]

The Sound of Kurset er et toårig kurs og dekker alle bransjer og tall knyttet til lyden avdelingen. Timene er gitt om lag 900, som varierer avhengig av de planlagte produksjoner.

The Year - Direct Drive

Det første året av Theory of Sound fra et fysisk synspunkt å få lære alle teknikker og instrumentering av lydtekniker, innspillingen og dialoger på settet og beliggenhet. På slutten av første studieår tar studentene en praktisk internship perioden i laboratoriet av en av audio tjeneste partnerskolen, konsolidere og utvide praksisen med midler, terminologi og nærmer seg den tekniske utleie.

År II - Installasjon av Lyd og Mix

Det andre året fortsetter den filosofiske studiet av lyden for å få til å anta lyden stemningen i et prosjekt, og komme frem til et avansert lyddesign henhold stiler og sjangere, som arbeider langs hele lyden kjeden, fra design, for å sette, å legge -produksjon. Den aktive samarbeid med post-produksjon studioer, og fortsetter dubbing og tillater elevene å fullføre toårsperiode ved å gi de tekniske plattform verktøy som Pro Tools for Sound Editor, The Mixing Room dashbordet for Missatore og Foley artist rommet.... [-]

Italia Rome
October 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Roma Film Academy

I løpet av filmen kostyme er en to-årig og dekker alle industrielle og forretningsmessige tall knyttet til kostyme avdelingen. Timene er gitt om lag 950, som varierer avh ... [+]

I løpet av filmen kostyme er en to-årig og dekker alle industrielle og forretningsmessige tall knyttet til kostyme avdelingen. Timene er gitt om lag 950, som varierer avhengig av de planlagte produksjoner.

The Year - Historien og teknikker

Kostymene til kino er et sentralt element i etableringen og bygging av karakterene og historien, samt utseendet og måten av en film. Som med mennesker, kan kostyme aldri være generisk, men det er virkeligheten; Dette er grunnen til at kostyme arbeid kan sammenlignes med at en antropolog. Det første året fokuserer derfor på det grunnleggende og grunnleggende av historien til film kostymer, avdelingens organisering, håndverk og skreddersøm teknikker, parallelt med filmspråket literacy av alle avdelinger og teknologi grunnleggende informasjon.... [-]

Italia Rome
October 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Roma Film Academy

Kurset of Acting er en to-årig og dekker alle bransjer og tall knyttet til karakterene. Timene er gitt om lag 900, som varierer avhengig av de planlagte produksjoner. ... [+]

Kurset of Acting er en to-årig og dekker alle bransjer og tall knyttet til karakterene. Timene er gitt om lag 900, som varierer avhengig av de planlagte produksjoner.

Året - verktøy og teknikker

Det første året av nestleder fokuserer på diksjon teknikker, Voice Education, sang og kroppsbevegelser. Alle disse fagene er studert separat med sine referanse lærere, og deretter bli testet i laboratoriet og i løpet av gruppeoppgaver. Du lærer å analysere tekst studere Classics av ​​teater og kino West. Det umiddelbart blir kjent med kameraet i klasserommet og på settet for å lære prosedyrene og film produksjonsplaner, hvordan jobbe med lys, maskinkontakten og mikrofonen på Set, og hvordan å følge instruksjonene fra direktøren.... [-]

Italia Rome
October 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Roma Film Academy

Produksjonskurset er et toårig kurs og dekker alle industri- og næringsstallene knyttet til produksjonsavdelingen. Timene som tilbys er rundt 950, varierende i henhold ti ... [+]

Produksjonskurset er et toårig kurs og dekker alle industri- og næringsstallene knyttet til produksjonsavdelingen. Timene som tilbys er rundt 950, varierende i henhold til forventet produksjon.

Jeg år

Kurset dekker alle industrielle og forretningsmessige tall knyttet til produksjon. I det første året fokuserer vi på de tekniske aspektene av instituttets sammensetning for settet, eller vi lærer oppgavene og verktøyene for sikkerhet på settet og gjeldende regelverk, studerer vi rollen som " assisterende direktør (i USAs forstand)" av utgave sekretær , av stedspåre og leder. I tillegg til administrasjonen av settet og truppen, inkluderer treningen studiet av Budsjett, Spoglio of Screenplays med Movie Magic , samt rudimentene av organisering av ledende produksjon for å introdusere programmet for det andre året.... [-]

Italia Rome
October 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk

Roma Film Academy - Mirrors

Roma Film Academy - Cinema is all around you

Roma Film Academy - Reload, Focus, Achieve

Address
c/o Teatro 4 - Cinecittà Studios Via Tuscolana, 1055
I 00173 Rome, Lazio, Italia