Sacred Art School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

En internasjonal skole med forankring i Toscana som ble grunnlagt for å fremme kreativitet i kunst og kunstnerisk håndverk, med en grenseløs åpenhet for den hellige verden, til tjeneste for den katolske kirke og samfunnet som helhet.

Skolemottoet "fremover i tradisjonen" definerer miljøet der det er mulig å designe og lage moderne kunstverk, som formidler mening til dagens menn og kvinner, men som også er knyttet til en kunsthistorisk tradisjon fra det tjuende århundre.

Den kristne tro er basert på inkarnasjonen av Gudsmannen, et historisk faktum som ble overlevert gjennom århundrene, som selv i dag er en begivenhet, et mulig møte, her og nå, for samtidens menn og kvinner. Målet med hellig kunst er å oppmuntre til dette personlige møtet.

Skolen, som ikke holder seg til noen spesiell kunstnerisk strøm, er fremfor alt et verksted der elever og lærere, kunstnere og håndverkere produserer hellige kunstverk av høy kvalitet. Når studentene utviklet sine ferdigheter til design og produksjon, arbeidet de på kunstneriske oppdrag, og lærte også hvordan de skal samhandle med klienter og deres behov.

Skolen tar sikte på å hjelpe kunstnere til å gå videre i tradisjon, gjennom fem hovedverktøy:

 1. En streng kunstnerisk og teknisk trening
  som lar deg beherske det figurative språket, slik det ble undervist i renessansekunstverksteder og i Academies of Fine Arts.
 2. En grundig analyse av moderne tanke som hjelper deg med å forstå det hellige
  for eksempel gjennom studiet av pave Francis 'Evangelii Gaudium og Laudato si, som omhandler temaet skjønnhet i liturgien og i skapelsen. Det er også viktig arbeidet til Benedict XVI, inkludert i "Introduksjon til liturgiens ånd", som hermeneutisk nøkkel til den liturgiske bevegelsen og Vatikanet II. En annen kilde er teologien til kroppen av John Paul II, som er en veldig viktig tilnærming til likhet og dens betydning for den moderne verden. John Paul IIs brev til kunstnerne anses som et grunnleggende dokument som er en verdifull orientering for skolen.
 3. En teoretisk og praktisk kunnskap om troen som skal representeres
  Kom potranno infatti gli artisti contemporanei svelare il vero volto di Cristo se non conoscono con la testa la Cristologia e non frequentano con il cuore la persona di Cristo, nella preghiera quotidiana e nei sacramenti?
 4. En spesiell oppmerksomhet til menneskefiguren
  Vi tar sikte på å fokusere nok en gang på menneskeskikkelsen, utover den moderne ikonografiske krisen og på kunnskapen om akademiske kunstneriske prinsipper: dette er muligheten som tilbys studenter som lærer å observere og blir oppfordret til å tolke det de ser, og ta informerte visuelle valg.
 5. Konteksten til byen Firenze
  med sine samlinger og kulturelle begivenheter - det viktigste klasserommet -, samarbeidet med de historiske håndverkerverkstedene, Confartigianato og med Opera del Duomo, et levende laboratorium for restaurering og vedlikehold av noen av de mest beundrede kunstverkene, bidrar til dannelse av nye og spesifikke profesjonelle skikkelser: kunstnere og håndverkere halvveis mellom presisjonshåndverk og kunstnerisk kreativitet.
  126997_pexels-photo-102127.jpeg Daian Gan / Pexels

The Sacred Art School , som ligger inne i parken, ligger i første etasje i Pavoniere-bygningen.

Området fullt av grøntområder og ro er det perfekte miljøet for å studere og utvikle dine kunstneriske ferdigheter.

Kom og møte oss.

Steder

Metropolitan City of Florence

Address
Viale della Catena, 4
Le Pavoniere – Parco delle Cascine

50144 Metropolitan City of Florence, Toscana, Italia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss