Les den offisielle beskrivelsen

I 2005 grunnla han Palermo, I Sicilia, The Italiensk språkskole for utlendinger Sicilia, En av de få skolene i Palermo som spesialiserer seg på å lære det italienske språket. Skole Sicilia, i tillegg til å arrangere kurs i italiensk for utlendinger, utfører andre aktiviteter knyttet til reiseliv og kultur italiensk.

Skolen Sicilia Det er en av de få skolene i Sicilia knytte kulturferie i Palermo lære det italienske språket. Skolen er akkreditert av 'Universitetet i Pisa, Og det er hjem til eksamen DITALS, Sertifisering for å undervise italiensk språk til utlendinger.

Skolen Teamet består av Sicilias lærere morsmål og har spesialisert seg på å lære det italienske språket.

Vår skole, våre studenter forbeholder varme og enkelhet i vårt land for solar lære italiensk i en vennlig og samtidig tilbringe hyggelige timer med leksjoner, de nærliggende strender med blått vann, vil gjøre ferien -study en fantastisk og uforglemmelig.

Lærerne på skolen vår er alle spesialisert i å lære det italienske språket, fordi de har sertifisering kompetanse. I tillegg våre lærere er alle akademikere og innfødt italiensk.

Våre ansatte er tilgjengelig for å gi leksjoner for enkeltpersoner eller grupper, for alle som ønsker å lære det italienske språket gjennom formelen for studio i Palermo, Sicilia.
Teamet av skolen vår, med hjelp av våre samarbeidspartnere, lokale turoperatører, er også tilgjengelig for å organisere fritiden i helgene og i hele perioden av oppholdet med en rekke aktiviteter (turer, fester, sport, matlagingskurs, båtliv, etc.).

Programmer gitt i:
Engelsk
Italiensk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

SICILIA Scuola di lingua Italiana per stranieri

Den italienske språkskole "Sicilia" tilbyr italienske kurs for utlendinger av alle språklige nivåer, danne svært nybegynnere til avanserte elever som ønsker å spesialiser ... [+]

Kurs på italiensk språkskole "Sicilia"

Den italienske språkskole "Sicilia" tilbyr italienske kurs for utlendinger av alle språklige nivåer, danne svært nybegynnere til avanserte elever som ønsker å spesialisere sine Schills. Våre nivåer gjør referanse til de av Common European Framework: A1-A2; B1-B2; C1-Advanced. De italienske kursene er egnet for alle utlendinger som ønsker å lære det italienske språket i Palermo, Sicilia, og utdype sine kunnskaper i en annerledes og unik måte ved å bo på en Middelhavsøya. En uforglemmelig opplevelse å forbedre dine kunnskaper om italiensk, utvide ordforråd og forstå grammatiske former og struktur som er presentert og analysert i den rekkefølgen av sin kompleksitet og bruksfrekvens.... [-]

Italia Palermo
Oktober 2019
Engelsk,Italiensk
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk