SICILIA Scuola di lingua Italiana per stranieri

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

I 2005 grunnla han Palermo, I Sicilia, The Italiensk språkskole for utlendinger Sicilia, En av de få skolene i Palermo som spesialiserer seg på å lære det italienske språket. Skole Sicilia, i tillegg til å arrangere kurs i italiensk for utlendinger, utfører andre aktiviteter knyttet til reiseliv og kultur italiensk.

Skolen Sicilia Det er en av de få skolene i Sicilia knytte kulturferie i Palermo lære det italienske språket. Skolen er akkreditert av 'Universitetet i Pisa, Og det er hjem til eksamen DITALS, Sertifisering for å undervise italiensk språk til utlendinger.

Skolen Teamet består av Sicilias lærere morsmål og har spesialisert seg på å lære det italienske språket.

Vår skole, våre studenter forbeholder varme og enkelhet i vårt land for solar lære italiensk i en vennlig og samtidig tilbringe hyggelige timer med leksjoner, de nærliggende strender med blått vann, vil gjøre ferien -study en fantastisk og uforglemmelig.

Lærerne på skolen vår er alle spesialisert i å lære det italienske språket, fordi de har sertifisering kompetanse. I tillegg våre lærere er alle akademikere og innfødt italiensk.

Våre ansatte er tilgjengelig for å gi leksjoner for enkeltpersoner eller grupper, for alle som ønsker å lære det italienske språket gjennom formelen for studio i Palermo, Sicilia.
Teamet av skolen vår, med hjelp av våre samarbeidspartnere, lokale turoperatører, er også tilgjengelig for å organisere fritiden i helgene og i hele perioden av oppholdet med en rekke aktiviteter (turer, fester, sport, matlagingskurs, båtliv, etc.).

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Italiensk

Se kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Kurs på italiensk språkskole "Sicilia"

Campus Heltidsstudier Deltid October 2019 Italia Palermo

Den italienske språkskole "Sicilia" tilbyr italienske kurs for utlendinger av alle språklige nivåer, danne svært nybegynnere til avanserte elever som ønsker å spesialisere sine Schills. Våre nivåer gjør referanse til de av Common European Framework: A1-A2; B1-B2; C1-Advanced. De italienske kursene er egnet for alle utlendinger som ønsker å lære det italienske språket i Palermo, Sicilia, og utdype sine kunnskaper i en ... [+]

Kurs på italiensk språkskole "Sicilia"

Den italienske språkskole "Sicilia" tilbyr italienske kurs for utlendinger av alle språklige nivåer, danne svært nybegynnere til avanserte elever som ønsker å spesialisere sine Schills. Våre nivåer gjør referanse til de av Common European Framework: A1-A2; B1-B2; C1-Advanced. De italienske kursene er egnet for alle utlendinger som ønsker å lære det italienske språket i Palermo, Sicilia, og utdype sine kunnskaper i en annerledes og unik måte ved å bo på en Middelhavsøya. En uforglemmelig opplevelse å forbedre dine kunnskaper om italiensk, utvide ordforråd og forstå grammatiske former og struktur som er presentert og analysert i den rekkefølgen av sin kompleksitet og bruksfrekvens.... [-]